Προς το περιεχόμενο

Bootmgr is missing? Αλλο πάλι και αυτό.

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μια ακόμα φορά δεν μπορώ να ευχαριστηθω το νέο μου σύστημα. Εν ολίγοις έκανα κάποια update (4 σημαντικά) σε win 7 home premium, και με το που κάνω restart now, δεν ποσταρει και λέει "BOOTMGR is missing". Τι θέλει τώρα; Ωχου....

Δημοσ.

Καλή λύση θα τανε αλλά εμένα μετά το next με βγάζει σε ένα agreement και έπειτα μου δίνει να διαλέξω partition εγκατάστασης. Γιατί δεν με παει στην εικόνα που επιλέγω το repair?

Θέλει κάποια συγκεκριμένη έκδοση windows? εμένα μετημ home premium μήπως δεν σκοπεύει να εμφανιστεί; Με hirens boot δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη επιλογή;

Δημοσ.

το παθα προχτες με 7 ultimate...

με το hirens boot cd κανε boot και διαλεξε boot from hard drive.

μετα κατεβαζεις το easybcd και κανεις bootloader setup-install bcd-partition1

Δημοσ.

Τι θέμα είναι τώρα αυτό; Κανε μπυγα με το update τους.

Η επιλογή του eastbcd τι κάνει δλδ για να καταλάβω; Επειδη την προηγούμενη λύση με το startup repair την δοκίμασα και δεν τα καυαφερα...

Δημοσ.

το παθα προχτες με 7 ultimate...

με το hirens boot cd κανε boot και διαλεξε boot from hard drive.

μετα κατεβαζεις το easybcd και κανεις bootloader setup-install bcd-partition1

Ok με boot from hardrive (bootmgr is missing) Με βαζει μεσα. Εκανα αυτο που λες επειτα (partition 2 ομως, 1 ειναι τα 100mb system reserved), αλλα δεν λυνεται το προβλημα. Μηπως πρεπει υστερα να κανω και wire MBR?

Δημοσ.

Τπτ από αυτά δεν έχει βοηθήσει. Το install bcd είναι για εξωτερικά drive μεν, από την άλλη έκανα και recet bcd, repair Crete bcd αλλά ότι και να κάνω δεν φτιάχνει, μόνο με hirens με βάζει. Τι μέγα σκαλωμα είναι τώρα αυτό;

Δημοσ.

Ναι αυτο δεν εκανε απολυτως τιποτα. Τελικα επρεπε να αλλαξω και το boot priority του δισκου. Τον ειχε βαλει τελευταιο στο BIOS, Πρωτα φορτωναν οι μηχναικοι. Αυτο τωρα δεν μπορω να καταλαβω αν ηταν παντα ετσι, ή αν εφαγε καναν ιο ή μετα το windows update εγινε ετσι. Τωρα ομως δειχνει να φορτωνει κανονικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...