Προς το περιεχόμενο

Προβλημα συνδεσης ρουτερ με ασυρματη καρτα δικτυου

panos_vas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, παιδια! Εχω το εξης προβλημα. Σημερα το πρωι εκανα φορματ τον υπολογιστη μου. Εγκατεστησα τα windows, 7 ultimate 64x, εγκατεστησα και τους drivers των επιμερους συσκευων, ηρθε και η ωρα της εκγαταστασης του driver της ασυρματης καρτας δικτυου. Εγκαθισταται καινονικα, παω να συνδεσω ρουτερ με ασυρματη καρρτα δικτυου, του δινω το κωδικο ασφαλειας, τιποτα! Δεν συνδεεται! Βαζω καινουργιους, βαζω παλιους drivers, τιποτα! Δεν συνδεεται! Αλλαζω ρυθμισεις, αλλαζω καναλια, παλι τιποτα! Ο μονος τροπος ωστε να συνδεθει ασυρματα ο υπολογιστης και ο ρουτερ ειναι να αφησω ξεκλειδωτο τον ρουτερ, χωρις καμια προστασια. Εκει επικοινωνουν ρουτερ και καρτα δικτυου.Μολις τον ξανακλειδωσω τον ρουτερ, τιποτα, δεν συνδεεται!!! Ολες οι ρυθμισεις πανω στον ρουτερ γινοντουσαν μεσω καλωδιου, επισης ο ρουτερ ειναι ο THOMSON 585V.7 με το τελευταιο firmware, 8.2.7.7. Τελευταια φορα που ειχα κανει φορματ ηταν πριν κανω αναβαθμιση το ρουτερ και τοτε με το που εδωσα το κλειδι προστασιας στην ασυρματη καρτα δικτυου αμεσως συνδεθηκε. Οπως και πριν το φορματ το σημερινο συνδεοταν ο ρουτερ κλειδωμενος με την καρτα δικτυου. Τι επαθε σημερα στα καλα καθουμενα και δεν μπαινει η καρτα δικτυου παρα μονο με ξεκλειδωτο ρουτερ συνδεεται? Ο αλλος ο υπολογιστης, χωρις να εχω πειραξει τιποτα συνδεεται κανονικα ασυρματα με κλειδωμενο ρουτερ. :hmm: Αποψεις? Σας ευχαριστω πολυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...