Luxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ελα ρε silverCloak παντογνωστη! Στο φορουμ ειμαι πολλα χρονια, με διαφορετικο λογαριασμο τοτε, και αλλο αυτα τα χρονια. Καλυφθηκες; Μη φοβασαι, ο συναγωνιστης σου μαλλον θα αφεθει ελευθερος. Στην επομενη πορεια θα εισαστε παλι χερι-χερι.
Orgasmic Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εγω ξερω οτι η πηγη προυπαρχει της ειδησης...επομενως το "δεν υπαρχει πηγη ΑΚΟΜΑ" με υποψιαζει...τι εννοειται 'ακομα'?Την ψαχνετε? Ουτε τοσο πια χαζους τους εχω τους μπατσους...αντε και του φορτωσαν την μολοτοφ...μετα απο 1 μηνα δεν σκφτηκαν να του φορτωσουν και αποτυπωματα?Τοσο ανοργανωτοι πια? Μπαζει η ιστορια...
Luxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εγω ξερω οτι η πηγη προυπαρχει της ειδησης...επομενως το "δεν υπαρχει πηγη ΑΚΟΜΑ" με υποψιαζει...τι εννοειται 'ακομα'?Την ψαχνετε? Ουτε τοσο πια χαζους τους εχω τους μπατσους...αντε και του φορτωσαν την μολοτοφ...μετα απο 1 μηνα δεν σκφτηκαν να του φορτωσουν και αποτυπωματα?Τοσο ανοργανωτοι πια? Μπαζει η ιστορια... Ασε που αμα δεις την πηγη, λεει για Ελληνοφρεινεια (λολ!) και οτι θα μιλησει και ο λαζοπουλος με τους συντροφους της αγορινας με την μολοτοφ (καραλολ!). Οποως και κατι ψιλα θα πει και ο μακαρος! Ελεος!
-nick- Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μη φοβασαι, ο συναγωνιστης σου μαλλον θα αφεθει ελευθερος. Στην επομενη πορεια θα εισαστε παλι χερι-χερι. Εσυ γουσταρεις να μενουν στη φυλακη αθωοι ε?
tolis_01 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Yποθετω οτι δεν τους θεωρει αθωους. Όπως λέμε, ένοχος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου;
SilverCloak Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 @Luxx Μη φοβασαι, ο συναγωνιστης σου μαλλον θα αφεθει ελευθερος. Στην επομενη πορεια θα εισαστε παλι χερι-χερι. Συγκινήθηκα. For the record, δεν είναι συναγωνιστής μου. Και δεν είμαι συναγωνιστής του. Και δεν έχω καταλάβει γιατί παραβαίνω τη βασική αρχή περί ταΐσματος. Επίσης είναι φανερό ότι δεν έχουμε παρόμοιες πολιτικές πεποιθήσεις και δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε, μιας και είμαστε ξεροκέφαλοι. So... that's all folks. Κάνα νέο υπάρχει;
Orgasmic Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τελικα πηγη βρηκατε για την ειδηση οτι τα αποτυπωματα του παιδιου δεν ηταν στις μολοτοφ? Ή ψαχνετε ακομα?
pournaras Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δεν υπάρχει κάποια πηγή ακόμα.. Χθες το είπαν στην Ελληνοφρένεια για τα αποτυπώματα.. Την Τρίτη θα το πει και ο Λαζόπουλος όπου πιθανόν να παρεβρεθούμε με συμφοιτητές και φίλους του Φώτη και θα διαβαστεί και γράμμα του Φώτη που έγραψε από τη φυλακή... Σύντομα θα το πουν και εδώ http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=86 Σε αυτούς πάντως που σου ζητούν πηγές γιατί δεν δέχονται πως αυτά που λέμε είναι γεγονότα να πεις πως από τη στιγμή που βγαίνουμε στα μέσα και το λέμε υπάρχουν στοιχεία απλώς δεν γίνεται να δημοσιευθούν στοιχεία της δικογραφίας πρωτού καταθέσουν τα ματ για ευνόητους λόγους.. Πίστεψε με όταν βγει το παιδί και αθωωθεί θα σου δώσω εγώ στοιχεία τρανταχτά που θα τα περνάς για στημένα!! Μας πήρε τηλέφωνο και το "παιδί με τα πράσινα παπούτσια" και ζήτησε να δώσουμε το τηλέφωνο του στο Φώτη να του μιλήσει.. Ετσι απο καθαρη περιεργεια, αν αυτο γινοταν απο την "απεναντι" πλευρα, χωρις πηγη χωρις στοιχεια χωρις τιποτε, δε θα φωναζαν ολοι για μαγειρεμα των στοιχειων μεχρι να βρεθει το επιθυμητο αποτυπωμα και να μπυοζουριασουν τζαμπα το παιδι;
Luxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τελικα πηγη βρηκατε για την ειδηση οτι τα αποτυπωματα του παιδιου δεν ηταν στις μολοτοφ? Ή ψαχνετε ακομα? Ψαχνει ο μακαρος με το σκυλο του για αποτυπωματα.
-nick- Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τελικα πηγη βρηκατε για την ειδηση οτι τα αποτυπωματα του παιδιου δεν ηταν στις μολοτοφ? Ή ψαχνετε ακομα? Πρώτον γιατι μου μιλας στον πληθυντικο? Δευτερον δεν ψαχνω εγω για πηγες. Τριτον οπως γραφτηκε παραπανω υπαρχουν στοιχεια αλλα δεν γινεται να βγουν στην δημοσιοτητα ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ. Luxx απο εξυπναδες την παλευεις... Οπως και απο κοτσανες που εχεις πεταξει ανα καιρους (πχ οτι οι μισοι αναρχικοι ειναι αλβανοι).
grigoriou Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ετσι απο καθαρη περιεργεια, αν αυτο γινοταν απο την "απεναντι" πλευρα, χωρις πηγη χωρις στοιχεια χωρις τιποτε, δε θα φωναζαν ολοι για μαγειρεμα των στοιχειων μεχρι να βρεθει το επιθυμητο αποτυπωμα και να μπυοζουριασουν τζαμπα το παιδι; Nαι, συνηθως ο καθενας φωναζει αναλογα με τα (ιδεολογικα) συμφεροντα του, δεν ενδιαφερεται για το τι πραγματικα συνεβη και αν υπαρχει ενοχη ή αθωοτητα.
Orgasmic Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Πρώτον γιατι μου μιλας στον πληθυντικο? Δευτερον δεν ψαχνω εγω για πηγες. Τριτον οπως γραφτηκε παραπανω υπαρχουν στοιχεια αλλα δεν γινεται να βγουν στην δημοσιοτητα ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ. Luxx απο εξυπναδες την παλευεις... Οπως και απο κοτσανες που εχεις πεταξει ανα καιρους (πχ οτι οι μισοι αναρχικοι ειναι αλβανοι). Εσυ δεν ανεφερες την ειδηση εδω μεσα?Γιαυτο ρωταω εσενα, προφανως δεν εισαι εσυ ο αρμοδιος να βρεις την πηγη. Νομιζω ομως οτι η ευκολια με την οποια αναπαραγεις μια τετοια "ειδηση" λεγοντας "πηγη δεν υπαρχει ακομα" ειναι ενδεικτικη...
Luxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Πρώτον γιατι μου μιλας στον πληθυντικο? Δευτερον δεν ψαχνω εγω για πηγες. Τριτον οπως γραφτηκε παραπανω υπαρχουν στοιχεια αλλα δεν γινεται να βγουν στην δημοσιοτητα ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ. Luxx απο εξυπναδες την παλευεις... Οπως και απο κοτσανες που εχεις πεταξει ανα καιρους (πχ οτι οι μισοι αναρχικοι ειναι αλβανοι). 1ον) Ασε με να ξερω καλυτερα ποιοι κρυβονται μεσα στο πολυτεχνειο μετα το τελος της καθε πορειας. Μισοι αλλοδαποι και οι υπολοιποι ειναι ανηλικοι αληταραδες. Και πετανε πετρες στις βιτρινες των μαγαζιων στη στουρναρη. Αλλα επρεπε να ειχε ο πατερας σου εκει μαγαζι, να εβλεπα πως θα σε ετρεφε μετα και τι θα ελεγες για αυτα τα στοιχειά της φυσης. 2ον) Μεγαλυτερη κοτσανα απο την "ειδηση" που εβαλες δεν υπαρχει, πιστεψε με. 3ον) Μη μπεις στον κοπο να κανεις quote, ο,τι και να πεις θα βγεις χαμενος. Απλα σκυψε το κεφαλι και προχωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.