Προς το περιεχόμενο

sony vaio για gaming.

kuku

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα λάπτοπ για παιχνίδια. Έχω βρει αυτό το sony vaio

βασικά είδα την τιμή και μου φάνηκε αρκετά προσιτό, συν ότι έχει καλή ανάλυση οθόνης.

Τι λέτε, θα μπορέσει να σηκώσει παιχνίδια (πχ COD, Crysis) ή θα πρέπει να κοιτάξω κάτι πιο ακριβό;

Έχει κάρτα Mobility Radeon HD 5650.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για τα παιχνιδια που το θες, μια χαρα ειναι η καρτα αυτη.

Αλλα δεν θα παιζεις σε Full αναλυσεις τα παιχνιδια αυτα..

(βεβαια απο μονα τους εχω τετοια γραφικα, που στο απλο ματι η διαφορα ειναι πολυ μικρη).

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Βασικά δεν θέλω να σκάσω 1000 ευρώ και μετά να καταριέμαι που τσιγκουνεύτηκα και δεν μπορώ να παίξω τα παιχνίδια που θέλω. Αλλά δεν θέλω να σκάσω και 2 χιλιάρικα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα λάπτοπ για παιχνίδια. Έχω βρει αυτό το sony vaio

βασικά είδα την τιμή και μου φάνηκε αρκετά προσιτό, συν ότι έχει καλή ανάλυση οθόνης.

Τι λέτε, θα μπορέσει να σηκώσει παιχνίδια (πχ COD, Crysis) ή θα πρέπει να κοιτάξω κάτι πιο ακριβό;

Έχει κάρτα Mobility Radeon HD 5650.

Πιο προσιτό

http://www.skroutz.gr/s/328082/Dell-Inspiron-N5010-15R-i3-380M-320GB-HD-5650.html

πάντως σκέψου και την περίπτωση του σταθερού υπολογιστή αν δεν μετακινήσε !! :rolleyes:

Δημοσ.

Βασικά ζω μεταξύ δυο σπιτιών γι'αυτό το λάπτοπ είναι μονόδρομος. Δεν θα κολλήσω στα 100, 200 ευρώ παραπάνω, φτάνει να μην πάω να παίξω και μου σπάσει τα νεύρα να κολλάει.

Δημοσ.

Και εγω λαπτοπ με την 5650m εχω και παιζω με Full ρυθμισεις το Call of Duty: Black ops.

Στο Crysis πρεπει να κανεις τις απαραιτητες υποχωρησεις..

Και σκεψου οτι εχω επεξεργαστη τον p6100! (Διπυρηνος στα 2gHz!)

Λογικα με i3,i5 θα τα παιζει πολυ πιο ανετα τα παιχνιδι αυτα.

Δημοσ.

δεν θέλω να σκάσω 1000 ευρώ Αλλά δεν θέλω να σκάσω και 2 χιλιάρικα.

Άλλο laptop παίρνεις με 1000€ και άλλο με 2000€....είναι σε διαφορετική κλίμακα !

Άποψη μου είναι...δώσε 1000 και πάρε ένα desktop,θα είναι πολύ πιο δυνατό από το laptop συν ότι θα μπορείς στο μέλλον να το αναβαθμίσεις !

Δημοσ.

κουραστηκα να βλεπω να διαφημιζετε την dell.αν ειναι δυνατον οποιος μα οποιος πει για vaio και γενικα αλλη μαρκα παντα η dell ειναι αυτη που πρεπει να προτεινετε στους αλλους,εχει σερβις καλο ε και?την ποιοτητα της sony αραγε τη φτανει;

Δημοσ.

Άλλο laptop παίρνεις με 1000€ και άλλο με 2000€....είναι σε διαφορετική κλίμακα !

Άποψη μου είναι...δώσε 1000 και πάρε ένα desktop,θα είναι πολύ πιο δυνατό από το laptop συν ότι θα μπορείς στο μέλλον να το αναβαθμίσεις !

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά δεν μπορώ να πάρω desktop γιατί τις μέρες που δεν θα είμαι στο desktop θα τρώω τα νύχια μου.

Αυτό που λέω είναι ότι μπορώ να δώσω 1000+ και δεν θα κολλήσω σε 100 πάνω 100 κάτω, αλλά τα 2000 μου φαίνονται κερατιάτικα λεφτά για λάπτοπ. Γι'αυτό κοιτάω για κάτι, άντε μέχρι 1500 που να μην μου σπάσει τα νεύρα αν πάω να παίξω ένα παιχνίδι πχ του χρόνου. Να μπορεί να αντεπεξέλθει σε 2-3 χρόνια ακόμη και να σηκώνει τα νέα παιχνίδια.

Τι λέτε για αυτό;. Μου το πρότεινε ένας φίλος, γιατί λέει το Vaio ζεσταίνεται πολύ.

Για το Dell που προτείνεται πιο πάνω στο notebookcheck που έβγαλε bad rating.

Δημοσ.

κουραστηκα να βλεπω να διαφημιζετε την dell.αν ειναι δυνατον οποιος μα οποιος πει για vaio και γενικα αλλη μαρκα παντα η dell ειναι αυτη που πρεπει να προτεινετε στους αλλους,εχει σερβις καλο ε και?την ποιοτητα της sony αραγε τη φτανει;

Εχεις απολυτο δικιο ,, απλα ο καθενας προτεινει οτι του φαινετε καλυτερο με τα δικα του κριτηρια.

Εννοειται οτι τα sony ειναι πολυ ποιο ποιοτικα για αυτό το λογο laptop με τα ίδια χαρακτηριστικά το πληρώνεις 100-200 παραπάνω.

Δημοσ.

Το vaio που έχεις βάλει στο πρώτο ποστ έχει κορυφαία οθόνη σε ανάλυση και απεικόνιση, η κάρτα δεν είναι και κορυφαία αλλα οπως έγραψε και ο xristoforos89 την δουλειά σου την κάνεις και το θεωρώ καλή πρόταση.

Και το asus είναι καλή πρόταση με καλύτερη κάρτα γραφικών αλλά νομίζω οτι αυτό το μοντέλο δεν κυκλοφορεί υπάρχει όμως αυτό και η διαφορά με το προηγούμενο είναι οτι το ένα έχει blu-ray και το άλλο dvd.

Ψαξτο λίγο πριν πάρεις οτιδήποτε γιατί είναι μεγάλο το ποσό που έχεις σκοπό να δώσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε. Έχω μπερδευτεί λίγο είναι η αλήθεια. Ήδη ξέφυγα με τις κάρτες και από τα 1000 πήγαμε πλάκα πλάκα στα 1500.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε ektor για τις προτάσεις. Πολύ καλές λύσεις. Ο μόνος ενδοιασμός που έχω είναι η ανάλυση της οθόνης. Δεν είναι λίγο 1600x900 για 17άρα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...