Προς το περιεχόμενο

Προφυλακίστηκε γιατί του φόρτωσαν τσάντα με μολοτοφ

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμφιβαλλεις οτι ο συγκεκριμενος ηταν αθωος?

Υπηρξαν ντοκουμεντα (βιντeο, δακτυλικα αποτυπωματα κλπ) οποτε δεν σε παιρνει να το αμφισβητεις ;)

Γιαυτο εξαλλου και αποφυλακιστηκε

Και φυσικα καμμια απαντηση απο τον 'φιλτατο' Hamurabi

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα στην μαρφιν δεν τους επιασαν καν. Οσους εχουν πιασει για μπαχαλα κλπ εχουν τιμωρηθει, εδω προφυλακιστηκε για 1,5 μηνα αθωος

Eτυχε ναμαι στα δικαστηρια οταν δικαζονταν οσοι συνεληφθησαν για επεισοδια την 1μαγια περσυ.

Αθωοι ολοι.

Και εξω το πινακιο εγραφε 1 σελιδα κατηγοριες.

Και φυσικα καμμια απαντηση απο τον 'φιλτατο' Hamurabi

Να με συνεχωρειτε που τολμησα να παω για σουκου στο χωριο της γυναικας!!

Επισης,για τον συγκεκριμενο οχι δεν αμφιβαλλω,δε μπορω να ξερω σιγουρα.

Απλα γενικα τοπα εγω επειδη οσοι πιανουν οι "μπατσοι" ειναι ολοι αθωοι.

Το indymedia που πολλοι αγαπατε ετσι υποστηριζει παντα.

Δημοσ.

Ναι , στο συγκεκριμενο δεν μου απαντησες ομως. Δεν ηταν αθωος ο συγκεκριμενος αφου αποδειχτηκε απο βιντεο & δαχτυλικα αποτυπωματα οτι δεν ηταν δικια του η τσαντα με τη μολοτωφ που του φορτωσανε? Και αναρωτιεμαι εγω, γινεται τετοιοι ανθρωποι(?) να κοιμουνται με την συνειδηση τους ησυχη?

Οι κατηγοριες που γραφουν δεν σημαινει τιποτα.

ΤΟ indymedia προσωπικα δεν το συμπαθω

Το θεμα ειναι για τον συγκεκριμενο.

Αν αθωονονται καποιοι, γινεται λογο ελλιπων στοιχειων, και ετσι πρεπει ναναι. Αν δεν υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεια αθωονεται καποιος. (βεβαια θα φαει το ξυλο της αρκουδας απο τους αστυνομους(?) που την βλεπουν και δικαστες εκτος απο αστυνομοι).

Οι συγκεκριμενοι που του φορτωσαν την τσαντα δεν πρεπει να τιμωρηθουν για ψευδομαρτυρια πχ?

Δημοσ.

Αν αποδειχτηκε οτι ειναι αθωωος τοτε ναι πρεπει να τημωρηθουν οι αστυνομικοι.

βεβαια εχει και σημασια το εξης...

αθωωθηκε λογω ελλειπων στοιχειων ή αθωωθηκε γιατι αποδειχτηκε οτι δεν ηταν αυτος;

εχει τεραστια διαφορα το ενα με το αλλο.

Στη πρωτη περιπτωση ΜΠΟΡΕΙ και να ηταν αυτος ενω στη δευτερη ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ να ηταν αυτος.

Δηλαδη, δεν ηταν αυτη η τσαντα με τις μολοτοφ δικια του ενω υπηρχε καπου εκει μια αλλη δικια του;

ή δεν ειχε καμια αναμιξη;

Τονιζω οτι μιλαω εντελως γενικα γιατι για τον συγκεκριμενο δεν εχω διαβασει ακριβως τι εχει γινει.

Δημοσ.

Το δικαστηριο δεν εχει γινει ακομα νομιζω. Αλλα βγηκε εξω με περιοριστικους ορους καθως αποδειχτηκε απο βιντεο, και κυριως, δακτυλικα αποτυπωματα, οτι δεν ηταν δικια του η τσαντα. Εννοειται πως εφαγε αρκετα ξυλο οσο ηταν μεσα

Δημοσ.

Το δικαστηριο δεν εχει γινει ακομα νομιζω. Αλλα βγηκε εξω με περιοριστικους ορους καθως αποδειχτηκε απο βιντεο, και κυριως, δακτυλικα αποτυπωματα, οτι δεν ηταν δικια του η τσαντα. Εννοειται πως εφαγε αρκετα ξυλο οσο ηταν μεσα

δεν εφαγε ξυλο οσο ηταν μεσα.ισως οταν τον πηγαν μεσα.

αλλα οσο ηταν μεσα τον 1.5μηνα,απο οτι λεει ο ιδιος,δεν τον πειραξαν.

Δημοσ.

Και αναρωτιεμαι εγω, γινεται τετοιοι ανθρωποι(?) να κοιμουνται με την συνειδηση τους ησυχη?

Αν σου φορτωσω εγω μια τσαντα με μολοτοφ,οχι κανονικα δε πρεπει να κοιμαμαι με τη συνειδηση μου ησυχη.

Ο φιλος σου που μου πεταει εμενα τις μολοτοφ ομως πρεπει να κοιμαται με τη συνειδηση του ησυχη; μα φυσικα αυτος εχει λογο,κανει επανασταση,ε;

Δημοσ.

Αν σου φορτωσω εγω μια τσαντα με μολοτοφ,οχι κανονικα δε πρεπει να κοιμαμαι με τη συνειδηση μου ησυχη.

Ο φιλος σου που μου πεταει εμενα τις μολοτοφ ομως πρεπει να κοιμαται με τη συνειδηση του ησυχη; μα φυσικα αυτος εχει λογο,κανει επανασταση,ε;

δε νομιζω να χει φιλους μπατσους.

Δημοσ.

Καταρχην εγω δεν αναμιγνυομαι σε συγκρουσεις με τα ΜΑΤ κλπ. ΓΙα μενα ειναι φαυλος κυκλος και οπως γενικα δεν δικαιολογω τα μπαχαλα, σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογω την βια που ασκουν τα ΜΑΤ (δακρυγονα, γλομπιες κλπ). Νομιζω εχεις δει βιντεο απο την τελευταια πορεια στο συνταγμα οπου χτυπανε μεχρι κ γυναικες και μεσηλικες, η νεαρους που φανερα δεν εχουν μολοτωφ ή πετρες και εχουν παει απλα για να διαδηλωσουν :

Κατα τα αλλοι ΜΑΤΑδες και μπαχαλοι μπαινουν στο τριπακι της συγκρουσης, καποιοι ειναι της λογικης οτι αν πεσουν δακρυγονα ,γλομπιες , κροτου-λαμψης κλπ, δεν θα κατσουν με σταυρωμενα τα χερια ουτε θα διαλυσουν τη διαδηλωση, αλλα θα απαντησουν με βια στη βια. Εγω οπως σου πα αποστασιοποιουμε απο τετοιες λογικες γιατι θεωρω την ολη φαση ματαια. Παρολα αυτα, νιωθω περισσοτερο αλληλεγγυους με την μια πλευρα, μπορεις να φανταστεις το γιατι.

Μην ξεχναμε κ την περιπτωση που ξυλοκοπησαν εναν τυχαιο νεαρο, παλι προσφατα :

http://www.zougla.gr...id=346579&cid=4

Προφανως και δεν μπορω να κρινω εσυ σαν αστυνομικο, αλλα θα πρεπει καποια στιγμη να αναλογιστειτε συνολικα γιατι τοσο μεγαλη μεριδα κοσμο δεν σας χωνευει.

Πρωτον λογο αλογιστης βιας και οτι πολλοι μπαινετε σε τριπακι εξουσιας, και δευτερον επειδη ο ρολος, ειδικα των ΜΑΤ, ειναι να προστατευουν τα συμφεροντα των 'μεγαλων', βουλευτων κλπ , απο την οργη του κοσμου.

Δημοσ.

Μην ξεχναμε κ την περιπτωση που ξυλοκοπησαν εναν τυχαιο νεαρο, παλι προσφατα :

http://www.zougla.gr...id=346579&cid=4

Το οτι ειναι αθωος το κρινεις επειδη το λεει η ζουγκλα ή επειδη το λεει ο ιδιος; αν ειναι ετσι να τα ακυρωσουμε τα δικαστηρια. αν αυτος που εχει συλληφθει δηλωνει αθωος,να αθωονεται,κανενας λογος να δικαστει..

Οσον αφορα το συναταγμα και τις αναιτιες επιθεσεις των ΜΑΤ στους αθωους διαδηλωτες....

επειδη εγω δεν τα διαβασα αλλα τα εζησα απο κοντα πανω απο 15 ωρες τη μερα, θα ηθελα να με ενημερωσεις πως γινεται τα ΜΑΤ που ηταν απενταντι απο αθωους διαδηλωτες να εχουν 120 τραυματιες σε 2 μερες. γιατι μιαλμε για αριθμο ρεκορ. αν θες εξηγησε μου γιατι ποτε δε το καταλαβα.

Προφανως και δεν μπορω να κρινω εσυ σαν αστυνομικο, αλλα θα πρεπει καποια στιγμη να αναλογιστειτε συνολικα γιατι τοσο μεγαλη μεριδα κοσμο δεν σας χωνευει.

Η μεγαλη μεριδα του κοσμου, ειναι τα προβατα. ειναι οι ιδιοι που ψηφηζουν συνεχεια πασοκ και στη συνεχεια διαδηλωνουν κατα του πασοκ.

Προσοπικα η γνωμη των προβατων με αφηνει εντελως αδιαφορο.

Πιο πολυ εκτιμηση εχω στη γνωμη των λιγων και οχι των πολλων.

Δημοσ.

Το οτι ειναι αθωος το κρινεις επειδη το λεει η ζουγκλα ή επειδη το λεει ο ιδιος; αν ειναι ετσι να τα ακυρωσουμε τα δικαστηρια. αν αυτος που εχει συλληφθει δηλωνει αθωος,να αθωονεται,κανενας λογος να δικαστει..

...

Πρωτον υπηραν μαρτυρες, το παιδι απλα βγηκε απο το πολυτεχνειο να φυγει, και οι ματαδες τον χτυπησαν επειδη πριν λιγο καποιοι (ξεκαρφωτοι) ειχαν επιτεθει στα γραφεια του πασοκ νομιζω.

Αλλα εστω οτι ειναι ενοχος. Αυτο δεν το κρινουν οι μπατσοι, αλλα οι δικαστες. Ο ρολος των ματαδων ειναι απλα να τον πιασουν και να τον παραδωσουν στη δικαιοσυνη. Αυτοι ομως τον ξυλοκοπησαν μεχρι θανατου, του κατεστρεψαν τα νεφρα και ειναι με καθετηρα!

Οσο για το συνταγμα, το βιντεο μιλαει.Για τα μπαχαλα και τις συγκρουσεις μεταξυ ματ και διαδηλωτων εγραψα αναλυτικα παραπανω.

100 τραυματιες σε 2 μερες απο τα ΜΑΤ ?

Και ποσοι τραυματιες απο τους διαδηλωτες?

Η μεγαλη μεριδα του κοσμου, ειναι τα προβατα. ειναι οι ιδιοι που ψηφηζουν συνεχεια πασοκ και στη συνεχεια διαδηλωνουν κατα του πασοκ.

Προσοπικα η γνωμη των προβατων με αφηνει εντελως αδιαφορο.

Πιο πολυ εκτιμηση εχω στη γνωμη των λιγων και οχι των πολλων.

Χμ, και για εμενα οι μαζες ειναι προβατα. Αλλα 'κοπαδι' ειναι για μενα και η πλειοψηφια της αστυνομιας αν το παμε ετσι.

Και φυσικα, σαν αστυνομια, προστατευετε το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ , και τα εκαστοτε λαμογια, τους Ψωμιαδηδες, Αλογοσκουφηδες,Βουλγαρακηδες,Λαλιωτες and the list goes on. Αυτος ειναι ο ρολος σας , ασχετα αν συμφωνειτε ή οχι, το κανετε για τον σταθερο μισθο και τη συνταξουλα

Δημοσ.

Μιλησα για φιλο του που πεταει τη μολοτοφ προς μπατσους, οχι για φιλο του μπατσο.

το ιδιο πραγμα ειναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...