kostas00031 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Λοιπον εχω ενα laptop toshiba satellite l300 και δεν ανοιγει καθολου.. Ουτε φαινεται να φορτιζει ουτε τιποτα. Ο φορτιστης δεν φταιει σιγουρα ουτε και το καλωδιο τροφοδοσιας. Καμια βοηθεια????
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Εγινε στο ξαφνικό; Σε εγγύηση είναι; Δοκίμασες να του βγάλεις την μπαταρία και να την ξαναβάλεις;
Tmark Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Κάνε αποφόρτιση. Αν δεν ξέρεις πως γίνεται πες μου να σου εξηγήσω.
kostas00031 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Βασικα δεν ειναι δικο μου, απλως μου το εδωσε ενας φιλος μου. Μου λεει παρτο να δεις τι εχει γιατι δεν φορτιζει και εγω νομιζα οτι ή θα εφταιγε ο φορτιστης ή το καλωδιο μεσα αλλα τιποτα. Δυστυχως δεν εχει εγγυηση και αποφορτιση εκανα και ολα τα εβγαλα και τα ξαναβαλα αλλα και παλι τιποτα. Καμιά βοήθεια κάποιος????
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Βασικα δεν ειναι δικο μου, απλως μου το εδωσε ενας φιλος μου. Μου λεει παρτο να δεις τι εχει γιατι δεν φορτιζει και εγω νομιζα οτι ή θα εφταιγε ο φορτιστης ή το καλωδιο μεσα αλλα τιποτα. Δυστυχως δεν εχει εγγυηση και αποφορτιση εκανα και ολα τα εβγαλα και τα ξαναβαλα αλλα και παλι τιποτα. Καμιά βοήθεια κάποιος???? Εσύ ξέρεις να το ανοίξεις πχ ή απλά θα κάνεις την αγγαρεία; Αν ξέρεις άνοιξέ το έλεγξε συνδέσεις και βγάλε του τη μπαταρία και ξαναβάλε την... Αν δεν ξερεις δώσε το στο φίλο σου, να το πάει κάπου, μην βρεθείς και μπλεγμένος
kostas00031 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Όλα τα έβγαλα και τα ξαναέβαλα, το έκανα κομμάτια και το ξαναέφτιαξα αλλά και πάλι τίποτα. Λες να κάηκε η μητρική??
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Όλα τα έβγαλα και τα ξαναέβαλα, το έκανα κομμάτια και το ξαναέφτιαξα αλλά και πάλι τίποτα. Λες να κάηκε η μητρική?? Αφού έκανες όλα τα παραπάνω, αποφορτίσεις κλπ ε ναι κάτι κάηκε και πιθανόν η μητρική. Μαστόρι θέλει τώρα, αν ο φίλος διαθέτει λ7
pc_expert Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Aποσυναρμολογήσεις και συναρμολογήσεις σε PC και λάπτοπ χωρίς anti static wrist μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρή βλάβη του motherboard λόγω στατικού ηλεκτρισμού!
vasoula78 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 καλησπερα εχει η αδερφη μου ενα λαπτοπ toshiba satelite το εχει αγορασει φετος επεσε καφες επανω και το πηγε σε εναν τεχνικο ενω μετα το λαπτοπ δουλεψε κανονικα,ξαφνικα δεν ανοιγε το πηγε παλι στον ιδιο κ εκεινος της ειπε οτι δεν βρηκε προβλημα και το λαπτοπ δουλευει κανονικα το πηρε σπιτι και δουλεψε κανονικα 2 μερες και τωρα παλι δεν ανοιγει τι μπορει να φταιει;
Cham Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ο καφές. είχε πολύ ζάχαρη κ γάλα... Αν δεν της το έκανε πριν προφανώς προέρχεται απο αυτό. Στις Αντιπροσωπίες έχουν ειδικά σπρευ για ν'αντιμετιπιζουν τέτοιες καταστάσεις 1 να απομακρύνουν τα κατάλοιπα 2 να συντηρήσουν τις επαφές και τα κυκλώματα απο διαβρώσεις. Προφανώς ξανά δεν καθαρίστηκε σωστά και αφού το αγόρασε φέτος κιόλας έπρεπε να πάει στην αντιπροσωπία και οχι σε "έναν τεχνικό" δεν είναι θέμα καλού η κακού τεχνικού, είναι θέμα εμπειρίας και εργαλείων-μέσων. Τα υγρά είναι ο χειρότερος εχθρός των Ηλεκτρονικών μας.. Όταν κάνουμε λοιπόν την απροσεξία μας που σε όλους μας μπορεί να συμβεί πρέπει να είμαστε έτοιμοι κ για το αντίτιμο της. Δια'ταυτα.μην το καθυστερήσει άλλο γιατί η διάβρωση προχωράει κάθε μέρα και λίγο.Να το πάει έστω και αργά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.