karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Με την έλευση του καλοκαιριού, ο Q9650 (4.2Ghz) μου ψήνεται στους 40-45 βαθμούς σε idle :lol:. Εντάξει, θα αντέξει. A/C θα βάζω όταν θα τρέχω τα παιχνίδια και είμαστε κομπλέ :lol: χαχαχαχαχα εντάξει πάσο για καλοκαίρι. Για τώρα μιλάμε
stm00192 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 δεν είμαι αυτής της άποψης! έχει τέλειο εξαερισμό για τα λεφτά του! δοκιμασμένο πρώτα απο φίλο! γτ να δώσω επιπλέον λεφτα την στιγμη που ηθελα ενα συμαζεμένο κούτι! το μόνο του μειον απο τα κορυφαια coolermaster ειναι το στριμωγμα που επικρατει στον κεντρο του κουτιου αλλα απο ποιοτητα ειναι σιγουρα το απολυτο value for money! κραξε με για οτι θες αλλα το κουτι είναι το μονο που κρατησα χαμηλά τον πηχη στο οικονομικό και σκέφτηκα εξύπνα! εχω δει κουτια ακριβοτερα κατα 100 euro! πιστεψε με δεν εχει να ζηλεψει πολλα! το προτεινω ανεπιφυλακτα! τωρα αν ειχες καμια ασχημη εμπειρια απο το εν λογο κουτι τι να πω! απλα μοιρασου την μαζι μας! Ελπίζω η φωτο να σου απαντάει τους λόγους που ένα τέτοιο κουτί είναι απαράδεκτο για αυτό το σύστημα! Γενικότερο υπαρχει μια τάση σε πολλούς να πέρνουν τα υπερεξαρτήματα και να βάζουν σε δεύτερη μοίρα κουτί και τροφοδοτικό για να μειώσουν το κόστος.. από την μία όσο αφορά το τροφοδοτικό και ρισκάρουν την υγεία του υπολογιστή του και χανους στην τελική πολύ χρήμα σε ηλεκτρικό από τα αθλια efficiency.. και όσο αφορά το κουτί είναι σαν να βαζεις τα μηχανικά μέρη μιας ferrari πάνω στο σασι και τις λαμαρίνες ενός Yugo... εεε που να αντέξει το καημένο?? Εδώ και εδώ τι θα μπρούσες να πάρεις με λιγότερα λεφτά αλλά πολύ καλύτερη ποιότητα γενικά και πρακτικότητα στο εσωτερικό σχεδιασμο. Α και χωράνε και καθε είδους ψήκτρα ενώ παράλληλα είναι συμαζεμένα σε διαστάσεις!
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Θα μου κάνεις μία ανάλυση και για το δικό μου κουτι; edit: κάτι μου λέει ότι έρχεται ο Thanos
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ελπίζω η φωτο να σου απαντάει τους λόγους που ένα τέτοιο κουτί είναι απαράδεκτο για αυτό το σύστημα! Γενικότερο υπαρχει μια τάση σε πολλούς να πέρνουν τα υπερεξαρτήματα και να βάζουν σε δεύτερη μοίρα κουτί και τροφοδοτικό για να μειώσουν το κόστος.. από την μία όσο αφορά το τροφοδοτικό και ρισκάρουν την υγεία του υπολογιστή του και χανους στην τελική πολύ χρήμα σε ηλεκτρικό από τα αθλια efficiency.. και όσο αφορά το κουτί είναι σαν να βαζεις τα μηχανικά μέρη μιας ferrari πάνω στο σασι και τις λαμαρίνες ενός Yugo... εεε που να αντέξει το καημένο?? Εδώ και εδώ τι θα μπρούσες να πάρεις με λιγότερα λεφτά αλλά πολύ καλύτερη ποιότητα γενικά και πρακτικότητα στο εσωτερικό σχεδιασμο. Α και χωράνε και καθε είδους ψήκτρα ενώ παράλληλα είναι συμαζεμένα σε διαστάσεις! Καλα ενταξει,δεν θα τρεχεις και με 250 με το κουτι οπως θα ετρχες με το yugo με τα μηχανικα της ferrari.δεν ειναι το ιδιο.καμια σχεση θα ελεγα. Εαν ενα κουτι εχει εναν 12αρι κατω μπροστα και εναν 12αρι πανω πισω και ενα σχετικο συμμαζεμα των καλωδιων,δεν μπορεις να το βγαλεις και αχρηστο.
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 btw δεν το βγάζει άχρηστο βρε απλά στα ίδια λεφτά δείχνει κάποιες άλλες προτάσεις... μάλλον θα έρθουν αύριο φουρφούρια, controllers και λαμπάκιαααααααααααααααααααααααα
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 btw δεν το βγάζει άχρηστο βρε απλά στα ίδια λεφτά δείχνει κάποιες άλλες προτάσεις... μάλλον θα έρθουν αύριο φουρφούρια, controllers και λαμπάκιαααααααααααααααααααααααα Καλα ενταξει,δεν ειπα και τιποτα.απλα μου φανηκε λιγο ακυρη η παρομοιωση αλλα τεσπα.σιγα τωρα. Με εσενα....κατσε να ερθουν πρωτα και μετα τα συζηταμε.γιατι αμα δεν ερθουν....
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μην το γρουσουζεύεις σε έφαγα. Αν δεν έρθουν αύριο τρέξε να κρυφτείς
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μην το γρουσουζεύεις σε έφαγα. Αν δεν έρθουν αύριο τρέξε να κρυφτείς Εσυ μιλας?????????????? Εγω ακομη κλαιω για το αυτοκινητο......
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 και τι φταιω εγώ βρε για το αυτοκίνητο δηλαδή; Εγώ δεν σου είπα να φρενάρεις τον ssd Να μαζέψεις κανένα 100αρικο ακόμα και να πας στον πιο μεγάλο;
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 και τι φταιω εγώ βρε για το αυτοκίνητο δηλαδή; Εγώ δεν σου είπα να φρενάρεις τον ssd Να μαζέψεις κανένα 100αρικο ακόμα και να πας στον πιο μεγάλο; Εσυ φταις γιατι εγινε καποιες ωρες μετα που μου ειπες να μαζεψω λεφτα.χαχαχαχα.και εισαι το μονο ατομο με το οποιο το συζητησα.χαχαχαχα.(ασε με να τα ριξω καπου τουλαχιστον.)
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 α δεν πάμε καλά εδώ μέσα. Φαντάσου να σου έλεγα κάνε έξοδα
stm00192 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Οκ λίγο ακυρη η παρομοίωση ... so let me rephrase .... είναι σαν να πέρνεις έπιπλα πολλών χιλιάδων ευρώ... και να τα βάζεις σε μια γκαρσονιέρα 18 τετραγωνικά με 200Ε ενοικειο :-D ... ναι μεν τα επιπλα δεν θα πάθουν τπτ.. αλλα είναι κριμα και εντελώς άκυρη μια τέτοια επιλογή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.