Mik-1-s Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Γεια σας παδιά. Μία φίλη μου το είχε παροπλίσει το συγκεκριμένο ρούτερ και θέλει να το δουλέψει σαν access point. Το θέμα είναι ότι δεν μου εμφανίζει το μενού του ασύρματου... Αν και όταν του βάζω την ip (192.168.0.1) και στο τέλος του τοποθετώ το wireless (192.168.0.1/wireless), μου το εμφανίζει αλλά δεν μου ανάβει το λαμπάκι του ασύρματου όταν το ενεργοποιώ... Του έχω κάνει και update στο firmware αλλά τίποτα... Έχει κάποιος καμιά ιδέα;; Ευχαριστώ προκαταβολικά
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 δοκιμασε με αλλο firmware και ενα ρεσετ sta default.Λογικα απο εξαρχης θα πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο.
Mik-1-s Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν το κάνει δυστυχώς... Τα δοκίμασα όλα τα προηγούμενα firms αλλά τίποτα... Αυτό που με παραξενεύει είναι γιατί δεν μου το εμφανίζει σαν μενού αλλά όταν το πληκτρολογώ μου το εμφανίζει, άσχετα ότι δεν δουλεύει...
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 μπας και ειναι Optional και απλα το κοβουν απο το μενου??δεν εξηγειται αλλιως.
Mik-1-s Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Η πλάκα είναι ότι στο manual στο δείχνει το μενού για το ασύρματο για να μπεις να το ρυθμίσεις όπως θες... τώρα γιατί στο κανονικό δεν το δείχνει... τώρα πάλι αρχίζω να του περνάω με την σειρά τα firmware αλλά τίποτις...
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 απλα λεω μηπως εβγαινε και δευτερη εκδοση ωρις wireless.εκτος αν δεν αναβει απλα το λαμπακι επειδη εχει χαλασει .δες αν πιανεις το δικτυο.
Mik-1-s Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Έκανα βίδες το ρούτερ Πάνω στην ασύρματη κάρτα έχει 2 led. Μόλις δίνω ρεύμα, ανάβει το πρώτο (περτικαλί) και μετά από λίγο ανάβει και το 2ο (πιράσινο) αλλά στις ενδείξεις που έχει μπροστά (που σου δείχνει αν είναι ενεργοποιημένο το ασύρματο, ρεύμα, ποιες θύρες lan έχουν καλώδιο), το led του ασύρματου είναι απενεργοποιημενο.
Mik-1-s Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Όχι, δείχνει από την ένδειξη ότι είναι απενεργοποιημένο. Οι ενδείξεις που αναφέρω πριν είναι για την κάρτα που βρίσκεται μέσα στο ρούτερ και είναι αποσπώμενη.
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 ase την ενδειξη.αμα ψαξεις απο το λαπτοπ βρισκεις τιποτα?μηπως το led ειναι νεκρο για αυτο το λεω.
Mik-1-s Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Όχι, δεν βρίσκει τίποτα από ασύρματο το λάπτοπ. Μόνο το δικό μου.
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.το εκανες και reset στα default?το λεω μηπως εχει κανει κανεις Hidden to ssid.
Mik-1-s Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Και reset στα default, και μια μια έκδοση firmware περνούσα μπας και ξεκολλήσει τίποτα... έβγαλα την κάρτα του ασύρματου, την ξανάβαλα τσου κου.... λέω να στείλω στην εταιρία μήνυμα μπας και μου δώσουν αυτοί λύση... τα έχω ενεργοποιήσει και τα έχω βάλει να εμφανίζονται, το κοίταξα και αυτό...
Mik-1-s Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Τα προσπάθησα όλα poulinos και εγώ.... άσ'το και ας ελπίσουμε ότι θα οτυ έρθει αναλαμπή και θα πάρει μπρος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.