x_vagos_x Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Για κουτί +1000 στο lianli.. Από hardware σε τι κατέληξες ; Θα περάσω αύριο από Στουρνάρη και το καλό που τους θέλω, είναι να το έχουν. Από hardware πάμε σε: €105 Mobo: Asus-P8H67-I €113Core i3 2100 με ενεργοποιημένα τα integrated graphics €89 4+4GB RAM 1333 Trascend €δεν θυμάμαι 1TB Green WD για HDD Τώρα, PSU θα προτιμήσω κανένα φτηνιάρικο από το Πλαίσιο για αρχή, και βλέποντας. Ίσως να προσθέσω μια κάρτα γραφικών μιας και θα έχω χώρο για μια μικρούλα με το συγκεκριμένο κουτί. Οπότε και θα πάρω κάποιο καλύτερο τροφοδοτικό. Ψήνομαι να πάω κατευθείαν σε ένα Corsair, βέβαια που έχω μπανίσει στο eShop. Προς το παρόν, και μέχρι να έχω όλα τα κομμάτια για το PC, θα δουλέψω με ένα 750W που κάθεται στην "βαλίτσα του Sport Billy" μου... Κατά τα άλλα τα γνωστά. DVD/RW 5,25", πλέον, μιας και το ΘΕΪΚΟ [ακόμα δεν τον είδαμε, Γιαννάκη τον βαφτίσαμε...] μου κουτάκι τα υποστηρίζει! Ένα bluetooth dongle, ένα USB WiFi dongle και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (ή δυο) [ή τρεις ]. Καμία πρόταση; Λείπει κάτι για να γίνει υπερ-τέλειο media center/κατεβαστήριον; [Τελικά πολύ γουστάρω να στήνω τέτοια PC. Έχει περισσότερη πλάκα από τα νορμαλ κουτιά με άπειρα specs που πλησιάζουν supercomputers] Ελπίζω να αναφέρεσαι στο Lian Li και όχι στο Thermaltake, καθώς το τελευταίο δεν παίρνει «κανονικό» τροφοδοτικό. Απλή σημείωση. Ε, Lian Li... Το Τhermaltake δεν μου 'κλεισε το μάτι. Μα... Πορτοκαλί;
rafail1994 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Πολύ καλές επιλογές απλός για την μητρική για να χρησιμοποιήσεις τα γραφικά του επεξεργαστή πρέπει να πάρεις μητρική με H61 η H67 chipset
x_vagos_x Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τροφοδοτικό πήρα ένα TurboX 550W. Ήταν τελευταία κομμάτια σε box μάλιστα, στο Plaisio Γλυφάδας. Όσον αφορά τα γραφικά στη mobo... Yep. Το ήξερα. Πήρα με H67.
macabre_sunsets Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εάν τελικά πάρεις το Lian Li, μπορείς να κάνεις τον κόπο να βγάλεις μερικές φωτογραφίες;
x_vagos_x Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Το πήρα. Θα το βάλω να ποζάρει και θα ποστάρω.
letni Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τροφοδοτικό πήρα ένα TurboX 550W. Ήταν τελευταία κομμάτια σε box μάλιστα, στο Plaisio Γλυφάδας. Όσον αφορά τα γραφικά στη mobo... Yep. Το ήξερα. Πήρα με H67. Απορω πως εμπιστευτηκες αυτο το αθλιο τροφοδοτικο για το συστημα σου;Δεν χρειαζεσαι τοσα Watt και αναθεμα αν τα χρειαζοσουν θα μπορει να τα αποδωσει. Με ενα μικροτερης ισχυος ποιοτικοτερης κατασκευης τροφοδοτικο με Active PFC,80PLUS certification και μειωμενη καταναλωση ρευματος θα ειχες,λογω του αθλιου Efficiency που θα εχει αυτο που αγορασες. Με ενα γρηγορο ψαξιμο στα ιδια λεφτα βρηκα αυτο εδω και αυτο εδω.
x_vagos_x Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Όλα τροφοδοτικά είναι. Συν ότι ήμουν Πλαίσιο για τον επεξεργαστή και το θυμήθηκα ότι θέλω και PSU. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα συγκεκριμένα PSU σε τουλάχιστον 3 άλλα μηχανήματα. Τέλοσπάντων, δεν πρόκειται να μείνει αν δεν μου κάνει. Όπως προείπα ψήνομαι για Corsair@420W, και παράλληλα χτίζω το inventory μου για μελλοντικές επισκευές-κατασκευές σε PC που φτιάχνω για γνωστούς και μη. και τώραααααα..... PHOTOS!! http://dl.dropbox.com/u/363689/untitled%20folder%202/IMG_0029.JPG http://dl.dropbox.com/u/363689/untitled%20folder%202/IMG_0038.JPG http://dl.dropbox.com/u/363689/untitled%20folder%202/IMG_0036.jpg http://dl.dropbox.com/u/363689/untitled%20folder%202/IMG_0048.jpg :wub: :wub: Πόσο τραγικό είναι που έχω τα πάντα εκτός από τη γαμwmotherboard που θα έρθει από VisionStudio την Πεμπτοπαρασκευή; Πόσο;
x_vagos_x Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Και εσύ καθυστέρηση απο visionstudio?? Παίχτηκε φάση επειδή δεν με έβρισκαν σε ΚΑΝΕΝΑ τηλέφωνο [μα τι busy boy είμαι τέλος πάντων ] και με βρήκαν 2 μέρες μετά την παραγγελία. Και ήταν... Παρασκευή [η περασμένη]. Οπότε, λένε θα την έχουν την Τετάρτη/Πέμπτη και αναλόγως την στέλνουν αντίστοιχα Πέμπτη/Παρασκή. Δεν ξαναπαίρνω τπτ εκτός Αθήνας. Για κανένα λόγο.
x_vagos_x Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αφού μου καρφώθηκε να ανέβω Σαλονίκη να την αγοράσω αυτοπροσώπως και να γυρίσω αυθημερόν. Γιατί λεφτά υπάρχουν.
macabre_sunsets Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες. Πιθανώς περιττή η ερώτηση, αλλά από ποιότητα πώς σου φαίνεται; Είναι στριβαρο (όσο μπορεί να είναι δηλαδή) ή λυγίζουν εύκολα τα φύλα του; Από όγκο πώς το βλέπεις; Είναι μαζεμένο/συμπαθητικό; Συγγνώμη για όλες τις ερωτήσεις απλά είμαι και εγώ σε σκέψεις για αυτό το κουτί.
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 @x_vagos_x δεν είσαι είσαι ο μόνος που βαρέθηκες να περίμενεις, 12 μέρες αναμονή με είχαν σε προιόν -και καλά- 2-7 ημερών για να μου απαντήσουν τελικά ότι, ξέρετε δεν ... αφού φυσικά τους πήρα εγώ τηλέφωνο ... Διαφορετικά ίσως ακόμα να περίμενα. Έχουν θέμα με την διαθεσιμότητα που αναγράφουν πάντως και καλό είναι να το κοιτάξουν. Οπότε αν καίγεσαι κάλλιο απο κοντά και ας δώσεις και κανα ευρώπουλο παραπάνω, να κινηθεί - τσουλίσει και η αγορά. Αν δεν καίγεσαι τότε δεν τρέχει τίποτα, φέτα! ...
x_vagos_x Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Είναι αλουμινένιο. Η κούτα είναι πιο βαριά από το κουτί. Αλλά αυτό δεν με πτοεί. Δεν λυγίζει κιόλας, αλλά γρατζουνάει εύκολα [ίσα που φαίνεται ένα τσαφ που έκανα με μια βίδα]. Επίσης φαίνονται οι ... ... ... ΔΑΧΤΥΛΙΕΣ (!) (?)... ... ... Είναι από τα πιο βολικά από άποψης σχήματος γιατί είναι σαν κύβος --ότι έψαχνα εγώ. Χωράει στο έπιπλο που έχω στισ φωτο ίσα ίσα. Είναι ένα κλασσικό κομμάτι στην ΙΚΕΑ [EXPEDIT, μετά τους καναπέδες και στα δυο μαγαζιά], σαν μέτρο σύγκρισης το έβαλα. Εγώ λέω να το πάρεις. Κι ας μην θέλεις. Αν και θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.