kanesaxo Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ποσο ειναι το ποσο της παραγγελειας αμα ειναι κατω απο 150$ και σταλει με USPS το τελωνειο το γλιτωνεις, αν μπορουν να στο δηλωσουν ως gift κατι να γινει... Περίπου 1000 δολάρια,καπου εκει.
arxangelos Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Καλα ρε αγορινα τι πηρες???? ολη την Αμερικη κοιτα το ποσο ειναι πολυ πολυ μεγαλο οποτε εγω εγω παραδινω τα οπλα σε ποιο εμπειρους
ivyhae Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Περίπου 1000 δολάρια,καπου εκει. Κοιταξε να δεις αν το πακετο ειναι μεγαλο και εχει και αποδειξη μεσα δυσκολα να την γλιτωσεις ακομα και με usps.Τι να σου πω ειναι μεγαλο το ρισκο.Εγω για παραδειγμα εχω περασει κρανος αξιας 500$ χωρις να πληρωσω τιποτα αλλα ηταν δηλωμενο σαν gift.Οπως και να εχει δεν νομιζω κανενας να μπορει να σου πει με σιγουρια οτι θα γλυτωσεις το τελωνειο.
FreeDouriNozZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 παιδια καλησπερα...εχω και εγω τις παραπανω αποριες!θελω να αγορασω μια καμερα απο αμερικη μεσω site της εταιριας δηλ. η καμερα ειναι ΑΥΤΗ ΑΞΙΑΣ : $299.99 = 212 E και κατι εξτρα της καμερας : AYTO ΑΞΙΑΣ : $79.99 = 56 E , ΑΥΤΟ ΑΞΙΑΣ : $19.99 = 15 E , και ΑΥΤΟ ΑΞΙΑΣ : $14.99 = 10 E ΣΥΝΟΛΟ : $502.71 ( $87.75 ειναι τα μεταφορικα) δηλαδη : 355 ΕΥΡΩ ΟΛΑ. στο site λεει οτι ειναι αδυνατον να το βαλουν ως gift. *PLEASE NOTE: For orders valued higher than US$200, FedEx or UPS may require a signature at the time of delivery. αυτα αν τα αγορασω απο ΕΛΛΑΔΑ ειναι 350 Ε μονο η καμερα,100 ε η οθονη,30 Ε η μπαταρια κ κανα 20αρικο τα anti fog. ΣΥΝΟΛΟ : 500 ΕΥΡΩ. πιστευετε πως θα πληρωσω τελωνειο ; κατι μου λεει πως ΝΑΙ... και ΑΝ οντως θα πληρωσω τελωνειο μπορω να κανω κτ στην συγκεκριμενη περιπτωση να το γλυτωσω ;αν οχι ολο,ενα μεγαλο ποσο του τελωνειου 150 Ε διαφορα ειναι πολλα Οποιος γνωριζει παιδια ας απαντησει... Ευχαριστω
kanesaxo Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Καλα ρε αγορινα τι πηρες???? ολη την Αμερικη κοιτα το ποσο ειναι πολυ πολυ μεγαλο οποτε εγω εγω παραδινω τα οπλα σε ποιο εμπειρους δε πηρα φιλε μου.Κανω την ερευνα μου για να πάρω...Λεω να αλλάξω τη φωτογραφική μου και απο αμερική μου ρχεται 300 σχεδον ευρώ λιγότερα... Αλλα αν δε γλυτώσω το τελωνείο,δεν έχει νοημα.Απ'οσο βλέπω ομως,κανείς δεν είναι σίγουρος Παντως,φίλος φίλου, του στειλε μια φωτογραφική αξιας περίπου 400ε,σε μια βαλίτσα ρούχα χωρίς το κουτι της κτλ, και πέρασε κανονικά χωρίς τελωνείο.Λογικά θα δήλωσω πως ειναι δικη του και τη στέλνει πίσω; τι να πω...
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δυστηχώς κανει δεν μπορεί να ειναι σίγουρος με το τελωνείο γιατι και εμενα το ipad2 που πήρα δηλωμένο σαν gift ηταν αλλα τελικα πλήρωσα τα 150 euro φόρο (με απόδειξη paypal που προσκόμησα στο τελωνείο αλλιως δεν το εκτελώνιζαν)
Mika Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 SPANK απο Αγγλια δεν περνανε εκ του νομου τελωνειο (ειναι ΕΕ)
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 SPANK απο Αγγλια δεν περνανε εκ του νομου τελωνειο (ειναι ΕΕ) Απο αμερική ebay ηταν το ipad2 και το nexus one που ειχα πάρει πέρσυ αλλα τελικά πλήρωσα μονο για το ipad2 για κάποιο λόγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.