Προς το περιεχόμενο

Παμε για καινουργιο

repdien

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζοντας όλα τα θέματα που αφορούσαν την αγορά καινούργιου λαπτοπ, και έχοντας ήδη συγκλίνει σε μερικά θα ήθελα να μου πείτε και σεις τις προτάσεις σας.

Τα δεδομένα είναι:

1)Να μην υπερβαίνει τα 799 :) Euros (τόσο κάνει και το hp που έκανε κλικ)

2)Να μπορεί να αγοραστεί από μαγαζί που προσφέρει δόσεις με πιστωτική

3)Οσο αναφορά την εγγύηση τι επιλογές θα έχω εφόσων θα διαμένω στο εξωτερικό? (τι εστί ευρωπαική εγγύηση?)

4)Να έχει 15,6 ιντσες οθόνη, αξιοπρεπή κάρτα γραφικών, κατα προτίμηση i5, και να φτιάχνει καφέ κατα προτίμηση φραπέ που τόσο θα μας λείψει :PPP

Δημοσ.

Δε ξέρω τι λάπτοπ θα πάρεις, αλλα καφέ μπορείς να πάρεις σίγουρα όπου κ να είσαι, μεγάλες σακούλες του κιλου+++ σε σκόνη!!!

Δημοσ.

Αφού το βρήκες και έχει και 3 χρόνια εγγύηση {ΗP Pavilion dv6-6002ev - Core i5-2410M 2.3 GHz - 15.6" LED , 4 GB DDR3 (1 x 4 GB) ,AMD Radeon HD 6770M (1 GB DDR5),500 GB SATA (7200 rpm)} και πληρεί όλα αυτά που θες με το παραπάνω . Τώρα προσωπική μου γνώμη είναι ότι αυτές τις προδιαγραφές με αυτά τα λεφτά ( υπάρχει και εδώ Link με 789 ευρό ) δεν θα βρεις αντικειμενικά . Οι γνώμες θα διίστανται με γνώμονα την συμπάθεια που έχει ο κάθε ένας μας σε κάποια μάρκα .

Δημοσ.

Με 3 χρονια εγγυηση, σκληρο δισκο στις 7200 στροφες, καινουριο επεξεργαστη, και πολυ ισχυρη καρτα γραφικων..

Το παιρνεις και πινεις καφε στα ξενα! :D

Δημοσ.

Σαν χαρακτηριστικα ΠΟΛΥ καλο για τα λεφτα του.

Σαν μαρκα οχι και η πιο αξιοπιστη..

Αλλα στο εξωτερικο που θα πας, ισως εχουν καλο service!!(στην Ελλαδα δεν ισχυει κατι τετοιο).

Δημοσ.

Και μια ερώτηση ακόμη. Μπορώ να βγάλω τον σκληρό που έχουν εργοστασιακά και να βάλω έναν ssd kingston που έχω στην άκρη? Θα δω διαφορά? Την εγγύηση την χάνω?

Δημοσ.

Και μια ερώτηση ακόμη. Μπορώ να βγάλω τον σκληρό που έχουν εργοστασιακά και να βάλω έναν ssd kingston που έχω στην άκρη? Θα δω διαφορά? Την εγγύηση την χάνω?

Διαφορα με ssd..Ναι θα δεις.

Εγγυηση ΔΕΝ χανεις στις HP και Dell σε οτι και να γινει αλλαγη (μνημες και σκληρος δισκος βασικα).

Για τις αλλες εταιριες δεν γνωριζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...