Προς το περιεχόμενο

sony vaio για gaming.

kuku

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου κάποια μοντέλα της sony είναι κορυφαία στην κατηγορία τους αλλά όχι όλα.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγω το ιδιο ακριβως με εσενα ειχα ( F13Z1E/B )

Αλλα 1600 ευρω δεν νομιζει να αξιζει.. (εγω το ειχα παρει ουτε στην μιση τιμη βεβαια).

Πολυ καλη οθονη (αλλα οχι και φοβερη. Ενα alienware που ειχα 3ετιας ειχε καλυτερη φωτεινοτητα).

Επισης πολυυυ καλο πληκτρολογιο (το συνηθισα με το πρωτο αγγιγμα..)

ΑΛΛΑ φοραει τον παλιο επεξεργαστη (και οχι τον sandy bridge) που εχει ως συνεπεια να ψιλοανεβαζει θερμοκρασιες (σε φυσιολογικα επιπεδα),

αλλα ο ανεμιστηρας να σου σπαει τα αυτια (στον δικο μου αυτο συνεβαινε).

Η Gt425m δεν δικαιολογει τα χρηματα που κοστιζει το λαπτοπ.. Για παιχνιδια ειναι απλα mid-class (ειδικα σε full hd αναλυση σε καινουρια παιχνιδια κολλαγε αρκετα).

αν κοστιζε 200 ευρω λιγοτερα ναι θα ηταν καλυτερα,αλλα στο θεμα οθονης φωτεινοτητας ειμαι ικανοποιημενος.το οτι θερμαινεται καπως πολυ ειναι οντως ετσι αλλα ενταξει μπορει να του παρω μια βαση αν χρειαστει τωρα που ερχεται καλοκαιρι.οπως προανεφερα δεν ασχοληθηκα ποτε με παιχνιδια αλλα ουτε και προκειται.ο επεξεργαστης ειναι πολυ καλος μετα απο επεξεργασια αρχειων hd με premiere ο χρονος ολοκληρωσης ειναι καλος αλλα εκει ειναι που πιανει πολους βαθμους,καρτα γραφικων θα μπορουσε να ειχε καλυτερη αλλα και αυτη ειναι πολυ καλη.αυτα

Δημοσ.

Εμένα πάντως το vaio που είχα ήταν χάλια στον ήχο από την πρώτη μέρα που το πήρα. Μιλάμε ακουγόταν χειρότερα και από τον 10ετίας Fujitsu-Siemens, χωρίς εξωτερικά ηχεία δεν γινόταν.

Να πάω δηλ. σε Turbo-x λύση;

Έχετε κάτι να μου προτείνετε;

Λόγω του τρόπου ζωής, δεν μπορώ να έχω desktop. Έχω και xbox για αρκετά παιχνίδια, αλλά για τα περισσότερα χρειάζομαι υπολογιστή. Για μένα το laptop είναι σαν σταθερό, άρα αναγκαστικά πάω για κάτι καλό. Αλλά όχι και 2 χιλιάρικά, ούτε για desktop δεν θα έδινα τόσα. Από την άλλη αν είναι να δώσω χίλια και του χρόνου να κοιτάω πάλι για καινούργιο, δεν αξίζει.

Καλύτερα να δώσω τώρα 1500 και να ξενοιάζω για 3 χρόνια.

Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να κοιτάω για sandy bridge επεξεργαστή αποκλειστικά;

Μια και είπα για turbo-x τι λέτε γι'αυτό; Turbo-X Iron i727-850

Δημοσ.

Aν πας για turbo-x καλυτερα να περιμενει για μοντελο με την HD 6970m,αν θες να εισαι ησυχος για 3-4χρονια!

Αν βιαζεσαι τοτε η gtx460m ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις στην ελληνικη αγορα,σ'αυτα τα λεφτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...