overpower Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 παιδια ειχα παρει φετος εναν σκληρο απο τον γερμανο.ολα ωραια ολα καλα μεχρι την στιγμη που επεσε.ευτηχως εχω backup τα αρχεια. αμα το παω για αντικατασταση (με αποδειξη φυσικα) λετε να το προσεξουν? οταν τον συνδεω με το pc κανει τακ-τακ-τακ-τακ ανα 1-2 δευτερολεπτα σαν να εχει μετακινηθει κατι απο μεσα.τι μπορω να κανω? ο σκληρος ειναι αυτος : toshiba store art3 1 tb edit: ολα ωραια και καλα τωρα,το χτυπησα απο εδω το χτυπησα απο εκει το πιεσα απο πανω και απο κατω και λειτουργει.τον συνδεσα και ζητησε διαμορφωση την εκανα και τελειωσε επιτυχως.τι προγραμματα μπορω να χρησιμοποιησω για να διαπιστωσω οτι θα λειτουργει οκ?ρωταω για να ξεκινησω παλι το backup πρεπει οπωσδηποτε να μου αντεξει ο σκληρος μεχρι το τελος του καλοκαιριου. edit2: για να μην ανοιγω αλλο θεμα.αν τον σκληρο δεν το χρησιμοποιω (οχι μονο αυτον,εχωω αλλους 2) καλο θα ηταν να το βγαζω απο το usb? γιατι στην ουσια οσοι ωρα ειναι συνδεδεμενος,εγω σπαταλαω ωρες απο την ζωη του δισκου.
PixyMike Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Εφόσον έχεις εγγύηση δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Δεν μπορέις να κάνεις κάτι για το θόρυβο που ακούς (η κεφαλή του δίσκου τα 'παιξε), αν δεν έχει σημάδια απ'τη πτώση ο δίσκος ίσως και να σταθείς τυχερός και να στον αλλάξουν. Φυσικά δεν θα τους πεις ότι έπεσε, μπορείς να ισχυριστείς ότι τον σύνδεσες και ξαφνικά άρχισε να κάνει θόρυβο..καλή τύχη! Εδιτ1: Θα σε συμβούλευα να τον επιστρέψεις, δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι μετά τα συμπτώματα που παρουσίασε. Εδιτ2: Σαφώς και είναι καλύτερα να τους ενεργοποιείς όταν τους χρειάζεσαι.
TheELF Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Με το ελεύθερο Hard Disk Sentinel μπορείς να κάνεις το surface test να δεις σε τη κατάσταση είναι ο δίσκος,αν έχεις πρόσβαση στην ολόκληρη έκδοση μπορείς να επιχειρήσεις και διόρθωση χάνεις όμως όλα τα δεδομένα.
washcloud Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 edit: ολα ωραια και καλα τωρα,το χτυπησα απο εδω το χτυπησα απο εκει το πιεσα απο πανω και απο κατω και λειτουργει. Λολ και ξαναλόλ, ωρέ. Εγώ απλά να ρωτήσω, αν πχ ένας φούρνος μικροκυμάτων άρπαζε φωτιά - αλλά χτυπώντας τον από 'δω κι από 'κει /πιέζοντάς τον από πάνω, θα τον εμπιστευόσουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αν συνέχιζε να λειτουργεί; Μμ; αν τον σκληρο δεν το χρησιμοποιω (οχι μονο αυτον,εχωω αλλους 2) καλο θα ηταν να το βγαζω απο το usb? γιατι στην ουσια οσοι ωρα ειναι συνδεδεμενος,εγω σπαταλαω ωρες απο την ζωη του δισκου. ....όπως λέει κι ένα τραγούδι, "ποιός σου 'πε τέτοια* πράμματα"; ανούσια
overpower Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 αμ τον παω υπαρχει τροπος να τον αντικαταστησουν? αλλα τωρα τι θα πω αφου ανοιγει? :/ πρεπει να δω ποτε θα τα φτυσει.τεσπα οκ απο οτι ειδα εχω χωριο στον εσωτερικο για το backup αρα δεν τον χρειαζομαι αμ τον παω υπαρχει τροπος να τον αντικαταστησουν? αλλα τωρα τι θα πω αφου ανοιγει? :/ πρεπει να δω ποτε θα τα φτυσει.τεσπα οκ απο οτι ειδα εχω χωριο στον εσωτερικο για το backup αρα δεν τον χρειαζομαι
washcloud Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 "Αν είσαι τυχερός, ίσως σου...ξαναπέσει" (ίσως μάλιστα τυχαίνει να δουλεύει κι όλας εκείνη τη στιγμή), δε νομίζεις...; ...γι' αυτό, φρόντισε να τον έχεις τυλιγμένο σε μια πετσέτα, για να μην έχει σημάδια της πτώσης που...ΙΣΩΣ τύχει. Αν δεν έχει προίκα κάποιο εμφανές σημάδι από την αρχική πτώση (βαθούλωμα/γρατζούνισμα/κλπ), παν' τον απλά, και πες "ξαφνικά δε δουλεύει-αλλάξτε τον" (αφού , εντελώς τυχαία, σου ξαναπέσει-πράγμα που δε χρειάζεται ν' αναφέρεις). Αν πάλι ήδη έχει σημάδια, φρόντισε να μην...σου ξαναπέσει, και καν' του απλά μια διαγραφή του υπάρχοντος διαμερίσματός του, από την Διαχείριση Δίσκων (έτσι για τα μάτια), και δοκίμασε να τον δώσεις γι' αλλαγή, ρωτώντας αν ισχύει η εγγύηση αντικατάστσης, χωρίς να αναφέρεις τα σημάδια (θα τους εξωθήσεις ίσως έτσι να τα κοιτάξουνε, αν δεν το έχουν κάνει ήδη). Αν εκεί σου πούνε "ο δίσκος όμως έχει σημάδια πτώσης", πες τους "μα πώς, δεν έχω πάρει τα μάτια μου από πάνω του", και επεέμενε μπας και στον αντικαταστήσουν. Αν επιμένουν κι αυτοί, μένεις με τον δίσκο στα χέρια, και αν θες συνεχίζεις να τον χρησιμοποιείς (έστω για backup). Τέλος, αν δεν σου πουν για σημάδια, αλλά τα αστέρια ασχοληθούν με το διεγραμμένο διαμέρισμα, και σε φωνάξουν να πας να τον πάρεις, ξαναδές την πρώτη πρόταση αυτού του ποστ, και ξαναπάν' τον μετά από μερικές μέρες στο μαγαζί.
overpower Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 χωρις να κανω αυτο με την πετσετα,υπαρχει τροπος να δω αν θα με πρωδοσει στο μελλον? γιατι αν ειχε σπασει κατι απο μεσα,δεν νομιζω να φτιαχνεται και με αλλα χτυπηματα
PixyMike Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Αν είχε σπάσει κάτι απο μέσα δεν θα έκανε κουκου και τρόπος να μάθεις πόσο θα δουλέψει δυστυχώς δεν υπάρχει. Ο washcloud στα έγραψε αναλυτικότατα οπότε προχώρα..
overpower Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 και αν δεν το δεχτουν,μετα αμα τον ανοιξω για να τον κανω εσωτερικο θα υπαρχει prob? αλλα αφου λειτουργει,τι θα πω? οτι κανει εναν περιεργο θορυβο? ειναι αιτια το οτι μου ζηταει συνεχεια διαμορφωση?
washcloud Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 χωρις να κανω αυτο με την πετσετα,υπαρχει τροπος να δω αν θα με πρωδοσει στο μελλον? Αυτός. και αν δεν το δεχτουν,μετα αμα τον ανοιξω για να τον κανω εσωτερικο θα υπαρχει prob? Aν τον ανοίξεις, το μόνο προμπ που θα 'χεις είναι ότι δεν θα τον δεχτούν μετά με τίποτα. αλλα αφου λειτουργει,τι θα πω? οτι κανει εναν περιεργο θορυβο? ....είπαμε τί θα κάνεις/πεις. Τζάμπα τα γράφουμε, ωρέ...; ειναι αιτια το οτι μου ζηταει συνεχεια διαμορφωση? Χεστήκανε τί σου ζητάει. Αυτοί πρωτίστως τί θα τους πει το διαγνωστικό της εταιρίας του θα δούνε, και δευτερευόντως αν μπορούν να "μπουν" να διαβάσουν αρχεία, ενδιαφέρονται.
overpower Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 δεν το εχω παει ακομα αλλα ειπα να δω αν εχει bad sectors και εχει.αλλα τωρα πως το λες στο γερμανο στους ασχετους που θα τους πω για bad sectors και θα με κοιτανε?
washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 ...Είπαμε ότι ΔΕΝ είναι το θέμα ότι είναι άσχετοι ή whatever : Το μόνο που τους αφορά, είναι, στην καλύτερη, το τί θα ΤΟΥΣ πει το επίσημο διαγνωστικό (και να το τρέξουν αυτοί).. Από 'κει και πέρα, δεν τους ενδιαφέρει/αφορά, ακόμα και σπυράκια ανεμοβλογιάς να έχει βγάλει ο δίσκος. Δουλεύει; Τον βγάζει οκ το επίσημο διαγνωστικό; Τέλος, γι' αυτούς. (...όπως λέει ΚΑΙ το HDS, "replacement is NOT yet possible". To μπαλάκι, είναι καλώς ή κακώς, ακόμη σε 'σένα).
overpower Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 μου τον δωσανε πισω και μου ειπαν για τα bad sectors,να τα διωρθωσω. τεσπα κανω μια επιδιωρθωση τωρα που ευχομαι να μην πετυχει γιατι ο θορυβος ειναι απιστευτος και δεν αντεχεται.
stm00192 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 μου τον δωσανε πισω και μου ειπαν για τα bad sectors,να τα διωρθωσω. Και εσυ το δέχτηκες??
overpower Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ναι γιατι δεν επρεπε? ε θα το παω αυριο καιθα πω οτι δεν εφτιαξε τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα