Hamurabi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Και φυσικα, σαν αστυνομια, προστατευεται το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ , και τα εκαστοτε λαμογια. Αυτος ειναι ο ρολος σας , ασχετα αν συμφωνειτε ή οχι, το κανετε για τον σταθερο μισθο και τη συνταξουλα To περιεργο που ειναι σε αυτο; Οι υπολοιποι που δουλευουν δεν κανουν το δουλο του καθε αφεντικου για το μισθο και τη συνταξουλα; αν θες απαντησε μου εδω,με ενδιαφερει η αποψη σου. 100 τραυματιες σε 2 μερες απο τα ΜΑΤ ? Και ποσοι τραυματιες απο τους διαδηλωτες? οχι 100 αλλα 120. Αν θες απαντησε μου πως γινεται να τραυματιστουν 120 αστυνομικοι σε μια ειρηνικη διαδηλωση. με ενδιαφερει καιεδω αρκετα η αποψη σου.
-nick- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 To περιεργο που ειναι σε αυτο; Οι υπολοιποι που δουλευουν δεν κανουν το δουλο του καθε αφεντικου για το μισθο και τη συνταξουλα; αν θες απαντησε μου εδω,με ενδιαφερει η αποψη σου. Γενικα ναι, τουλαχιστον ομως δεν βαρανε κοσμο για να προστατευσουν λαμογια πολιτικους. οχι 100 αλλα 120. Αν θες απαντησε μου πως γινεται να τραυματιστουν 120 αστυνομικοι σε μια ειρηνικη διαδηλωση. με ενδιαφερει καιεδω αρκετα η αποψη σου. Δεν σου ειπα οτι ηταν ειρηνικη διαδηλωση! Αλλα μεγαλη μεριδα κοσμου κατεβηκε ειρηνικα, στο βιντεο πχ γιατι ο ματας χτυπαει τον νεαρ στο κεφαλι με το γκλομπ? Απειληθηκε απο αυτον ? Μα σου εγραψα σε παραπανω μου ποστ τη θεση μου για τις συγκρουσεις ματ - αστυνομιας, και δεν απαντησες. * . Και αν υπηρχαν 120ματατζηδες σε 2 μερες με καμμια γρατζουνια, μαθε ποσοι διαδηλωτες κατεληξαν στα νοσοκομεια με σπασμενα κεφαλια χερια ποδια. * Και ενα μεγαλο θεμα ειναι η καλυψη και η αλληλεγγυη που δειχνετε προς ακροδεξια-φασιστικα στοιχεια.
Hamurabi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Γενικα ναι, τουλαχιστον ομως δεν βαρανε κοσμο για να προστατευσουν λαμογια πολιτικους. Οποτε ολοι το ιδιο κανουν αλλα οι μπατσοι ειναι απο τα σκατα, το πιο βρωμικο σκατο,ε; Οπως καταλαβαινεις στο ιδιο καζανι βραζουμε φιλε μου. τι σιμασια εχει αν εγω ειμαι πολυ δουλος και εσυ λιγο δουλος; και οι δυο δουλοι ειμαστε αυτο εχει σημασια, οποτε ειναι κωμικοτραγικο να λες εσυ εμενα δουλο. Δεν σου ειπα οτι ηταν ειρηνικη διαδηλωση! Αλλα μεγαλη μεριδα κοσμου κατεβηκε ειρηνικα, στο βιντεο πχ γιατι ο ματας χτυπαει τον νεαρ στο κεφαλι με το γκλομπ? Απειληθηκε απο αυτον ? Μα σου εγραψα σε παραπανω μου ποστ τη θεση μου για τις συγκρουσεις ματ - αστυνομιας, και δεν απαντησες. Στο βιντεο που μου δειχνεις βλεπω εναν απιστευτο χαμο απο κομματια μαρμαρα,σαν πεδιο μαχης. και μου μιλας για καποιον "αθωωο" μεσα στον πολεμο. Βλεπουμε τον αστυνομικο να τον χτυπαει. Το βιντεο μας δειχνει τα προηγουμενα λεπτα τι προηγηθηκε; ξερεις εσυ να μου πεις αυτος ο "αθωωος" που ηταν και τι ακριβως εκανε 2 λεπτα πριν την εικονα που βλεπουμε;
-nick- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Οποτε ολοι το ιδιο κανουν αλλα οι μπατσοι ειναι απο τα σκατα, το πιο βρωμικο σκατο,ε; Οπως καταλαβαινεις στο ιδιο καζανι βραζουμε φιλε μου. τι σιμασια εχει αν εγω ειμαι πολυ δουλος και εσυ λιγο δουλος; και οι δυο δουλοι ειμαστε αυτο εχει σημασια, οποτε ειναι κωμικοτραγικο να λες εσυ εμενα δουλο. Μη χειρον βελτιστον. Προσωπικα δεν θα γινομουν ποτε μπατσος, προτιμω ανεργος , και το λεω ειλικρινα. Επισης προσωπικα δεν σκοπευω να γινω ' λιγο δουλος ' , θα παρω το πτυχιο μου κ θα φυγω απο αυτη τη χωρα Στο βιντεο που μου δειχνεις βλεπω εναν απιστευτο χαμο απο κομματια μαρμαρα,σαν πεδιο μαχης. και μου μιλας για καποιον "αθωωο" μεσα στον πολεμο. Βλεπουμε τον αστυνομικο να τον χτυπαει. Το βιντεο μας δειχνει τα προηγουμενα λεπτα τι προηγηθηκε; ξερεις εσυ να μου πεις αυτος ο "αθωωος" που ηταν και τι ακριβως εκανε 2 λεπτα πριν την εικονα που βλεπουμε; Μην κοροιδευομαστε. Ολοι ξερουμε οτι τα ΜΑΤ χτυπανε οποιον κατσει, δεν τους νοιαζει αν ειναι αθωος ή οχι. Στο βιντεο φαινεται ξεκαθαρα οτι ο ΜΑΤατζης τον χτυπαει και παιρνει μια σαδιστικη ικανοποιηση.
Mika Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Οποτε ολοι το ιδιο κανουν αλλα οι μπατσοι ειναι απο τα σκατα, το πιο βρωμικο σκατο,ε; οσο η δουλεια τους ειναι να βαρανε αθωο κοσμο, ναι. ειναι το πιο βρωμικο σκατο.
Hamurabi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μη χειρον βελτιστον. Προσωπικα δεν θα γινομουν ποτε μπατσος, προτιμω ανεργος , και το λεω ειλικρινα. Επισης προσωπικα δεν σκοπευω να γινω ' λιγο δουλος ' , θα παρω το πτυχιο μου κ θα φυγω απο αυτη τη χωρα Οταν μιλαω για το λαο της ελλαδας,που ολοι ειναι λιγο ή πολυ δουλοι, μιλαω για το λαο της ελλαδας. οχι για τους δηθεν ελληνες που μενουν στη Χαβαη. οσο η δουλεια τους ειναι να βαρανε αθωο κοσμο, ναι. ειναι το πιο βρωμικο σκατο. Ειπε το σκατο στο πιο βρωμικο σκατο οτι ειναι "βρωμικο σκατο". Τι ειρωνια θεε μου.
-nick- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Οταν μιλαω για το λαο της ελλαδας,που ολοι ειναι λιγο ή πολυ δουλοι, μιλαω για το λαο της ελλαδας. οχι για τους δηθεν ελληνες που μενουν στη Χαβαη. Και τι λυση προτεινεις για να μην παραμεινουμε δουλοι?
Hamurabi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ολοι ξερουμε οτι τα ΜΑΤ χτυπανε οποιον κατσει Γιαυτο λεω οτι οι "ολοι" ειναι προβατα... προβατα που αυτο που ξερουν ειναι αυτο που θα τους πει το μεγκα,ο αντ1, και το zougla.gr. Οκ συμφωνω, οσοι πηγαν στα ΜΑΤ, επαθαν μεταλλαξη και εγιναν ψυχοπαθεις δολοφονοι. Μαλλον τους κανουν ενεσεις που εχει φτιαξει μια μυστικη οργανωση και τους ντοπαρουν για να σκοτωνουν αθωωους πολιτες. οκ συμφωνω,ετσι θαναι. Και τι λυση προτεινεις για να μην παραμεινουμε δουλοι? Με αυτους που κυβερνανε δε γινεται να μην εισαι δουλος αν ζησεις στην ελλαδα. Εκτος και αν το φυσας. Αλλιως η καλυτερη λυση ειναι αυτη που θα κανεις εσυ. Εξωτερικο για να ζησεις σαν ανθρωπος.
-nick- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Γιαυτο λεω οτι οι "ολοι" ειναι προβατα... προβατα που αυτο που ξερουν ειναι αυτο που θα τους πει το μεγκα,ο αντ1, και το zougla.gr. Οκ συμφωνω, οσοι πηγαν στα ΜΑΤ, επαθαν μεταλλαξη και εγιναν ψυχοπαθεις δολοφονοι. Μαλλον τους κανουν ενεσεις που εχει φτιαξει μια μυστικη οργανωση και τους ντοπαρουν για να σκοτωνουν αθωωους πολιτες. οκ συμφωνω,ετσι θαναι. Ξερω απο πρωτο χερι, και την αποψη που εχουν τα ΜΑΤ ειδικα για τους φοιτητες και οσους αραζουν εξαρχεια,για οσους εχουν 'περιεργο' στυλακι, τους εχω δει να τραμπουκιζουν κοσμο λεκτικα και σωματικα,με υφακι εξουσιας και 'γαμαω-και-δερνω' και γενικα , αν κ παντα πιστευω στις εξαιρεσεις, η γνωμη που εχω για αυτους ως συνολο δεν ειναι κ η καλυτερη. Και εδω και παρα πολλα χρονια, δεν βλεπω τηλεοραση, ουτε διαβαζω indymedia. Η πληροφορηση μου ειναι γενικα αμεση Με αυτους που κυβερνανε δε γινεται να μην εισαι δουλος αν ζησεις στην ελλαδα. Εκτος και αν το φυσας. Αλλιως η καλυτερη λυση ειναι αυτη που θα κανεις εσυ. Εξωτερικο για να ζησεις σαν ανθρωπος. Μα εσεις προστατευετε αυτους που κυβερνανε. Ακομα και εξεγερση των 'δουλων' να γινοταν εσεις θα παιρνατε το μερος αυτων που μας υποδουλωνουν.
Hamurabi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μα εσεις προστατευετε αυτους που κυβερνανε. Ακομα και εξεγερση των 'δουλων' να γινοταν εσεις θα παιρνατε το μερος αυτων που μας υποδουλωνουν. Μα δε χρειαζεται να γινει εξεγερση και να χυθει αιμα για να αλλαξει η κυβερνηση.Αλλαζει χωρις βια στις εκλογες. Για να τους δω στις εκλογες ολους αυτους τους "αγανακτισμενους" τι θα ψηφησουνε. Και οταν βγει το αποτελεσμα, θα ξεθαψω αυτο εδω το τοπικ για να γελασουμε ολοι μαζι.
-nick- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μα δε χρειαζεται να γινει εξεγερση και να χυθει αιμα για να αλλαξει η κυβερνηση. Για να τους δω στις εκλογες ολους αυτους τους "αγανακτισμενους" τι θα ψηφησουνε. Και οταν βγει το αποτελεσμα, θα ξεθαψω αυτο εδω το τοπικ για να γελασουμε ολοι μαζι. Και σου λεω εγω(υποθετικα) οτι θα βγει η Νεα Δημοκρατια. Και εστω οτι θα ανεβουν ποσοστα του ΚΚΕ, του Συριζα, του ΛΑΟΣ και της Χρυσης Αυγης. Θα αλλαξει κατι προς το καλυτερο ? Ελαχιστα. Δυστυχως ολο το συστημα ειναι που θελει ριζικη αλλαγη, το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Οι εκλογες δεν μπορουν να αλλαξουν πολλα πραγματα. Δημοκρατια multiple-choice εχουμε.
Hamurabi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Και σου λεω εγω(υποθετικα) οτι θα βγει η Νεα Δημοκρατια. Και εστω οτι θα ανεβουν ποσοστα του ΚΚΕ, του Συριζα, του ΛΑΟΣ και της Χρυσης Αυγης. Θα αλλαξει κατι προς το καλυτερο ? Ελαχιστα. Δυστυχως ολο το συστημα ειναι που θελει ριζικη αλλαγη, το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Οι εκλογες δεν μπορουν να αλλαξουν πολλα πραγματα. Δημοκρατια multiple-choice εχουμε. Πρεπει να κατεβει ο Θεος στη γη δηλαδη για να σωθουμε; Τοσοι εκατομυρια αγανακτισμενοι ηταν. Ας κανουν κομμα λοιπον αφου εχουν κοινες ιδεες για να ψηφηστει αυτο το κομα να σωσει την ελλαδα. που ειναι ολοι αυτοι οι σωτηρες; θα κανουν κατι; ή απλα θα ψηφησουν παλι πασοκ και νδ? εσυ τι φανταζεσαι; το πολιτευμα ειναι τελικα αυτο που μας φταιει; αλλες χωρες με δημοκρατια πως γινεται να ζουνε ομορφα και ωραια;
-nick- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Πρεπει να κατεβει ο Θεος στη γη δηλαδη για να σωθουμε; Τοσοι εκατομυρια αγανακτισμενοι ηταν. Ας κανουν κομμα λοιπον αφου εχουν κοινες ιδεες για να ψηφηστει αυτο το κομα να σωσει την ελλαδα. που ειναι ολοι αυτοι οι σωτηρες; θα κανουν κατι; ή απλα θα ψηφησουν παλι πασοκ και νδ? εσυ τι φανταζεσαι; Ε καποιοι θα ξαναψηφισουν τους ιδιους, αυτοι ειναι αξιοι της μοιρας τοςυ. Ξεχνας ομως ποσο μεγαλα ποσοστα αποχης υπαρχουν κλπ. Αυτοι που ψηφιζουν ειναι πολυ λιγοτεροι απο οσους φαινεται. Εγω σου πα δεν πιστευω οτι οι εκλογικες διαδικασιες μπορουν να αλλαξουν κατι ουσιαστικο. Η εσωτερικη μεταμορφωση πρωτιστως, και επειτα η αυτοδιαχειριση και η αυτοοργανωση και η αυτονομια σε τοπικο επιπεδο ισως θα ηταν μια ενδιαφερουσα εναλλακτικη. Οι αλλες δημοκρατικες χωρες εχουν αυξημενη κοινωνικη προνοια, και καλυτερο βιοτικο επιπεδο λογω ισχυροτερης πολιτικης η οικονομικης θεσης ..
tritonas00 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 αλλες χωρες με δημοκρατια πως γινεται να ζουνε ομορφα και ωραια; γιατι δεν κατοικουν ελληνες.
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Οι μονες χωρες που ειναι παρα πολυ καλα σε ολους τους τομεις ειναι οι σκανδηναβικες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.