Προς το περιεχόμενο

Μείωση μέγεθους video

Ghalepas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους παιδια ..ειμαι νεο μελος χρησιμοποιησα το CyberLink PowerDirector για να ενωσω καποια ιδωτικα βιντεο οστωσω η χωριτικοτητα ολων αυξηθηκε σε 36,6 gb υπαρχει κανενα προγραμα επεξεργασιας βιντεο για να το ριξω κατω απο 2 gb? ...θα με ενδιεφερε να μην πεσει η ποιοτητα κλπ

Δημοσ.

Νομίζω(χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος) ότι το μικρότερο μέγεθος βίντεο επιτυγχάνεται μετατρέποντας το σε .flv μορφή.

Δημοσ.

Τα αρχικά βίντεο τα έχεις ακόμα;

Σε τη μορφή είναι τα αρχικά;

Θες να περάσεις και εφέ ή απλά ένωση;

Οχι δυστιχως φιλε μου τα εχω σβησει εχω μονο την τελικη μορφη

Νομίζω(χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος) ότι το μικρότερο μέγεθος βίντεο επιτυγχάνεται μετατρέποντας το σε .flv μορφή.

χμμμ αυτο βοηθαει ...μεσα απο το προγραμμα που χρησιμοποιησα εψαξα τις ρυθμισεις δυστιχως δεν ''εξαγει'' συμπιεσμενο το βινετακι σε μικροτερη χωριτικοτητα εκτος και αν το γραψω σε dvd διπλης στρωσης η blue ray ...δεν εχω ιδεα τι να κανω; :-D

Δημοσ.

Οχι δυστιχως φιλε μου τα εχω σβησει εχω μονο την τελικη μορφη

χμμμ αυτο βοηθαει ...μεσα απο το προγραμμα που χρησιμοποιησα εψαξα τις ρυθμισεις δυστιχως δεν ''εξαγει'' συμπιεσμενο το βινετακι σε μικροτερη χωριτικοτητα εκτος και αν το γραψω σε dvd διπλης στρωσης η blue ray ...δεν εχω ιδεα τι να κανω; :-D

Λοιπών αφού δεν ξέρεις,διάβασε αυτών τον οδηγώ http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/video/ripbot264-howto-r128 και θα μάθεις να κάνεις ο,τι θες.

Αν σε ενδιαφέρει να είναι σε συγκεκριμένο τύπο το τελικό αρχείο πες μας.

Δημοσ.

Νομίζω ότι με το Format Factory θα μπορέσεις να το μετατρέψεις σε avi (xvid) και να πέσει στο 1gb η ώρα (με ένα bitrate κοντά στα 1500Kbps).

Όπως και να έχει όμως θα έχεις απώλειες στην ποιότητα.

Την μετατροπή σε flv δεν θα το συμβούλευα γιατί θα χάσεις πάρα πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...