ektor7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Οχι ιδιετερα!Σκεψου οτι εγω σε 18αρα οθονη μερικες φορες παιζω στα 1600χ900,γιατι δε βλεπω καμια διαφορα απο fullhd και εχω και πιο ψηλα fps! Aν και θα προτιμουσα να σου προτινα με fullhd,αλλα δε βρισκω σ'αυτα τα λεφτα με ισαξιες καρτες!Καλυτερα με 1600χ900 και gt550m/hd 6770m,παρα με fullhd και τις πολυ υποδιεστερες gt540m/hd 5650m!
xristoforos89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 κουραστηκα να βλεπω να διαφημιζετε την dell.αν ειναι δυνατον οποιος μα οποιος πει για vaio και γενικα αλλη μαρκα παντα η dell ειναι αυτη που πρεπει να προτεινετε στους αλλους,εχει σερβις καλο ε και?την ποιοτητα της sony αραγε τη φτανει; Αν το παιδι θελει Τοπ χαρακτηριστικα με πολυ καλη κατασκευη τοτε παει εδω περα: http://www.skroutz.gr/s/330145/Dell-XPS-701x-i7-2630QM.html Και δεν νομιζω τα vaio να ειναι φτιαγμενα απο αλουμινιο. (1600ευρω εσκασε φιλος προσφατα για vaio και ολο το καπαλι ειναι απο πλαστικουρα..)
ektor7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αν το παιδι θελει Τοπ χαρακτηριστικα με πολυ καλη κατασκευη τοτε παει εδω περα: http://www.skroutz.gr/s/330145/Dell-XPS-701x-i7-2630QM.html Και δεν νομιζω τα vaio να ειναι φτιαγμενα απο αλουμινιο. (1600ευρω εσκασε φιλος προσφατα για vaio και ολο το καπαλι ειναι απο πλαστικουρα..) To οτι καποια λαπτοπ ειναι απο πλαστικο,δε συμενει οτι ειναι και κακης ποιοτητας!
xristoforos89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 To οτι καποια λαπτοπ ειναι απο πλαστικο,δε συμενει οτι ειναι και κακης ποιοτητας! Δεν μιλαω για ολα. Για το συγκεκριμενο μιλαω που δεν μου αφησε και τις καλυτερες των εντυπωσεων (για τα χρηματα του παντα).
ektor7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δεν αντιλεγω,αλλα και απο αλουμινιο να ειναι,αν δε προσεξουν την ποιοτητα των υλικων και τον σχεδιασμο,παλι μπορει να σου βγει μουφα!
xristoforos89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δεν αντιλεγω,αλλα και απο αλουμινιο να ειναι,αν δε προσεξουν την ποιοτητα των υλικων και τον σχεδιασμο,παλι μπορει να σου βγει μουφα! Καλα αυτο εξυπακουεται. Τα mac για παραδειγμα εχουν πολυ καλο αλουμινιο. Τα dell δεν τα εχω δει απο κοντα για να κρινω.
kuku Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Πάντως, αν κατάλαβα καλά, γύρω στα 1000 - 1100 βρίσκεις ένα λάπτοπ με 2nd class κάρτα γραφικών, ενώ αν θες κάτι καλύτερο σε κάρτα (που φαντάζομαι είναι το πιο βασικό για παιχνίδια) εκτοξεύεσαι αυτομάτως σε 1500 - 1600 ευρώ, ανεξαρτήτως μάρκας. Τα λέω καλά;
jtheogr Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλά τα λες και παραπάνω εκτοξεύεσαι , τωρα αν αξίζει αυτά τα χρήματα ένα τέτοιο laptop εγώ προσωπικά πιστεύω πως όχι.
xristoforos89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Και γενικοτερα ειναι λαθος να συνδεουμε το λαπτοπ με τα παιχνιδια. Αν θελεις να παιζεις αξιοπρεπως παιχνιδια, παρε ενα xbox/ps3 και εισαι αρχοντας!
george1500 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αν το παιδι θελει Τοπ χαρακτηριστικα με πολυ καλη κατασκευη τοτε παει εδω περα: http://www.skroutz.gr/s/330145/Dell-XPS-701x-i7-2630QM.html Και δεν νομιζω τα vaio να ειναι φτιαγμενα απο αλουμινιο. (1600ευρω εσκασε φιλος προσφατα για vaio και ολο το καπαλι ειναι απο πλαστικουρα..) και τι εγινε εγω το αν ειναι πλαστικο η αλουμινιο θα σκεφτω ενω σε ολα ειναι τα vaio κορυφη;δεν νομιζω πως το βασικο κρητηριο οταν αγοραζεις εναν υπολογιστη ειναι αυτο.γνωμη μου παντα
xristoforos89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 και τι εγινε εγω το αν ειναι πλαστικο η αλουμινιο θα σκεφτω ενω σε ολα ειναι τα vaio κορυφη;δεν νομιζω πως το βασικο κρητηριο οταν αγοραζεις εναν υπολογιστη ειναι αυτο.γνωμη μου παντα Φυσικα και δεν ειναι αυτο το βασικοτερο κριτηριο. Για εμενα τουλαχιστον που εχω το λαπτοπ σαν σταθερο υπολογιστη, δεν με ενδιαφερει η ποιοτητα κατασκευης. Αλλα αληθεια.. Σε ποια ''ολα τα αλλα'' ειναι κορυφαια τα vaio; Να μου πεις στο συστημα ψυξης.. να πω ναι. Δεν βρισκω κατι αλλο ομως. Συγκριτικα με τα χρηματα που κοστιζουν παντα..
george1500 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Φυσικα και δεν ειναι αυτο το βασικοτερο κριτηριο. Για εμενα τουλαχιστον που εχω το λαπτοπ σαν σταθερο υπολογιστη, δεν με ενδιαφερει η ποιοτητα κατασκευης. Αλλα αληθεια.. Σε ποια ''ολα τα αλλα'' ειναι κορυφαια τα vaio; Να μου πεις στο συστημα ψυξης.. να πω ναι. Δεν βρισκω κατι αλλο ομως. Συγκριτικα με τα χρηματα που κοστιζουν παντα.. οθονη,ηχος,πληκτρολογιο και πολλα αλλα
xristoforos89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 οθονη,ηχος,πληκτρολογιο και πολλα αλλα Ηχος-> υπαρχουν και αλλα λαπτοπ με πολυ καλυτερο 2.1 ηχο. Πληκτρολογιο συμφωνω οτι εχει πολυ ανετο (δεν εχω δοκιμασει αλλο ακριβο λαπτοπ για να κανω συγκριση ομως). Οθονη-> υπαρχουν και αλλα λαπτοπ με καλυτερη οθονη.Οχι τοσο ως προς την αναλυση, αλλα ως προς την φωτεινοτητα. Τα πολλα αλλα που λες, δεν με βοηθανε να σκεφτω ομως σε τι αναφερεσαι.
george1500 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ηχος-> υπαρχουν και αλλα λαπτοπ με πολυ καλυτερο 2.1 ηχο. Πληκτρολογιο συμφωνω οτι εχει πολυ ανετο (δεν εχω δοκιμασει αλλο ακριβο λαπτοπ για να κανω συγκριση ομως). Οθονη-> υπαρχουν και αλλα λαπτοπ με καλυτερη οθονη.Οχι τοσο ως προς την αναλυση, αλλα ως προς την φωτεινοτητα. Τα πολλα αλλα που λες, δεν με βοηθανε να σκεφτω ομως σε τι αναφερεσαι. ενταξει αφου υπαρχουν φορητοι με καλυτερη οθονη τι να πω,τεσπα γνωμη μου ειναι και επιμενω γιατι ειχα και dell και αλλες μαρκες,δεν μου χαλασε κανενα τοσα χρονια αλλα τα αλαζα καθε 1,5 χρονο.με τα vaio 1000+eu τα τελευταια 3 χρονια ειμαι ευχαριστημενος και ειναι λιγα τα μοντελα σε αυτη την κατηγορια που συγκρινονται με τα vaio.τωρα εχω το F13Z1E/B,ειναι καταπληκτικο με μια λεξη.δεν ασχολουμαι με games αλλα με premiere corel και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος
xristoforos89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Και εγω το ιδιο ακριβως με εσενα ειχα ( F13Z1E/B ) Αλλα 1600 ευρω δεν νομιζει να αξιζει.. (εγω το ειχα παρει ουτε στην μιση τιμη βεβαια). Πολυ καλη οθονη (αλλα οχι και φοβερη. Ενα alienware που ειχα 3ετιας ειχε καλυτερη φωτεινοτητα). Επισης πολυυυ καλο πληκτρολογιο (το συνηθισα με το πρωτο αγγιγμα..) ΑΛΛΑ φοραει τον παλιο επεξεργαστη (και οχι τον sandy bridge) που εχει ως συνεπεια να ψιλοανεβαζει θερμοκρασιες (σε φυσιολογικα επιπεδα), αλλα ο ανεμιστηρας να σου σπαει τα αυτια (στον δικο μου αυτο συνεβαινε). Η Gt425m δεν δικαιολογει τα χρηματα που κοστιζει το λαπτοπ.. Για παιχνιδια ειναι απλα mid-class (ειδικα σε full hd αναλυση σε καινουρια παιχνιδια κολλαγε αρκετα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.