Προς το περιεχόμενο

Είναι υποχρεωτικές οι ζώνες ασφάλειας εντός πόλης;

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, μια σύντομη ερώτηση... Έχω τον θείο μου που υποστηρίζει ότι οι ζώνες ασφάλειας εντός πόλης δεν είναι υποχρεωτικές και τον πατέρα μου που θεωρεί ότι είναι μεν υποχρεωτικές αλλά αν σε σταματήσουν απλά θα σου κάνουν σύσταση... Το ότι χωρίς ζώνη ακόμα και εντός πόλης μπορείς, υπό συνθήκες, να πάθεις χοντρή ζημιά δεν το αμφισβητεί κανείς. Το θέμα περιορίζεται στο τυπικό κομμάτι, όχι στο ουσιαστικό, δηλαδή στο κατά πόσο ο ΚΟΚ αναφέρεται σε αυτό και τι ακριβώς προβλέπεται σε διαπίστωση της παράβασης... Έχετε μήπως κάποια πληροφόρηση επάνω σε αυτό;!

ΥΓ : Όλοι μας φοράμε ζώνη παντού και πάντα, ακόμα και ο θείος! :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ουτε να δινουν ρεστα ειναι υποχρεωμενοι

Κλαίω...χαχαχαχα.

Εννοειται πως η ζώνη ειναι υποχρεωτικη ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ακόμα και με κόφτη στα 20Km να έισαι. Το ίδιο ισχύει και για τους ελιγμούς για τα #%^$#@@!$^ flash.

Άσχετο αλλά τώρα μου 'ρθε! Πως και δεν έχουν βάλει ζώνες ασφαλείας στα αστικά λεωφορεία;! (καλά, ο προσανατολισμός των θέσεων είναι άλλο θέμα)

Κλαίω...χαχαχαχα.

Εννοειται πως η ζώνη ειναι υποχρεωτικη ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ακόμα και με κόφτη στα 20Km να έισαι. Το ίδιο ισχύει και για τους ελιγμούς για τα #%^$#@@!$^ flash.

κοφτη στα 20χλμ δεν εχουν ουτε τα παιδικα ηλεκτρικα αυτοκινητακια :P

εκτος κι αν εννοεις τετοιο κοφτη

string0.jpg

Βεβαιώνεται παράβαση στον συνοδηγό, νομίζω.

υπόψην ότι μιλάω για συνοδηγώ ενήλικα, κάτοχο διπλώματος.

δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

λογικά θα παίζει.

αν ξέρει κάποιος στα σίγουρα..

Δηλαδή στο αυτοκίνητο ο οδηγός που φέρει την ευθύνη του συνοδηγού δεν πληρώνει πρόστιμο; Και αυτό μου θύμισε άλλη μια απορία : Στα μηχανάκια όταν μόνο ο ένας από τους δύο φοράει κράνος, πληρώνει αυτός που δεν φοράει ή και οι δύο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...