Tsino Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 καλησπέρα παιδιά. Έχω μια περίπτωση όπου μου ζητήθηκε από οικογενειακή φίλη κάποιο software όπου ο ασθενής (σκληρινση κατά πλάκας) να μπορεί να πληκτρολογεί κάποιες προτάσεις σε ένα laptop και αυτό να διαβάζει αυτό που γράφει.Προσοχή είναι ιδιάζουσα περίπτωση καθώς η ασθένεια είναι πολύ βαριά και ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να μιλήσει ούτε να κινηθεί καθόλου. Μόνο 3 δάχτυλα μπορεί να κουνήσει. Γενικότερα προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα επικοινωνίας αυτού του ανθρώπου έστω και τα στοιχειώδη. Επίσης το πρόγραμμα θα πρέπει να διαβάζει στα Ελληνικά προφανώς. Έχετε κάτι υπόψιν σας? Ακόμα και εμπορικό προϊόν να είναι δεν με πειράζει θα πληρώσουμε. Εαν πάλι υπάρχει κάποιο ολοκληρωμένο σύστημα μαζί με τον εξοπλισμό εξειδικευμένο για τέτοιες περιπτώσεις ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mikelamar Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Είμαι σίγουρος ότι αυτο γίνεται κ απο το google translate, γράφεις μια λέξη/πρόταση κ σου δίνει τη δυνατότητα να την ακούσεις σε οποία γλώσσα θες χωρίς απαραίτητα να ζητήσεις μετάφραση.
Tsino Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ευχαριστώ mikelamar... το πρόβλημα είναι ότι δεν θα υπάρχει σύνδεση στο internet.... οπότε θέλω κάτι να δουλεύει offline
mikelamar Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δοκίμασε αυτο εδω Natural Reader Greek και επίσης βάλε αναζήτηση στο γουγλη "Greek text to speech/read" και θα σου δώσει αρκετά αποτελέσματα.
ntellos Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 καλησπέρα παιδιά. Έχω μια περίπτωση όπου μου ζητήθηκε από οικογενειακή φίλη κάποιο software όπου ο ασθενής (σκληρινση κατά πλάκας) να μπορεί να πληκτρολογεί κάποιες προτάσεις σε ένα laptop και αυτό να διαβάζει αυτό που γράφει.Προσοχή είναι ιδιάζουσα περίπτωση καθώς η ασθένεια είναι πολύ βαριά και ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να μιλήσει ούτε να κινηθεί καθόλου. Μόνο 3 δάχτυλα μπορεί να κουνήσει. Γενικότερα προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα επικοινωνίας αυτού του ανθρώπου έστω και τα στοιχειώδη. Επίσης το πρόγραμμα θα πρέπει να διαβάζει στα Ελληνικά προφανώς. Έχετε κάτι υπόψιν σας? Ακόμα και εμπορικό προϊόν να είναι δεν με πειράζει θα πληρώσουμε. Εαν πάλι υπάρχει κάποιο ολοκληρωμένο σύστημα μαζί με τον εξοπλισμό εξειδικευμένο για τέτοιες περιπτώσεις ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. δοκίμασε αυτό. Είναι και free. Δες και αυτό το thread στ adslgr. Ίσως βρεις λύσεις. Και γενικότερα ψάξου στο google για κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.