Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα ντε με τους γύφτους.

Χρειάζεται 1 ή 2 καλώδια από δαύτα;

Μα καλα...2 καρτες γραφικων και 1 μητρικη που υποστηριζουν

crossfire και ολες τσιγκουνευτηκαν το 1 (!) καλωδιο/bridge? :confused:

Χρειαζεσαι τουλαχιστον 1, αν βρισκεσαι @ Αθηνα στο δωριζω.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον τα ψύρισαν, τι να πω. Θα βρώ, ευχαριστώ^.

Το θέμα είναι το τροφοδοτικό μου θα το σηκώνει το crossfire ή μαλακία έκανα;

Δημοσ.

αν δεις εδω εχει power consumption ~260watts at load αρα χλωμο το κοβω να τις σηκωνει αν και ποιοτικο....

οποτε μαλακια εκανες!

(οχι μωρε πουλα το psu και παρε ενα μεγαλυτερο και δωσε τη διαφορα... παλι οικονομικα την βγαζεις)

Δημοσ.

αν δεις εδω εχει power consumption ~260watts at load αρα χλωμο το κοβω να τις σηκωνει αν και ποιοτικο....

οποτε μαλακια εκανες!

(οχι μωρε πουλα το psu και παρε ενα μεγαλυτερο και δωσε τη διαφορα... παλι οικονομικα την βγαζεις)

Ρε μην λέμε οτι νάναι αν δεν ξέρουμε..

Εννοείται και τις σηκώνει άνετα το 520 corsair!!

Δες σε παρακαλώ τι σηκώνω εγώ με 525 Enermax!!

Βαλτες άφοβα!

Δημοσ.

Ρε μην λέμε οτι νάναι αν δεν ξέρουμε..

Εννοείται και τις σηκώνει άνετα το 520 corsair!!

Δες σε παρακαλώ τι σηκώνω εγώ με 525 Enermax!!

Βαλτες άφοβα!

καλα εννοειται οτι θα τις βαλει και θα τις δοκιμασει πρωτα.

αλλα πραγματικα πες μου πως γινεται στο δικο σου pc ολα αυτα με το 525?

εννοω δε βγαινουν τα watt!

260+260=520 μονο οι καρτες σε full load!

επεξεργαστης,σκληροι?

εννοεις οτι βγαζει παραπανω απο 520 ετσι?

edit

ουτε η amd τοχει στα recommended psu's για cf 4850.

Link

edit2

τσεκαρε τη τελευταια απαντηση στο νημαLink

εχει ιδιο psu και ιδιο cf.

αλλα ξερω λεω οτι ναναι

Δημοσ.

Αμα δίνουν αρκετά αμπερ στις 12αρες γραμμες τοτε σηκώνουν ανετα cf... Και το enermax και το corsair δινουν αρκετά αμπερ ωστε να τα σηκωνουν... εγω το δουλευω το σύστημα έτσι για πανω απο 8 μήνες και δεν είχα ποτέ προβλημα σε ότι παιχνιδι και αν του έριξα και μάλιστα με αρκετό oc ...

Τα βατ που λέει η AMD είναι για να εχει καλυμένο τον κόλο της απέναντι και σε αυτούς που χρησιμοποιούν ότι ναναι τροφοδοτικά!

Δημοσ.

με τη λογικη αυτη ομως δε θαπρεπε να βγαινουν καν 600+ psu's.

απλα 500αρια τουμπανα...

Δεν είπα εγώ ποτε κάτι τέτοιο!! Το ξέρω ότι στην δική μου περίπτωση χρησιμοποιώ το τροφοδοτικό στα όρια του αλλά το κάνω εν γνώση όλου του ρίσκου που αυτό εμπεριέχει και δεν πρότείνω σε κανένα άλλο να το δοκιμάσει απλά λέω ότι το συγκεκριμένο αντέχει ακόμη και τέτοιο setup!

ΑΛΛΑ ... τa 520Watt του corsair φτάνουν και περισσεύουν για cf με 4850...

Δημοσ.

δηλαδη δε θα ειναι στο οριο και με λιγο oc?

κατηγορηματικά οχι!! ;)

Α και by the way στο site με τις καταναλωσεις που έστειλες , δίνει κατανάλωση συστήματος και οχι μόνο της κάρτας... οποτε στην χειρότερη με την δεύτερη να ανέβει καμιά 80αριά βατ ακόμη (Σύνολο 330 - 340, τι λες τώρα φτάνει ή δεν φτάνει??)!

Δημοσ.

340(εγω λεω παραπανω)+120 cpu stock =460 και βαλε κανα σκληρο και μερικα usb και ολα αυτα χωρις να πειραξει volt...

οριακο θα το ελεγα εγω παντως

Δημοσ.

Σου είπα ήδη ότι η κατανάλωση που λέει στο site είναι συνολική με CPU σκληρούς, μια κάρτα κτλ κτλ... οπότε με την δεύτερη κάρτα δεν προβείτε να πάει πάνω από τα 350

android.png

Δημοσ.

εστω οτι ισχυει.

σ'αυτον γιατι μυριζε καμμενο οταν επαιζε και ζεσταινοταν υπερβολικα?

κ αφου εχει τοσα watt headroom γιατι δε το βαζει και η corsair στα certified for 4850cf?(εχει ακριβη μοντελα καθε μαρκας που τα λεει certified)

στο site οντως ηταν για ολο το συστημα τα watt αλλα δεν εχει και ενα με cf.γκαντεμια

Δημοσ.

Την περίπτωση ενός ελαττωματικου κομματιού την σκέφτηκες πότε? Επειδή έγινε σε έναν πρέπει να γίνει σε όλους δλδ?

Το γεγονός ότι οι εταιρίες δεν ανανεώνουν πότε αυτές τις λίστες το σκέφτηκες?

Επίσης όπως σου είπα πριν όταν η κάθε AMD για να έχει κάλυμενο το κόλο την από αυτους που έχουν άχρηστα τροφοδοτικα προτεινει 600 watt λες μετά να πάει να κάνει certify ένα των 520.

Επίσης εσυ τι λες? Τι συμφέρει σε μια εταιρία τροφοδοτικων, να πουλάει φθηνά 500αριά η ακριβά 700? Και θέμα μάρκετινγκ είναι για να πουλάνε ακριβά τροφοδοτικα σε αυτουνού που δεν ξέρουν και δεν ψάχνονται.

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...