Προς το περιεχόμενο

Preliminary test michigan

alicia_roz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, καλησπέρα.Πριν χρόνια είχα δώσει το preliminary και το είχα περάσει(άσχετα αν μετά κόπηκα στο proficiency.) :rolleyes: Ξέρει κανείς σας αν μας δίνουν κάποιο πιστοποιητικό? Δεν θυμάμαι να μου είχαν δώσει, αλλά αν τελικά θυμάμαι λάθος πρέπει να το βρώ γιατί θέλω να το προσθέσω στο βιογραφικό.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καν πια, οποτε αμιφιβάλλω :

Με την εφαρμογή του νέου προγράμματος, και με έναρξη την εξεταστική του τεστ ECPE του Νοεμβρίου 2007, οι υποψήφιοι δεν θα είναι απαραίτητο να δίνουν την Προκαταρτική Εξέταση (preliminary test) προκειμένου να συμμετάσχουν στην Τελική Εξέταση του ECPE. H Προκαταρτική Εξέταση (preliminary test) δεν θα διεξάγεται πλέον στα εξεταστικά κέντρα. Το Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου του Michigan θα θέτει στη διάθεση των φροντιστηριούχων μια Προκαταρτική Εξέταση (preliminary test) σε περίπτωση που επιθυμούν να την χρησιμοποιήσουν στις τάξεις τους για κατάταξη σε τμήμα ή για έλεγχο του επιπέδου των μαθητών τους.

Δημοσ.

Ναι οντως, τα προκαταρκτικα δεν υπαρχουν πλεον και δε δινουν καποιο πιστοποιητικο.Μαλιστα εγω ημουν απο τους τελευταιους που εδωσαν με αυτο το συστημα.Εδωσα Preliminary τον χειμωνα, δεν τα περασα, τα κατηργησαν στη συνεχεια και εδωσα το Proficiency κανονικα την ανοιξη...κωλοφαρδος εε;; :devil:

Δημοσ.

Χα, χα. Τύχη βουνό. ^_^ .Έτσι τουλάχιστον γλυτώνω και απ' τον κόπο να κάνω "ανασκαφή" σε όλο το δωμάτιο.. :wacko: Ευχαριστώ παιδιά!

Δημοσ.

Ναι οντως, τα προκαταρκτικα δεν υπαρχουν πλεον και δε δινουν καποιο πιστοποιητικο.Μαλιστα εγω ημουν απο τους τελευταιους που εδωσαν με αυτο το συστημα.Εδωσα Preliminary τον χειμωνα, δεν τα περασα, τα κατηργησαν στη συνεχεια και εδωσα το Proficiency κανονικα την ανοιξη...κωλοφαρδος εε;; :devil:

αχαα και γω έτσι ακριβώς..ε ήταν μεγάλη μακακία το preliminary..για να τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη.

Δημοσ.

Χα! Εννοείται πως όλα γίνονται για τα λεφτά.. Ελπίζω μόνο να μην έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα -ως προς την ύλη- απο τότε που είχα δώσει καθώς σκέφτομαι σοβαρά να το επχειρήσω ξανά :(

Δημοσ.

Και να υφίσταντο ακόμη το preliminary μου φαίνεται μεγάλη μαμακία να το έβαζες στο βιογραφικό. Το preliminary δεν είναι καν πτυχίο πόσο μάλλον αναγνωρισμένο, οπότε ουσιαστικά δεν αναγνωρίζεται απο κανέναν.

Δημοσ.

Αναγνωρισμένο μπορεί να μην είναι αλλά θα το πρόσθετα με το σκεπτικό οτι ο πιθανός μελλοντικός μου εργοδότης θα υπολόγιζε πως κατέχω τη γλώσσα ένα επίπεδο παραπάνω απο του Lower. Τελοσπάντων. Θα το αφήσω έτσι κι ο Θεός βοηθός.

Δημοσ.

Εγώ γενικά δεν ξέρω τι παίζεται και όταν υπήρχε αυτό το σύστημα νομίζω ότι απλά τα φροντιστήρια πίεζαν τους μαθητές ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ το να είναι απαραίτητο για την απόκτηση του κανονικού πτυχίου.. το ίδιο ισχύει και για το cambridge...

Δηλαδή εγώ ας πούμε θα έχω γεννηθεί αγγλία (δεν έχω αλλα λέμε τώρα για το παράδειγμα) θα έχω βγάλει σχολείο εκεί γυρνώντας στην ελλάδα θα πρέπει να κάνω prelower lower prepro και pro?

Δεν το πιστεύω με τίποτα!

είμαι σίγουρος ότι αν θες χωρίς να έχεις κάνει ούτε 1 ώρα σε φροντιστήριο μπορείς να εγγραφείς για τις εξετάσεις του proficiency από μονος σου!

απλα το θέμα από εκεί και πέρα είναι αν περάσεις το test...

Δημοσ.

Εγώ γενικά δεν ξέρω τι παίζεται και όταν υπήρχε αυτό το σύστημα νομίζω ότι απλά τα φροντιστήρια πίεζαν τους μαθητές ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ το να είναι απαραίτητο για την απόκτηση του κανονικού πτυχίου.. το ίδιο ισχύει και για το cambridge...

Δηλαδή εγώ ας πούμε θα έχω γεννηθεί αγγλία (δεν έχω αλλα λέμε τώρα για το παράδειγμα) θα έχω βγάλει σχολείο εκεί γυρνώντας στην ελλάδα θα πρέπει να κάνω prelower lower prepro και pro?

Δεν το πιστεύω με τίποτα!

είμαι σίγουρος ότι αν θες χωρίς να έχεις κάνει ούτε 1 ώρα σε φροντιστήριο μπορείς να εγγραφείς για τις εξετάσεις του proficiency από μονος σου!

απλα το θέμα από εκεί και πέρα είναι αν περάσεις το test...

Σαφώς δεν είναι απαραίτητο να παρακολουθήσει κανείς όλα τα επίπεδα στην περίπτωση που αναφέρεις.

Για όλες τις εξετάσεις, δηλώνεται όποιος θέλει, για όποιο πιστοποιητικό θέλει.

Και φαντάζομαι ότι όλα τα σοβαρά φροντιστήρια δίνουν στους σπουδαστές στους να γράψουν κάποιο τεστ κατάταξης (γραπτό ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ) για να διαπιστωθεί το επίπεδό τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...