Προς το περιεχόμενο

Λάθος στο Adobe Audition 3.0 !!!

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!

Μια άμεση βοήθεια:έκανα επεξεργασία ένα ηχητικό αρχείο με το Adobe Audition 3.0 και από απροσεξία πάτησα saving και μετά άκυρο ,με αποτέλεσμα το αρχείο των 20 λεπτών να γίνει 4 λεπτά (δηλ."έκοψε" το υπόλοιπο!) .Υπάρχει τρόπος να βρώ το αρχικό αρχείο ή κοινώς "την πάτησα";

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα έλεγα, "κοινώς... την πάτησες".

Εκείνη την ώρα αν έκανες undo ίσως να μπορούσες να επαναφέρεις το αρχικό αρχείο.

Δεν ξέρω αν μπορέσεις να βρεις άκρη με κανένα πρόγραμμα ανάκτησης (που δεν το νομίζω), αλλά αν δεν είναι το αρχείο στον δίσκο του συστήματος © μπορεί να το ξαναβρείς, δοκίμασε με το Recuva (δωρεάν).

Δημοσ.

Αληθώς Ανέστη.

Δεν υπάρχει δυστυχώς λύση. Το ίδιο είχα πάθε και εγώ με ένα αρχείο κειμένου .docx Συνηθίζω να πατώ CTRL + S για να το σώζω, αλλά κάπως μπερδεύτηκα και πάτησα CTRL + A και μετά πάτησα το Enter και ξανά το CTRL + S και τα έχασα όλα! Απίστευτο αλλά συμβαίνει πολλές φορές. Κυρίως αν γράφεις με τυφλό σύστημα. Έτσι από τότε κατάλαβα πως πρέπει πάντα να επεξεργαζόμαστε το αντίγραφο και ποτέ το πρωτότυπο. Πολλές φορές φτιάχνω ένα και δύο και τρία και παραπάνω αντίγραφα σε ότι αρχείο δουλεύω, για να είμαι σίγουρη πως δε θα χάσω τη δουλειά μου.

Δημοσ.

Φίλε micos000 δοκίμασα με το Recuva -και μάλιστα σχεδόν αμέσως μετά το λάθος - αλλά τίποτα . Δεν πειράζει ,το πάθημα ,μάθημα .

Σας ευχαριστώ και τους δύο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...