Προς το περιεχόμενο

Μπέρδεμα σε επιλογη ακουστικών

vironas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως και στον τίτλο μια μικρή βοήθεια παίδες. Έχω τα http://steelseries.com/products/audio/steelseries-5hv2-usb

αλλά δεν με ικανοποιούν στο θέμα έντασης ήχου. Έχω επίσης δοκιμάσει τα http://www.logitech.com/en-us/webcam-communications/internet-headsets-phones/devices/5095

αλλα και πάλι από ποιότητα κορυφαία αλλα από ένταση μέτρια πράγματα. Sensitivity έχουμε αντίστοιχα 112 db και 90 db αντίστοιχα. Πρέπει να κοιταξω και κάτι άλλο

για να μπορέσω να γνωρίζω την ένταση του ήχου??? Και φυσικα άμα έχετε να προτείνεται κάποια headsets ή headphones.

Η τιμή έρχεται σε δεύτερη μοίρα.(μέλημα μου ειναι η ένταση) Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Aς πουμε πως οσο μεγαλυτερη ευσαισθησια εχει το ακουστικο

τοσο πιο δυνατα παιζει

Δοκιμασε τη λυση AKG και ξεχωριστο μικροφωνο του 5ευρου

Δημοσ.

Καταρχην απο που ακους μουσικη ??? εγω εχω αυτα Sennheiser hd228 Οποτε ακουω απο το κινητο η απο καποιο mp3 δεν εχω ενταση αλλα στο σπιτι τα βαζω πανω σε μεγαλο ενισχυτη και αμα τα αφησεις πανω στο κρεβατι ακουγεται κανονικα σε ολο το δωματιο ... Αν ακους απο Mp3 πρεπει να βρεις καποια ακουστικα με μικρη αντισταση Ohm και με γαλη ευαισθησια για να μπορεις να εχεις τις επιθυμητες εντασεις :-D :-D :-D

Δημοσ.

Ποιος σου ειπε οτι η μικρη αντισταση ειναι ευκολο φορτιο και οτι παιζει πιο δυνατα για αυτον(?) το λογο?

Δημοσ.

απο οσο ξερω η αντισταση εξυπηρετει καθαρα μονο τον εκαστοτε ενισχυτη και οχι το ηχειο ... και οταν παιζει ο ενισχυτης σε μικροτερη αντισταση αποδιδει περισσοτερη δυναμη ... Οριστε και ενα αρθρο σχετικα με αυτο που ειπα Link Συγκεκριμενα κραταω αυτο το κομματι :

What are Ohms?

Ohms is a measure of resistance. You don't think of it, but substances conduct or resist electricity on a scale. Rubber isn't very conducive, copper is. This is why some premium cable are made out of silver - silver & other expensive materials - they conduct electricity better than others.

When the electricity passes into the speaker, some of it is resisted. The ohms rating of the speaker is a measure of how much electricity is resisted by the speaker, and an indication of how much energy it takes to drive it - the higher the ohms rating, the more difficult it is to drive.

An amplifier amplifies the electrical signal, causing the speaker to vibrate with greater force, otherwise the impulse would be barely audible (think of the size of a microphone vs. the size of a speaker). How much the amp drives the speaker is measured in watts. When an amp manufacturer gives it's wattage rating, it's always at a specific Ohm resistance. "100 watts @ 4 ohms," for example. When the resistance is 4 ohms, this amp will produce 100 watts. If that resistance changes, the amp will produce a different amount of watts.

This is the core concept to understand. We're used to things that have a strength independent of their surroundings. A flashlight produces light independent of how bright or dark it is. Since electricity usually travels in a loop, from a negative terminal to a positive one (which is why you have to hook up both halves of a battery) the elements in the loop affect the output. Alternating Current makes things even more complex, but I'm not going to address that here. These calculations are based on DC, but serve as good averages for AC as well.

If you're still confused, think of water in a hose. The larger the hose, the less pressure is produced at the end of the hose, even though the same amount of water is flowing through it.

Φιλικα,Γιωργος

Δημοσ.

Λυπαμαι αλλα το λινκ τα εχει λαθος και πιο συγκεκριμενα αυτο:"the higher the ohms rating, the more difficult it is to drive."

ειναι ακριβως το αντιθετο

Μιλωντας για Ω μεγαφωνων/ηχειων αναφερομαστε στην συνθετη αντισταση τους και αυτο γιατι

δεν ειναι ενα καθαρα ωμικο φορτιο,γιαυτο εξαλου το ονομαζουμε και εμπεδυση

(τα αναγραφομενα συνηθως 4-6-8 μιλανε για μια μεση τιμη και οχι για το χαμηλοτερο που μπορουν να φθασουν)

Για να μην μπαινουμε ομως στο μηχανικο κομματι της υποθεσης αυτο που μπορεις να κρατησεις

απο αυτα ειναι οτι 2 ηχεια/μεγαφωνα ιδιας ευαισθησιας αλλα διαφορετικης αντιστασης αυτο με την μεγαλυτερη

αντισταση στα ιδια W θα παιξει(αυτο που λες εσυ)πιο δυνατα

Ας μην βιαζουμε ομως το θεμα αλλο ο ΤS να μας πει αν εχει αποφανθει για κατι

Δημοσ.

Λυπαμαι αλλα το λινκ τα εχει λαθος και πιο συγκεκριμενα αυτο:"the higher the ohms rating, the more difficult it is to drive."

ειναι ακριβως το αντιθετο

Μιλωντας για Ω μεγαφωνων/ηχειων αναφερομαστε στην συνθετη αντισταση τους και αυτο γιατι

δεν ειναι ενα καθαρα ωμικο φορτιο,γιαυτο εξαλου το ονομαζουμε και εμπεδυση

(τα αναγραφομενα συνηθως 4-6-8 μιλανε για μια μεση τιμη και οχι για το χαμηλοτερο που μπορουν να φθασουν)

Για να μην μπαινουμε ομως στο μηχανικο κομματι της υποθεσης αυτο που μπορεις να κρατησεις

απο αυτα ειναι οτι 2 ηχεια/μεγαφωνα ιδιας ευαισθησιας αλλα διαφορετικης αντιστασης αυτο με την μεγαλυτερη

αντισταση στα ιδια W θα παιξει(αυτο που λες εσυ)πιο δυνατα

Ας μην βιαζουμε ομως το θεμα αλλο ο ΤS να μας πει αν εχει αποφανθει για κατι

Δεν ειμαι ο πλεον ειδικος για το συγκεκριμενο θεμα ... οποτε για να το λες εσυ κατι παρα πανω θα ξερεις ;) ;) ;) ;)

Εχεις δικιο ... αρκετα με τα περι αναλυσης ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...