stm00192 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ναι γιατι δεν επρεπε? ε θα το παω αυριο καιθα πω οτι δεν εφτιαξε τελος. Εννοειται οτι δεν έπρεπε!! Δική τους δουλεία είναι να το ελεγξουν, να δοκιμάσουν να τον επιδιορθώσουν (που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση) και τελος να στον αλλάξουν επιδή δεν λειτουργεί σωστά!!
TheELF Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εννοειται οτι δεν έπρεπε!! Δική τους δουλεία είναι να το ελεγξουν, να δοκιμάσουν να τον επιδιορθώσουν (που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση) και τελος να στον αλλάξουν επιδή δεν λειτουργεί σωστά!! Σώπα ρε,αν είναι να πετάμε όλοι μας τους δίσκους κάτω το τελευταίο μήνα της εγγύησης να έχουμε τζάμπα δίσκους για πάντα. Τα παιδιά από το μαγαζί δεν έχουν καμία απολύτως υποχρέωση να τον φτιάξουν,αν τους είπε και πως προήλθαν τα badsector δεν έχουν καν υποχρέωση να τον ελέγξουν. Ακόμα και αν έπιανε η εγγύηση στην καλλίτερη περίπτωση απλά θα τον στέλνανε για αντικατάσταση.
stm00192 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μα μιλαμε παντα για την περιπτωση που δεν τους ειπε βεβαια πως εγινε και που δεν υπαρχει καποιο εμφανες σημαδι... υπο αυτες τις προυποθεσεις ειναι υποχρεωμενοι να ακολουθησουν τους ορους της εγγυησης και οχι να δωσουν το προιον πισω στο πελατη και να του πουν φτιαξτο μονο σου!
washcloud Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εννοειται οτι δεν έπρεπε!! Δική τους δουλεία είναι να το ελεγξουν, να δοκιμάσουν να τον επιδιορθώσουν (που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση) και τελος να στον αλλάξουν επιδή δεν λειτουργεί σωστά!! ειναι υποχρεωμενοι να ακολουθησουν τους ορους της εγγυησης και οχι να δωσουν το προιον πισω στο πελατη και να του πουν φτιαξτο μονο σου! ...η δικιά τους δουλειά, είπαμε ποια είναι : αντικατάσταση μέσω της σχετικής εγγύησης. Η οποία δεν περιλαμβάνει επιδιόρθωση, και ακόμη κι αυτή η αντικατάσταση γίνεται με κριτήριο την ετυμυγορία του επίσημου διαγνωστικού, ή έστω της καταφανούς και πλήρους αδυναμίας λειτουργίας του μέσου. (και όχι βέβαια τις ηχορυπαντικές συνήθειες που απέκτησε ο δίσκος, ή την ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλα-sectorwise). Την συμβουλή "φτιαχ' το μόνος σου", μπορείς (παρά τη καφροφύση της) να την θεωρήσεις και ως "φιλική προσφορά του καταστήματος". Σώπα ρε,αν είναι να πετάμε όλοι μας τους δίσκους κάτω το τελευταίο μήνα της εγγύησης να έχουμε τζάμπα δίσκους για πάντα. ...ποιός, ή τί μας εμποδίζει να κάνουμε ακριβώς αυτό......;
overpower Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 οκ ξαναπηγα. αυτυχως που παλι τετοιοι ειχαν προβλημα και εκανα κατι ηχους και ετσι το δεχτηκαν.αλλιως θα μου το εδιναν πισω γιατι ο ενας το ψιλοκαταλαβε
abc Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 οκ ξαναπηγα. αυτυχως που παλι τετοιοι ειχαν προβλημα και εκανα κατι ηχους και ετσι το δεχτηκαν.αλλιως θα μου το εδιναν πισω γιατι ο ενας το ψιλοκαταλαβε Tι σου είπε δηλαδή; Και οι άλλοι δεν αντέδρασαν;
overpower Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 τον κουνισε λιγο για να δει τι ακουγοταν,αλλα μαλλον ακουγε αυτος το καλωδιο να χτυπαει,και νομιζε οτι ηταν σπασμενα πραγματα απο μεσα....
overpower Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 τι ξερουμε για το service της toshiba? σε 2 μερες φευγω και ευτυχως ξαναερχομαι την επομενη τεταρτη,αλλα την ιδια μερα ξαναφευγω και μετα γυρναω τον σεπτεμβριο
overpower Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ok οκ μου εφεραν αλλο, το ειδα και με hd sentinel και ειχε 0 ωρες.
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 η μαλ@@@ μου δεν εχει οριο....ξανα εριξα τον ιδιο σκληρο. απλα την αποδειξη την ξεχασα στο χωριο που παω το καλοκαιρι...τι μπορω να κανω για να δω αν εχω εγγυηση? πχ η seagate εχει σελιδα ποθ δειχνει ποσο σου απομενει παλι μου ζηταει διαμορφωσεις...κτλ κτλ. απλα κανα προγραμμα να σωσω κατι που για καποιον λογο δεν τα ειχα κανει back up
washcloud Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Kατ' αρχάς η μαλ@@@ σου συνίσταται παν' απ' όλα στο να μην είχες αντίγραφα των αρχείων που περιέχει ο σκληρός, έχοντας τέτοιες πτωτικές τάσεις... Πάρε τηλ τον Γερμανό, και πες τους αν τυχόν κρατάνε database με τα στοιχεία αγοραπωλησίας την οποία μπορούν να συμβουλευτούν χωρίς να χρειαστεί να τους πας την απόδειξη (να τους πεις ότι την έχεις στο χωριό πάντως), και με την ταυτότητα να πας και να τον δεχτούν γι' αντικατάσταση. Κι αν σε βολεύει, καλύτερα πάνε κατ' ευθείαν στο μαγαζί, χωρίς τηλ. πρώτα, μπας και πέσεις σε κα'ναν ουγκαούγκα υπάλληλο που σου πει από μακρυά "χωρίς απόδειξη δεν γίνεται" (ενώ ίσως γίνεται, αλλά θα χρειαστεί να ζητήσεις κα'ναν "πιο υπεύθυνο" επί τόπου...).
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 οχι κραταω back up απο τον σκληρο αλλα δεν κρατησα το παρα πεντε θα μου δωσει αυριο ενας τον σκληρο που του τα περασα και θα τα ξαναβρω μονο αυτα μου λειπουν....τι λες να εχω 18 tb και να μην κραταω back up?
overpower Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 υπαρχει κανα προγραμματακι για καθαριση του σκληρου?
TheELF Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Από τί; Λαδολεκέδες από πιτογύρο; μμμμμμμμμ,θέλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα