Προς το περιεχόμενο

Aναλογια FSB:RAM απορια

giannis22k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τον ET7400 core 2 duo 2.8 με 2x ddr2 800 kingston και υποστηριζομενα fsb cpu 800,1066,1333 ποια ειναι η καλυτερη αναλογια που μπορω να πετυχω

Δημοσ.

Το FSB του Ε7400 σου είναι 266MHz (1066MHz λόγω quad pumped) και των μνημών σου είναι 400MHz αφού είναι 800άρες (λόγω DDR).

Οπότε παίζεις με 266:400 ή 2:3.

Από εκεί και πέρα, εξαρτάται απ' το τι θέλεις να κάνεις ακριβώς. Θες να ανεβάσεις τον επεξεργαστή;

Δημοσ.

δεν εχω προβλημα να τον ανεβασω ..αλλα ποια ειναι καλυτερη αναλογια χωρις overcloking 2:3?και ποια με overcloking?

ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καλύτερη αναλογία. Δε θα σου δώσει κάποια περισσότερη σταθερότητα ή αυξημένες επιδόσεις. Όχι κάτι που ν' αξίζει πάντως.

Δημοσ.

μαλιστα .αρα τι προτεινεις (ποια συγχρονη αναλογια)?και αν σου εινα ευκολο ποιες πραξεις κανεις για να την βρεις.ξερω οτι ειναι FSB\4 και RAM\2 meta?

Δημοσ.

οχι ειμαι 4:5 αυτο μου δειχνει το cpu-z.για το 1:1 που λες ειναι 1600 fsb με 800mhz μνημες.πρεπει να το εκανα μια φορα αλλα δεν νομιζω να ηταν σταθερος

Δημοσ.

τοτε θα το ανεβασω +0.01 με τα ρολογια που ηπες.μπορεις ν πεις τις πραξεις που κανεις σεχτικα με την αναλογια.εχω διιβασει σε sites αλλα με εχουν μπερδεψει

Δημοσ.

Δεν κάνω κάποια ιδιαίτερη πράξη, πέρα από διαίρεση.

Μη σε απασχολεί αυτό βασικά. Απλά θέσε ένα στόχο για τη συχνότητα του επεξεργαστή και προσπάθησε να τον επιτύχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...