bonge Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Να 'σαι καλά. Το Insomnia είναι εγκυκλοπαίδεια γνώσης πάνω σε θέματα Pc. Υπάρχουν πολύ πιο μορφωμένα άτομα από εμένα σε αυτά τα θέματα. Να το χρησιμοποιείς λοιπόν για να πάρεις αρκετές γνώσεις, αρκεί βέβαια να έχεις κέφι και διάθεση να μάθεις... Οσο για το αν είμαι Online... Εχεις δίκιο να αναρωτιέσαι δεν με ξέρεις Δοκίμασε να ποστάρεις να δούμε αν θα είμαι hahah για να δούμε! κατά πόσο θα είσαι σε ετοιμότητα!
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 hahah για να δούμε! κατά πόσο θα είσαι σε ετοιμότητα! ok
stm00192 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Θα μπορουσες να έχεις κόψει λίγο απο μητρική και να τα έριχνες σε κανενα σοβαρό κουτάκι που θα σου έμενε κιολλας .... απαράδεκτο το vento για τέτοιο σύστημα!
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Θα μπορουσες να έχεις κόψει λίγο απο μητρική και να τα έριχνες σε κανενα σοβαρό κουτάκι που θα σου έμενε κιολλας .... απαράδεκτο το vento για τέτοιο σύστημα! Πες τα Χρυσόστομε γιατί δεν θέλω να τον απογοητεύσω μια και τα έδωσε
bonge Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Θα μπορουσες να έχεις κόψει λίγο απο μητρική και να τα έριχνες σε κανενα σοβαρό κουτάκι που θα σου έμενε κιολλας .... απαράδεκτο το vento για τέτοιο σύστημα! δεν είμαι αυτής της άποψης! έχει τέλειο εξαερισμό για τα λεφτά του! δοκιμασμένο πρώτα απο φίλο! γτ να δώσω επιπλέον λεφτα την στιγμη που ηθελα ενα συμαζεμένο κούτι! το μόνο του μειον απο τα κορυφαια coolermaster ειναι το στριμωγμα που επικρατει στον κεντρο του κουτιου αλλα απο ποιοτητα ειναι σιγουρα το απολυτο value for money! κραξε με για οτι θες αλλα το κουτι είναι το μονο που κρατησα χαμηλά τον πηχη στο οικονομικό και σκέφτηκα εξύπνα! εχω δει κουτια ακριβοτερα κατα 100 euro! πιστεψε με δεν εχει να ζηλεψει πολλα! το προτεινω ανεπιφυλακτα! τωρα αν ειχες καμια ασχημη εμπειρια απο το εν λογο κουτι τι να πω! απλα μοιρασου την μαζι μας!
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Θέλω να δω αν θα πάρει ψύχτρα της ανθρωπιάς όμως ή θα πας σε H50/H70 αναγκαστικά λόγω χώρου
bonge Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Θέλω να δω αν θα πάρει ψύχτρα της ανθρωπιάς όμως ή θα πας σε H50/H70 αναγκαστικά λόγω χώρου Το είπα αυτό είναι ένα μείον του με περιορίζει σε θέμα ψύχτρας οπότε θα πάω λογικά στην δεύτερη επιλογή αλλά όχι αναγκαστικά! εξ αρχής αυτήν σκεφτόμουν από όσο έχεις καταλάβει είμαι υπερβολικός στο setup του pc mou οπότε την υδρόψυξη την καλοβλέπω μην πω την έχω αγαπήσει κιόλας σαν ιδέα και μόνο!
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Το είπα αυτό είναι ένα μείον του με περιορίζει σε θέμα ψύχτρας οπότε θα πάω λογικά στην δεύτερη επιλογή αλλά όχι αναγκαστικά! εξ αρχής αυτήν σκεφτόμουν από όσο έχεις καταλάβει είμαι υπερβολικός στο setup του pc mou οπότε την υδρόψυξη την καλοβλέπω μην πω την έχω αγαπήσει κιόλας σαν ιδέα και μόνο! Η70 σε κόβω λοιπόν. Βάλε στην άκρη 95 γιούρια
SPANK Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Πάρε την H70 αλλα μαζί και αλλους ανεμιστήρες αν θέλουν ησυχία τα αυτάκια σου Φυσικά για μελλόντικο overclocking δεν ειναι για πολλά πολλά.
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Πάρε την H70 αλλα μαζί και αλλους ανεμιστήρες αν θέλουν ησυχία τα αυτάκια σου Φυσικά για μελλόντικο overclocking δεν ειναι για πολλά πολλά. Μη λες για ανεμιστήρια σήμερα και τα χρυσοπλήρωσα
bonge Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Η70 σε κόβω λοιπόν. Βάλε στην άκρη 95 γιούρια Καλά με κόβεις! Πάρε την H70 αλλα μαζί και αλλους ανεμιστήρες αν θέλουν ησυχία τα αυτάκια σου Φυσικά για μελλόντικο overclocking δεν ειναι για πολλά πολλά. Έχω ήδη δυο καβάτζα που ειναι καλής ποιότητας αλλά πόσα mm είναι τα ανεμιστήρια της ψύχτρας? Λοιπόν καλή μου karmen και όποιος άλλος το κατέχει δες είμαι καλά ή έχω θέμα? δεν έχω κλείσει κανένα πρόγραμμα όλα antivirus κλπ είναι On. Δεν ξέρω που πρέπει να βρίσκομαι για αυτό ρωτάω! είναι τα λεγόμενα κενά στις γνώσεις μου! συγνώμη ε... http://imageshack.us/f/809/23061150.png/
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν βλέπω καλά αν και νομίζω βλέπω 30? Δώσε μία μεγέθυνση βρε 120άριδες παίρνει η H70 edit: οκ αυτό είναι Μια χαρά είσαι
bonge Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν βλέπω καλά αν και νομίζω βλέπω 30? Δώσε μία μεγέθυνση βρε 120άριδες παίρνει η H70 edit: οκ αυτό είναι Μια χαρά είσαι Δεν άλλαξα κάτι απλά έπρεπε να πατήσεις πάνω στην εικόνα για να στην μεγενθύνει! ωραία χαίρομαι άρα δεν τα σκάτωσα! xD μετά από ποια θερμοκρασία να αρχίσω να ανησυχώ αν δω? 40 κάτι δεν είναι πολλά για την κάρτα γραφικών? (είναι κλειστή η δεύτερη οθόνη αυτήν την στιγμή!) δεν δείχνει rpm στα ανεμιστήρια μούφα το πρόγραμμα! hehe να σαι καλά για τον πολύτιμο σου χρόνο, μου φύγε το άγχος που είχα για το αν δουλεύει σωστά σε καλές θερμοκρασίες. με οc που περίπου θα κυμανθώ σε θερμοκρασίες (πληροφοριακά)?
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 όχι δεν είναι πολλοί μην ανησυχείς. Οι θερμοκρασίες που πρέπει να σε ανησυχούν είναι αν σε Idle αρχίσει και ξεπερνάει τους ~40 σταθερά (για cpu μιλάω). Βέβαια είναι και ανάλογα σε τι κομμάτι cpu θα πέσεις. Ο δικός σου πάντως μια χαρά είναι. Οπότε καμία ανησυχία από ότι φαίνεται...
john2gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 όχι δεν είναι πολλοί μην ανησυχείς. Οι θερμοκρασίες που πρέπει να σε ανησυχούν είναι αν σε Idle αρχίσει και ξεπερνάει τους ~40 σταθερά (για cpu μιλάω). Με την έλευση του καλοκαιριού, ο Q9650 (4.2Ghz) μου ψήνεται στους 40-45 βαθμούς σε idle :lol:. Εντάξει, θα αντέξει. A/C θα βάζω όταν θα τρέχω τα παιχνίδια και είμαστε κομπλέ :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.