Προς το περιεχόμενο

...Autocad 2006 πληροφορια για εντολη move+copy

Ghalepas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια συγχαρητρια για το φορουμ ...ειναι πραγματι καταπληκτικο ..δεν μπορουσα να φανταστω πως υπαρχει κατι τοσο οργανωμενο! :-) ...ειμαι μηχανικος και θα ηθελα μια πληροφορια ...δουλευω το Autocad το 2006

οταν εχω φτιαξει ενα σχεδιο πχ μια κατοψη και χρειαζεται να βαλω μεσα ενα block η εναν κυκλο οταν κανω move η copy ...πχ μεσα στην κατοψη πανω στην οθονη ο κυκλος δεν ''μεταφερετε'' αυτουσιος πανω στο σχεδιο αλλα ''τρεμοπαιζει'' ..ετσι δεν βλεπω που ακριβως θα ''πεσει'' ...ετσι καθε φορα αναγκαζομαι να ''μαντευω'' που περιπου θα μπει και να κανω αρκτες δοκιμες ειδικα αν θελω το σχεδιο να ειναι ακριβες και ευπαρουσιαστο ...Γιατι κατα την γνωμη σας συμβαινει αυτο; ...λετε να φταει η καρτα γραφικων; ...ram παντως δεν ειναι γιατι εχω προσθεσει αρκετη παραπανω απο οσο θελει το προγραμα για να τρεξει ...η καρτα που εχω (δεν θυμαμαι ποια ) την εχω δοκιμασει ...με αρκετα απαιτικα games τι λετε να φταιει? ..το ιδιο προβλημα συμβαινει σε ολους τους συναδελφους εδω και πολλα χρονια με αρκετες εκδοσεις Autocad συμπεριλαμβανομενου και του Autocad 2011

Δημοσ.

να τον μεταφέρεις με "μήκος και διεύθυνση"

βρίσκε το κέντρο του και το σημείο που θές να πάει (dx,dy)

.

Δημοσ.

να τον μεταφέρεις με "μήκος και διεύθυνση"

βρίσκε το κέντρο του και το σημείο που θές να πάει (dx,dy)

.

Ναι καταλαβα αλλα το προβλημα συνεχιζει ..οταν θες να βγαλεις δουλεια δεν μπορεις να ψαχνεις τις συντεταγμενες ουτε τα μηκη το επιλεγεις με το ποντικι και το κινεις :)

Δημοσ.

εξαρταται τι είναι οι κύκλοι και πώς θέλεις να "τοποθετηθούν" κάπου

η ακρίβεια δεν γίνεται πάντως με το "μάτι"

βάλε πιό παλιά έκδοση του autocad

sorry που δεν απαντώ επι της ουσίας

κάνε "υποκατάστατα" απλά block, και μετά την ακριβή σχεδίαση, τα "αντικαθιστάς", ξαναορίζοντάς τα

.

Δημοσ.

εξαρταται τι είναι οι κύκλοι και πώς θέλεις να "τοποθετηθούν" κάπου

η ακρίβεια δεν γίνεται πάντως με το "μάτι"

βάλε πιό παλιά έκδοση του autocad

sorry που δεν απαντώ επι της ουσίας

.

οχι μια χαρα ειναι οι απαντησεις σου ! ;) ..απλα το κουβεντιαζουμε ..απο το το autocad το 12 μεχρι τωρα υπαρχει αυτο το προβλημα; ..φιλος εισαι μηχανικος ; ...με εναν αλλο που μιλουσα μου ειχε πει κατι για επαγγελματικη καρτα γραφικων γνωριζει κατι κανεις επ' αυτου; ..η μου ελεγε μπαρουφες;

Δημοσ.

μπορεί να είναι αυτό με την κάρτα

οι κάρτες για 2d σχεδίαση, ήταν κάποτε, διαφορετικές, απ' αυτές για games

το παλιά έκδοση , άκυρο

είναι μάλλον "βαριά" τα block που βάζεις

μήπως να "παίξεις" με τα layers;

ίσως κάποιος νέος να ξέρει! :mrgreen:

.φιλος εισαι μηχανικος ;

"επίτιμος"!

kalo kouragio :mrgreen:

.

Δημοσ.

Βασικά δε ξέρω τι μπορεί να φταίει...

Εγώ μόλις εβαλα τα 64μπιτα 7ρια για να δουλέψω τις αντίστοιχες εκδόσεις AutoCad και Raster Design, άρχισε να μου κάνει "γραφικά" κόλπα.

Δηλαδή να μου βγάζει "σκουπίδια" στην οθόνη εργασίας,στα copy paste να βγάζει αχνάδες και κάτι τέτοιες λαλακίες.

Ακόμη και στο 2007 που ναι το αγαπημένο μου,κάνει πλέον τα ίδια.Αντε σ'αυτο μπορεί να φταίει επειδή ειναι 32μπιτο.Ντάξει δε με ενοχλεί στη δουλειά μου,αλλά με ψιλο εκνευρίζει,αισθητικά.

Δημοσ.

Βασικά δε ξέρω τι μπορεί να φταίει...

Εγώ μόλις εβαλα τα 64μπιτα 7ρια για να δουλέψω τις αντίστοιχες εκδόσεις AutoCad και Raster Design, άρχισε να μου κάνει "γραφικά" κόλπα.

Δηλαδή να μου βγάζει "σκουπίδια" στην οθόνη εργασίας,στα copy paste να βγάζει αχνάδες και κάτι τέτοιες λαλακίες.

Ακόμη και στο 2007 που ναι το αγαπημένο μου,κάνει πλέον τα ίδια.Αντε σ'αυτο μπορεί να φταίει επειδή ειναι 32μπιτο.Ντάξει δε με ενοχλεί στη δουλειά μου,αλλά με ψιλο εκνευρίζει,αισθητικά.

..τι ομως στην πραγματικοτητα να συμβαινει? :shock: :eek: :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...