Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 1. Εχεις καλη ψυκτρα? Ποια ειναι? 2. Θα προτεινα να δοκιμασεις να ξεκλειδωσεις τον τεταρτο πυρηνα του επεξεργαστη. Αν εισαι τυχερος, ο επεξεργαστης σου θα γινει τετραπυρηνος. 3. Μην δοκιμασεις να κανεις core unlocking με υπερχρονισμενο τον επεξεργαστη. Γυρισε ολες τις ρυθμισεις στο BIOS στα defaults. 4. Αν το core unlocking πετυχει και εχεις σταθερο συστημα (αυτο θελει 3-4 μερες συνεχους και εντονης λειτουργιας για να σιγουρευτεις - παιχνιδια και αλλες απαιτητικες εφαρμογες), τοτε μπορεις να δοκιμασεις να υπερχρονισεις τον επεξεργαστη. Γνωμη μου ειναι να μην ανεβεις πανω απο τα 3.2GHz, εκτος αν εχεις μια απο τις ακριβες και πολυ καλες ψυκτρες. 5. Αν δεν πετυχει το core unlocking τοτε εισαι ατυχος. Παντως μην ανεβασεις πολυ το Vcore του επεξεργαστη, γιατι οι Phenom δεν διακρινονται για την αντοχη τους σε αυξηση της τασης. Στα παιχνιδια αυτο που θα βοηθησει ειναι η καρτα γραφικων. Οποτε παρε την Radeon HD 5850 που προτειναν τα παιδια και εισαι κομπλε. Συμφωνω σε αυτα που λες αλλα να ρωτησω μια για το 5 γιατι λες οτι δεν αντεχουν την αυξηση της τασης....Για ποση ταση εννοουμε?γιατι για 1.45 εαν εχει καλες θερμοκρασιες ειναι οκ.λεω εγω τωρα.και στο κατω κατω παιχνιδια θα παιζει δεν θα τρεχει 24 ωρες το 24ωρο benches. Ποση ταση του εχεις δωσει για τα 3.4? Γενικοτερα εαν τον αφησεις εκει και παρεις την 5850 και παιζεις στην αναλυση που λες τοτε θα εχεις ενα πολυ ισσοροπημενο συστημα που δεν θα κολλαει πουθενα. Ενταξει τωρα εαν πιανεις 60 frames λεμε τωρα αντι για 200 που θα επιανες με εναν 2500K στα 4.5 και με μια 6990....λιγη διαφορα θα εχει.
freedubus Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ποση ταση του εχεις δωσει για τα 3.4? 1,5Volt
poedeer7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 ειδες θερμοκρασιες γιατι ειναι λιγο ψηλα το 1.5... με παρακατω κρασαρει ε? παντως αν παρεις την 5850 extreme θα δεις μεγαλη διαφορα στα παιχνιδια. συγκρητικο
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Σκεψου και το crossfire, με μια ακομη 4850 Μετ/νη = φθηνη λυση -> 2πλασιασμο frames
duffyduck Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 1.45 V ειναι το μεγιστο που θα μπορουσες να βαλεις τον Phenom. Αν μπορεις και χαμηλοτερα ακομα καλυτερα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Και βεβαιωσου οτι δε ξεκλειδωνει @ 4core: oι x3 720 ειχαν μεγαλο ποσοστο επιτυχιας!
grigoriou Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Mπαα, ουτε κι εμενα μου ξεκλειδωσε. Πιστευω οτι οι ξεκλειδωμενοι users ειναι λιγοι, αλλα κανουν μεγαλο θορυβο(αραία αραία και μακραία να φαινομαστε καμμιά πενηνταρέα) Δεν θέλω να αλλάξω οθόνη. Πάμε παρακάτω. Μικρή αναβάθμιση ζήτησα ρε σεις. Γίνεται; Αν οχι να το δώσω και να πάρω καινούργιο. Ε, τι παρακατω? Ειτε οθονη αναβαθμιζεις ειτε καρτα. Εχεις λεφτα για καινουργιο? τι καθεσαι και συζητας τοτε? βουρ, δωσε 2000€ και παρε ενα super-dooper:)
parsifal Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 AMD PHENOM II X3 720 2.8GHZ ASUS M4A78 T-E (AM3, DDR3, 790GX) 2χ ADATA 2GB DDR3-1333 7-7-7-24 CORSAIR HX520W PALIT 4850 512MB Win7 64bit Σύστημα διετίας. Τι μικροαναβάθμιση να κάνω για να παίζω κάπως καλύτερα όλα τα καινούργια παιγνίδια; Εκτός οβεργκλόκινκ. Αλλαγή της κάρτας γραφικών ίσως; Με ποιά; Ή να το αφήσω ως έχει; Σύγχρονο συστηματάκι. Για παιχνίδια, αν ήμουν στη θέση σου θα άλλαζα μόνο κάρτα γραφικών. Δες κάτι σε Radeon 5850, στις τιμές που έχουν πέσει μερικές υλοποιήσεις φαίνεται να είναι τρομερό value for money.
benign Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Συγνωμη αλλα μην το ταλαιπωρουμε το παιδι.Ζητησε κατι συγκεκριμενο . Freddie,παρε την 5850 και αστα τα αλλα οπως ειναι. Ειλικρινα δεν θα εχεις κανενα προβλημα να παιζεις αξιοπρεπως games για τα επομενα 2 χρονια χαλαρα στην αναλυση σου. Δεν αξιζει να δωσεις αλλα χρηματα στην δεδομενη φαση που αλλαζει η AMD πλατφορμα γιατι θα επενδυσεις σε παλια πλεον τεχνολογια.Για μενα παρε την 5850 και ησυχαζεις και μετα απο 2 χρονια κανεις μια αναβαθμισουλα.
pano Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Για παιχνίδια, αν ήμουν στη θέση σου θα άλλαζα μόνο κάρτα γραφικών. Δες κάτι σε Radeon 5850, στις τιμές που έχουν πέσει μερικές υλοποιήσεις φαίνεται να είναι τρομερό value for money. Συγνωμη αλλα μην το ταλαιπωρουμε το παιδι.Ζητησε κατι συγκεκριμενο . Freddie,παρε την 5850 και αστα τα αλλα οπως ειναι. Ειλικρινα δεν θα εχεις κανενα προβλημα να παιζεις αξιοπρεπως games για τα επομενα 2 χρονια χαλαρα στην αναλυση σου. Τόσο απλά και σωστά,αυτά που ειπώθηκαν.....
freedubus Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ όλους αδέρφια. Καμιά εναλλακτική της 5850 υπάρχει; Γιατί απ΄ ο,τι βλέπω είναι δυσεύρετο κομμάτι.
parsifal Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Στην ίδια κατηγορία επιδόσεων παίζει GeForce GTX 460. Τιμές λίγο υψηλότερες, επιδόσεις λίγο χαμηλότερες νομίζω.
Thanos1972 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ναι αλλα πρεπει να κατεβασει και το ρευμα του.δινει πολυ ρευμα.
benign Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δεν νομιζω οτι θα χρειαστει να κανει οβερκλοκ για να παιξει ανετα. (Οχι οτι ειναι κακο,αλλα αν δεν ξερει καλα να του δωθουν αναλυτικες οδηγιες σε pm μην χαλασει τον επεξεργαστη του.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα