-nick- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Το παιδί επιτέλους βγήκε έξω απο τη φυλακή με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη. ! Ματατζηδες θα τα βρειτε μπροστα σας!
KilliK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 προς το παρον οι χουντικοι του Συστηματος δεν τολμανε να απαγορεψουν με νομο στα δικαστηρια την χρηση βιντεο που εχει καταγραφει σε δημοσιο χωρο ως αποδεικτικο στοιχειο. θα τους βολευε πολυ να μην ξευτιλιζονται καθε φορα στα καναλια και να ψαχνουν δικαιολογιες,με το καθε βιντεο απο κινιτο που τυχαινει καποιος που δεν εχουν παρει ειδηση,να παρει την στιγμη που εκτελουν τα προβοκατσια τους. ηδη βγαλανε νομο που απαγορευει τις κρυφες καμερες χωρις αδεια εισαγγελεα επειδη ειχανε βαρεθει να τους διασυρει πανελλαδικως καθε βδομαδα ο Μακης,αλλα για την ωρα δεν τολμουν να φτασουν σε αυτο το σημειο φασισμου. ισως επειδη για την ωρα θεωρουν οτι η κατασταση ειναι υπο ελεγχο και τετοιου ειδους αποκαλυψεις δεν επαρκουν για να αφυπνιστει περισσοτερο η πλειοψηφια του ελληνικου λαου. ιδωμεν ομως.
-nick- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=293758 Ελεύθερος αφέθηκε ο 21χρονος Φώτης Δήμου έπειτα από συνολικά 52 μέρες κράτησης στη ΓΑΔΑ και τον Κορυδαλλό. Είναι ένας από τους χιλιάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν στη διαδήλωση της 11ης Μαΐου. «Στη φυλακή μ' έπνιξε το άδικο. Φώναζα ότι δεν έκανα τίποτα δίχως να με ακούει κανείς. Τρεις Ελληνες ποινικοί με στήριξαν» Περιμένοντας να δικαστεί, υποστηρίζει ότι τα ΜΑΤ τού φόρτωσαν μια τσάντα με μολότοφ. Μιλάει για κατασκευασμένες κατηγορίες, που τον κάνουν να νιώθει οργισμένος και αγανακτισμένος. «Στη φυλακή μ' έπνιξε το άδικο. Ενιωθα ένα βάρος στο στήθος. Φώναζα με όλη μου τη δύναμη ότι δεν έκανα τίποτα. Δίχως να μ' ακούει κανείς. Οι κρατούμενοι μου φέρθηκαν καλά. Ακόμα και οι ποινικοί: "Μην τους φοβάσαι" μου έλεγαν. "Δες το σαν εμπειρία και κράτα τα θετικά. Θα τελειώσει" έλεγαν. Με τους δεσμοφύλακες δεν είχα επαφή. Αυτοί κλείδωναν, ξεκλείδωναν. Οι συνθήκες κράτησης ήταν άθλιες». Δεν θα ξεχάσει ποτέ την ημέρα σύλληψής του: «Η 11η Μαΐου έχει χαραχτεί στο μυαλό μου. Οπως και οι εικόνες από την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ, τον ξυλοδαρμό μου και ειδικά τη στιγμή που ακουμπούν δίπλα μου το σακίδιο. Ελεγα ότι δεν κρατούσα τίποτα κι οι ΜΑΤάδες απαντούσαν: "Δεν πειράζει. Ενα δωράκι είναι. Σκάσε"». Πώς ήταν στη φυλακή; «Καθόμουν και σκεφτόμουν διαρκώς. Δεν υπήρχαν δραστηριότητες για να ξεχνιέμαι. Σκεφτόμουν πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Η μόνη ενασχόλησή μου ήταν να περιμένω στην ουρά για φαγητό ή να βγω στο προαύλιο να κοιτάξω τον ουρανό. Εκεί έμαθα να εκτιμώ και το φαγητό που τρώω. Και την κουβέντα με τους κρατούμενους. Ολοι βιώνουμε το ίδιο μαρτύριο. Ο ένας δίνει κουράγιο στον άλλο. Οι συνθήκες όμως ήταν άθλιες. Με έβαλαν στην Α' πτέρυγα Κορυδαλλού σε κελί για ένα άτομο, μαζί με άλλους 3 Ελληνες κατηγορούμενους για ληστείες. Αυτοί με στήριξαν». Και τώρα; «Είμαι οργισμένος και αγανακτισμένος για την κατάσταση που επικρατεί. Ζω διαρκώς με ένα ερώτημα που βασανίζει στο μυαλό μου: Για ποιο λόγο οι αστυνομικοί μού έστησαν αυτή την ιστορία. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Αντίστοιχες υποθέσεις, όπως του Μάριου Ζέρβα, του φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια, έτυχε να γίνουν γνωστές. Υπάρχουν και πολλές άλλες που δεν δημοσιοποιήθηκαν». Σε διαδήλωση θα ξαναπάς; «Η φυλακή σε στιγματίζει. Ζεις με το φόβο ότι θα σου ξανασυμβεί. Δεν θα σταματήσω όμως να διεκδικώ. Γιατί ξέρω ότι έχω το δίκιο με το μέρος μου. Ζητάω ένα καλύτερο μέλλον. Θα συνεχίσω να φωνάζω για ν' ακούγεται η αλήθεια. Ο κόσμος δεν πρέπει να τρομοκρατείται, αλλά ν' ανοίξει τα μάτια του. Γνωρίζοντας, βεβαίως, ότι μπορούν να φορτώσουν τσάντες με μολότοφ στον καθένα μας. Βλέπουν τους διαδηλωτές σαν εχθρούς. Κινούνται με το σκεπτικό "θα σε στείλω φυλακή επειδή διαδηλώνεις"». *
Jason13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ρουφιανοι, φασιστες, αλητες, μπατσοι. Τι περιμενεις;
SlackulatoR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ναι είδαμε και την δημοκρατία του 21ου αιώνα πόσο καλή είναι.
Hamurabi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Αυτη η ρημαδα η φυλακη εχει γεμισει με αθωους... κωλοσυστημα!
-nick- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Αυτη η ρημαδα η φυλακη εχει γεμισει με αθωους... κωλοσυστημα! Αμφιβαλλεις οτι ο συγκεκριμενος ηταν αθωος? Υπηρξαν ντοκουμεντα (βιντeο, δακτυλικα αποτυπωματα κλπ) οποτε δεν σε παιρνει να το αμφισβητεις Γιαυτο εξαλλου και αποφυλακιστηκε
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 μια φορα να δω να τιμωρειται οπως πρεπει μελος της ΕΛΑΣ και τι στον κοσμο. Γιατί μήπως έχεις δει να τιμωρείται και κανένας που πετάει μολότοφ στις πορείες; Στο τέλος όλοι τη γλυτώνουν και αθωώνονται. Ελλάδα είσαι. Να μην πιάσουμε και τους πολιτικούς τώρα ε.
-nick- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Γιατί μήπως έχεις δει να τιμωρείται και κανένας που πετάει μολότοφ στις πορείες; Στο τέλος όλοι τη γλυτώνουν και αθωώνονται. Μαλλον αγνοεις ποσοι ειναι στην φυλακη για τετοια αδικηματα ετσι ?
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μαλλον αγνοεις ποσοι ειναι στην φυλακη για τετοια αδικηματα ετσι ? Σίγουρα θα έχουν τιμωρηθεί κάποιοι ρε συ. Οι υπεύθυνοι σε όποιο στρατόπεδο και να βρίσκονται κάποιες φορές τη γλυτώνουν, βλέπε μαρφίν πχ. Από την άλλη μεριά αν googlάρεις "φυλακή αστυνομικός" θα βγουν επίσης κάποια αποτελέσματα. Η ατιμωρησία είναι, όπως και να το κάνουμε, το χαρακτηριστικό μας γνώρισμα.
-nick- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Σίγουρα θα έχουν τιμωρηθεί κάποιοι ρε συ. Οι υπεύθυνοι σε όποιο στρατόπεδο και να βρίσκονται κάποιες φορές τη γλυτώνουν, βλέπε μαρφίν πχ. Μα στην μαρφιν δεν τους επιασαν καν. Οσους εχουν πιασει για μπαχαλα κλπ εχουν τιμωρηθει, εδω προφυλακιστηκε για 1,5 μηνα αθωος
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Αν έπιαναν όσους τα είχαν σπάσει σε πορείες, τιμωρουσαν μπατσους για υπερβολική χρήση βίας και γενικά δεν υπήρχε ατιμωρησία στο κράτος: 1. Δεν θα είχαμε λόγο να κανουμε πορειες 2. Αν κάναμε πορείες δεν θα είχαμε μπατσους και "αναρχικους" να σπανε τα παντα. Δεν θα ειχε πλακα δηλαδη.
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 πολυ πιθανο να ειναι στημενα αυτα τα σκηνικα δηλαδη "που να παω τωρα στη πορεια?ακομα και αν δε φταιω θα μου φορτωσουνε τιποτα..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.