CyberWalker Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Παιδιά, μια σύντομη ερώτηση... Έχω τον θείο μου που υποστηρίζει ότι οι ζώνες ασφάλειας εντός πόλης δεν είναι υποχρεωτικές και τον πατέρα μου που θεωρεί ότι είναι μεν υποχρεωτικές αλλά αν σε σταματήσουν απλά θα σου κάνουν σύσταση... Το ότι χωρίς ζώνη ακόμα και εντός πόλης μπορείς, υπό συνθήκες, να πάθεις χοντρή ζημιά δεν το αμφισβητεί κανείς. Το θέμα περιορίζεται στο τυπικό κομμάτι, όχι στο ουσιαστικό, δηλαδή στο κατά πόσο ο ΚΟΚ αναφέρεται σε αυτό και τι ακριβώς προβλέπεται σε διαπίστωση της παράβασης... Έχετε μήπως κάποια πληροφόρηση επάνω σε αυτό;! ΥΓ : Όλοι μας φοράμε ζώνη παντού και πάντα, ακόμα και ο θείος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 είναι υποχρεωτικές οι ζώνες. μην λέμε ότι θέλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ναι, εκτός αν εμπίπτεις στις τελευταίες κατηγορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Η ζωνη ειναι υποχρεωτικη σε καθε περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ούτε οι οδηγοί ταξί υποχρεούνται να φοράνε (στην πράξη, άλλο στη θεωρία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ουτε να δινουν ρεστα ειναι υποχρεωμενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ουτε να δινουν ρεστα ειναι υποχρεωμενοι off topic ισχυει αυτο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ουτε να δινουν ρεστα ειναι υποχρεωμενοι Κλαίω...χαχαχαχα. Εννοειται πως η ζώνη ειναι υποχρεωτικη ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ακόμα και με κόφτη στα 20Km να έισαι. Το ίδιο ισχύει και για τους ελιγμούς για τα #%^$#@@!$^ flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWalker Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Άσχετο αλλά τώρα μου 'ρθε! Πως και δεν έχουν βάλει ζώνες ασφαλείας στα αστικά λεωφορεία;! (καλά, ο προσανατολισμός των θέσεων είναι άλλο θέμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Κλαίω...χαχαχαχα. Εννοειται πως η ζώνη ειναι υποχρεωτικη ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ακόμα και με κόφτη στα 20Km να έισαι. Το ίδιο ισχύει και για τους ελιγμούς για τα #%^$#@@!$^ flash. κοφτη στα 20χλμ δεν εχουν ουτε τα παιδικα ηλεκτρικα αυτοκινητακια εκτος κι αν εννοεις τετοιο κοφτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 έστω ότι οδηγάω το αυτοκίνητο μου (φορώντας ζώνη) και ο συνοδηγός δε φοράει ζώνη. αν με σταματήσουν τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Βεβαιώνεται παράβαση στον συνοδηγό, νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Βεβαιώνεται παράβαση στον συνοδηγό, νομίζω. υπόψην ότι μιλάω για συνοδηγώ ενήλικα, κάτοχο διπλώματος. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. λογικά θα παίζει. αν ξέρει κάποιος στα σίγουρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ετσι ειναι σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWalker Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δηλαδή στο αυτοκίνητο ο οδηγός που φέρει την ευθύνη του συνοδηγού δεν πληρώνει πρόστιμο; Και αυτό μου θύμισε άλλη μια απορία : Στα μηχανάκια όταν μόνο ο ένας από τους δύο φοράει κράνος, πληρώνει αυτός που δεν φοράει ή και οι δύο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.