Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AMD PHENOM II X3 720 2.8GHZ

ASUS M4A78 T-E (AM3, DDR3, 790GX)

2χ ADATA 2GB DDR3-1333 7-7-7-24

CORSAIR HX520W

PALIT 4850 512MB

Win7 64bit

Σύστημα διετίας. Τι μικροαναβάθμιση να κάνω για να παίζω κάπως καλύτερα όλα τα καινούργια παιγνίδια; Εκτός οβεργκλόκινκ.

Αλλαγή της κάρτας γραφικών ίσως; Με ποιά;

Ή να το αφήσω ως έχει;

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Samsung T220

1680x1050

Δεν ξέρω πόσα δίνω, σκέψεις κάνω, πες εσύ προτάσεις και βλέπουμε. Όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα. Να παίζω όσο αξιοπρεπέστερα γίνεται τα νέα παιγνίδια θέλω σε αυτήν την ανάλυση.

Βασικά μου έχει κατσικωθεί να αλλάξω κάρτα γραφικών, αλλά δεν ξέρω αν ο επεξεργαστής μου σηκώνει κάποιο από τα νέα μοντέλα.

Δημοσ.

ε πρεπει να δωσεις και λιγο vcore...λογικα εχει τα 3.6

Και αυτό άλλα ο αίτιος παίζει να είναι η μνήμες .

Αν θέλεις να κλοκαρεις αξιοπρεπώς πόσταρε εδω για να μην ήμαστε off topic ;)

Δημοσ.

Παρε οθονη 1920x1080.

μεγαλη αναβαθμιση για παιχνιδια

να χρειαστει να αλλαξει και καρτα γραφικων μετα ε? :-(

Δημοσ.

Eε προφανως... Αυτη ειναι η απαραιτητη αναβαθμιση που πρεπει να κανουν οι φανατικοι gamers, να παιζουν στην υψηλοτερη δυνατη αναλυση.

Δημοσ.

Δεν θέλω να αλλάξω οθόνη. Πάμε παρακάτω. Μικρή αναβάθμιση ζήτησα ρε σεις. Γίνεται; Αν οχι να το δώσω και να πάρω καινούργιο.

Κατάφερα και έφτασα τον επεξεργαστή στα 3,4 με αύξηση VCORE και δουλεύει πολύ σταθερά από χτές το βράδυ. Ντάξει είμαι τώρα από πλευράς cpu; Παίζει τώρα να αλλάξω απλά gpu με μια καλύτερη και να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς άλλη επέμβαση;

Δημοσ.

1. Εχεις καλη ψυκτρα? Ποια ειναι?

2. Θα προτεινα να δοκιμασεις να ξεκλειδωσεις τον τεταρτο πυρηνα του επεξεργαστη. Αν εισαι τυχερος, ο επεξεργαστης σου θα γινει τετραπυρηνος.

3. Μην δοκιμασεις να κανεις core unlocking με υπερχρονισμενο τον επεξεργαστη. Γυρισε ολες τις ρυθμισεις στο BIOS στα defaults.

4. Αν το core unlocking πετυχει και εχεις σταθερο συστημα (αυτο θελει 3-4 μερες συνεχους και εντονης λειτουργιας για να σιγουρευτεις - παιχνιδια και αλλες απαιτητικες εφαρμογες), τοτε μπορεις να δοκιμασεις να υπερχρονισεις τον επεξεργαστη. Γνωμη μου ειναι να μην ανεβεις πανω απο τα 3.2GHz, εκτος αν εχεις μια απο τις ακριβες και πολυ καλες ψυκτρες.

5. Αν δεν πετυχει το core unlocking τοτε εισαι ατυχος. Παντως μην ανεβασεις πολυ το Vcore του επεξεργαστη, γιατι οι Phenom δεν διακρινονται για την αντοχη τους σε αυξηση της τασης.

Στα παιχνιδια αυτο που θα βοηθησει ειναι η καρτα γραφικων. Οποτε παρε την Radeon HD 5850 που προτειναν τα παιδια και εισαι κομπλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...