firewalker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Βγήκε το παιδί; Εγώ έχω γνωρίσει αστυνομικούς, ΜΑΤατζίδες, μπάτσους, αριστερούς, δεξιούς, διαδηλωτές, δηκηγόρους κ.τ.λ. που είναι και γαμώ τα παιδιά και έχω γνωρίσει αστυνομικούς, ΜΑΤατζίδες, μπάτσους, αριστερούς, δεξιούς, διαδηλωτές, δηκηγόρους κ.τ.λ. που είναι σκουλήκια ποταπά.
-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δεν ειχα καποιο προβλημα να πω τι ειμαι. Απο το να γινομουν αλητης, καλυτερα αυτο. Αλλα ευτυχως ειμαι καπου πολυ καλυτερα. Το θεμα ειναι να μην γινοσουν αλητης μπατσος, σαν αυτους που φορτωσανε το παλικαρι η σαν αυτους που παραλιγο να στειλουν τον αλλον στο χαρο υστερα απο γκλομπιες στο κεφαλι. Αλλα και παλι, καλυτερα "αλητης" ( με την εννοια του μποεμη, οχι του τσογλανου) παρα "μπατσος".
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δεν ειχα καποιο προβλημα να πω τι ειμαι. Απο το να γινομουν αλητης, καλυτερα αυτο. Αλλα ευτυχως ειμαι καπου πολυ καλυτερα. Είσαι μικρός ακόμα και δεν έχεις φάει τα σκατά ακόμα. Σε καμιά δεκαετία, καλά να είμαστε και τα ξαναλέμε. Από το να γινόσουν αλήτης, σίγουρα καλύτερα αυτό, αλλά αλήτης δεν γίνεσαι λόγω επαγγέλματος, όπως επίσης ούτε καλύτερος άνθρωπος γίνεσαι λόγω επαγγέλματος. Αλήτης γίνεσαι από το σπίτι σου, απ' όπου λαμβάνεις και την παιδεία σου.
Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Το θεμα ειναι να μην γινοσουν αλητης μπατσος, σαν αυτους που φορτωσανε το παλικαρι η σαν αυτους που παραλιγο να στειλουν τον αλλον στο χαρο υστερα απο γκλομπιες στο κεφαλι. Αλλα και παλι, καλυτερα "αλητης" ( με την εννοια του μποεμη, οχι του τσογλανου) παρα "μπατσος". Δεν ειπα οτι συμφωνω με ολα αυτα που γινονται. Στην δευτερη περιπτωση τιμωρηθηκαν παραδειγματικα. Στη πρωτη δε ξερω τι να πω, θα μαθουμε την αληθεια σε λιγο καιρο.
Lolotetoios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Στην δευτερη περιπτωση τιμωρηθηκαν παραδειγματικα. για δωσε κανα λινκ ποια ηταν η παραδειγματικη τιμωρια των γουρουνιων αυτων.
tolis_01 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ή αλήτης ή μπάτσος, όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου παίρνει ναρκωτικά, μην είσαι τόσο αντικειμενικός ρε συ Luxx
Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Οχι, αυτο ειναι εκφραση ρε. Το ειχε πει και σε μια εκπομπη καποιος. -Τελειωσατε κυριε μου; -Ναι, τελειωσα. -Ωραια, παρτε τα ναρκωτικα σας τωρα! Αν δε κανω λαθος, 3 ατομα συνολο μαζι με τον αξιωματικο της διμοιριας μπηκαν σε διαθεσιμοτητα και κινδυνευουν και με αποταξη.
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αν δε κανω λαθος, 3 ατομα συνολο μαζι με τον αξιωματικο της διμοιριας μπηκαν σε διαθεσιμοτητα και κινδυνευουν και με αποταξη. Oh yeah, τους αέρισαν τα φρύδια. Αν εγώ σακατέψω αστυνομικό στο ξύλο θα με χώσουν μέσα και ένας Θεός ξέρει πότε θα ξαναβγώ. Αν ένας αστυνομικός με σακατέψει εμένα στο ξύλο, τίθεται σε διαθεσιμότητα και στην χειρότερη απολύεται. Μιλάμε για πραγματική δημοκρατία...
Luxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Το εχεις ξαναπει αυτο. Θελεις τοσο πολυ να σακατεψεις αστυνομικο;
pournaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Το εχεις ξαναπει αυτο. Θελεις τοσο πολυ να σακατεψεις αστυνομικο; Οχι απλα θελει ιση μεταχειρηση, ειτε βαραει ο αστυνομικος τον πολιτη, ειτε βαραει ο πολιτης τον αστυνομικο. Και οι δυο φυλακη. Γιατι μονο ο ενας; Τοσο δυσκολο ειναι;
Luxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αν τον βαραει χωρις λογο, συμφωνω. Βασικα πανω-κατω τα ιδια λεμε και εχουμε ξεφυγει κιολας.
Lolotetoios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 μια φορα να δω να τιμωρειται οπως πρεπει μελος της ΕΛΑΣ και τι στον κοσμο.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Όπως πρέπει αποκλείεται να δείς. Αντιπροσωπεύουν την εξουσία. Ο μόνος τρόπος για να τιμωρηθούν όπως λες είναι αν γίνει κανένα μεγάλο ντού και εφαρμοστεί λυντσάρισμα.
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Βγήκε το παιδί; Εγώ έχω γνωρίσει αστυνομικούς, ΜΑΤατζίδες, μπάτσους, αριστερούς, δεξιούς, διαδηλωτές, δηκηγόρους κ.τ.λ. που είναι και γαμώ τα παιδιά και έχω γνωρίσει αστυνομικούς, ΜΑΤατζίδες, μπάτσους, αριστερούς, δεξιούς, διαδηλωτές, δηκηγόρους κ.τ.λ. που είναι σκουλήκια ποταπά. βασει ετυμολογιας ο μπατσος ειναι σκουλικι και ο αστυνομικος φυσιολογικος.
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Και επιτέλους μετά από πολύ καιρό έχουμε ένα καλό νέο.. Μετά από 34 μέρες η εισαγγελέας αποφάσισε πως είναι καιρός να στείλει το φάκελο στο συμβούλιο που θα κρίνει την προσφυγή, με θετική εισήγηση της για αποφυλάκιση του Φώτη - το οποίο είναι πολυυυ θετικό! Τώρα το συμβούλιο μάλλον θα κάνει καμιά βδομάδα.. Άντε να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.