poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 στην ελλαδα πριν κανα χρονο τα περισσοτερα hot spot που ειχα δει με την εννοια Hot spot και οχι απλα ενα Home router ηταν με πληρωμη.πλεον σιγα σιγα σε διαφορα μερη αρχιζει και αλλαζει αυτο και γινεται δωρεαν.βλεπε fridays και starbucks>πλεον δινουν κωδικο πανω στην αποδειξη για τα starbucks δωρεαν και στα fridays ζητας καρτα και σου δινουν.σε καφετεριες κτλ αρχιζουν και το δινουν πιο free.σε ξενοδοχεια που ερχονται και τουριστες εκει συνηθως ειναι με πληρωμη.απο εκει και περα καποιες εταιρειες που δινουν hot spot τα λεφτα που σου ζητανε ειτε σαν καρτες ειτα σαν οτιδηποτε πολλες φορες ειναι μικροτερο απο το κοστος του να εχεις μια adsl και να την πληρωνεις που λεει ο λογος.οποτε εχει και εσυ συνδεση και ειτε πουλας και σε πελατες ειτε δινεις δωρεαν.και η δουλεια ειναι πιο επαγγελματικη απο το να βαζεις ενα wpa κωδικο και να καθεσαι να τον αλλαζεις.συνηθως παιζουν με radius server κανονικα.
lexmark Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Yeap! Στα Starbucks κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια (ασχέτως αν καθυστέρησε να την φορέσει ο έλληνας εδώ). Τα fridays δεν τα ξέρω, έχουν κατεβεί Κρήτη; (κανείς κρητικός εδώ ρε παιδιά να βοηθήσει;! ). Σε καφετέριες αυτό που προτείνετε έξω τον τελευταίο καιρό είναι δωρεάν για τον πελάτη και επι πληρωμή για τον περαστικό που θέλει μια στιγμή μόνο να μπει για να τσεκάρει 3-4 πραγματάκια <- δεν ξέρω πως τα πάει αυτό σαν business model. Όπως και να το κάνεις ή το δεις, σε τέτοιες φάσεις ή κάνεις σωστή δουλειά ή κάνεις την πάπια για αυτές τις τεχνολογίες
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 κρητη οσο ξερω δεν υπαρχουν fridays>αθηνα θεσσαλονικη οσο θυμαμαι.ναι τα starbucks πληρωνες αλλα τωρα το αλλαξαν πριν κατι μηνες.ε ναι για τον πελατη λεει να ειναι δωρεαν.πληρωνεις τον καφε 4 ευρω ας σου δωσουν και ιντερνετ.αν και τωρα να βλεπεις τον αλλον facebook στην καφετερια αντι να πινει καφε ειναι και λιγο...
tsifotis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Πωπω χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις. Χρειαζεται μελετη το πραγμα, εχω κενα ξερω. Δεν ξαναρωταω τουλαχιστον μεχρι να τα βαλω στο μυαλο μου σε μια σειρα και βγαλω ουσιαστικοτερες αποριες. Δεν υπαρχει ενδιαφερον για καρτουλες με χρονο προσβασης, νομιζω ακουγεται μεγαλη επενδυση.* Απ' οτι καταλαβα επεσα σε επαγγελματιες και ξερω ειναι εκνευριστικη η παροχη τεχνικης συμβουλης ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ (οπως οι τσιγγουνηδες με τους γιατρους στο δρομο... "αγκχεεμ, γιατρεεε τι κανετε οταν ειστε κρυωμενος;" -"βηχω! " (κι απο μεσα του σκεφτεται - "κανε μου και καμια επισκεψη στο ιατρειο τσιφουταρε" :-D ) *ΒΕΒΑΙΑ, δεν ξερω αν επιτρεπεται αυτο το σχολιο αλλα θα ηθελα αν καποιος απο το φορουμ μπορουσε να μου στειλει ενα pm μια προσφορα (η εστω τα στοιχεια του για να μιλησουμε περι αυτης) μηπως η επενδυση να εχει βραχυπρθεσμη αποσβεση που δεν παει ο νους μου, ολα παιζουν! Αν και κακα τα ψεμματα υπαρχει ενδιαφερον για FREE κυριως φαση. Αλλα πχ μπορει πχ να συμφερει να περαστει καλωδιο χωμα κ' τοιχο (αληθεια ποσο παει αραγε το μετρο καλωδιου ενισχυμενο για εξωτερικο χωρο) και σε καθε ακρη του απο ενα access point...
lexmark Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Η συμβουλή είναι πάντα jaba! Και μελέτη δεν είναι να πετάξεις 5-6 συμβουλές Από εκεί και πέρα θα σου πρότεινα, αν είναι να το προχωρήσεις, προχώρα το σωστά. Κανείς δεν αγάπησε επιχείρηση που έδινε "έτσι κι έτσι" λύσεις. Σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα έχω δει να δίνουν σε απλούς πελάτες jaba και να χρεώνουν τα συνέδρια και τις συγκεντρώσεις - ομιλίες. Όπως επίσης και αυτό είναι που προτείνετε σε γενικές γραμμές Με λίγα λόγια, αμαρτία είναι να χαλάσεις τις υπηρεσίες σου για κάτι τέτοιο. Το έχεις φτιάξει και ωραίο από ότι φαίνεται από πάνω
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Απ' οτι καταλαβα επεσα σε επαγγελματιες και ξερω ειναι εκνευριστικη η παροχη τεχνικης συμβουλης ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ (οπως οι τσιγγουνηδες με τους γιατρους στο δρομο... "αγκχεεμ, γιατρεεε τι κανετε οταν ειστε κρυωμενος;" -"βηχω! " (κι απο μεσα του σκεφτεται - "κανε μου και καμια επισκεψη στο ιατρειο τσιφουταρε" :-D ) *ΒΕΒΑΙΑ, δεν ξερω αν επιτρεπεται αυτο το σχολιο αλλα θα ηθελα αν καποιος απο το φορουμ μπορουσε να μου στειλει ενα pm μια προσφορα (η εστω τα στοιχεια του για να μιλησουμε περι αυτης) μηπως η επενδυση να εχει βραχυπρθεσμη αποσβεση που δεν παει ο νους μου, ολα παιζουν! Αν και κακα τα ψεμματα υπαρχει ενδιαφερον για FREE κυριως φαση. Αλλα πχ μπορει πχ να συμφερει να περαστει καλωδιο χωμα κ' τοιχο (αληθεια ποσο παει αραγε το μετρο καλωδιου ενισχυμενο για εξωτερικο χωρο) και σε καθε ακρη του απο ενα access point... α.εδωμεσα ολα τζαμπα ειναι. β.εγω δεν μπορω να πω για προσφορα.εγω απλα στηνω hot spot περα απο ολα τα αλλα καθηκοντα μου στον Isp που δουλευω για αυτο ειπα δεν ξερω τιμες ακριβως κτλ.αλλα οσο ξερω τους ζητας να σου κανουν καποιο site survey το οποιο οσο ξερω ειναι δωρεαν και αμα σε συμφερει μετα βαζεις. τωρα για το καλωδιο δεν ειναι το κοστος του καλωδιου αλλα οτι α.δεν πρεπει να ειναι παραπανω απο 100 μετρα αλλιως πρεπει να βαλεις switch ενδιαμεσα η να ριξεις οπτικη που μετα θα γινει ethernet η πας σε Link οπως ειπαν.το σκαψιμο ισως ειναι πιο ακριβο και κανας σωληνας να περασεις μεσα το καλωδιο. οποτε το ονομα τοy isp μπορω να στο πω η λιγες λεπτομερειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.