jmallen3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 καταρχην ευχαριστω ολους σας για τις συμβουλες και τις προτασεις σας! να πω οτι πηρα αυτον τελικα και θελω να μου πειτε πως γινεται να βρω τους drivers για να τους εχω σε περιπτωση format αργοτερα και επισης αν χρειαζεται κατι αλλο να κανω.ευχαριστω μολις ειδα οτι υπαρχει ενα καμενο pixel στην οθονη.πιανεται στην εγγυηση αυτο παιδια??ανεβασα και εικονα να δειτε και να μου πειτε.φενεται μονο σε μαυρο φοντο.να πω οτι το πηρα απο πλαισιο
xristoforos89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Γυρισε το πισω σαν DOA (dead on arrival). Aν σου πουν ''μα δεν αλλαζεται γιατι δεν πιανεται ως προβλημα) ριξε ενα βρισιμο! Εννοειται πως δεν θα φευγεις απο το μαγαζι αν δεν παρεις καινουριο λαπτοπ!
jmallen3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 θα παω σε λιγακι στο πλαισιο να δω τι θα γινει.ελπιζω να μου το αλλαξουν...αν δεν μου το αλλαζουν με τιποτα τι μπορω να τους πω η να κανω παιδια?
ipal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 υπαρχουν κατι κολπα με στυλο που ισως το σβησουν, ισως τα κανεις μανταρα. Η' να το αγνοησεις. Η καταγγελια !
jmallen3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 πηγα στο πλαισιο και δεν μου το αλλαζουν με τιποτα παιδες! τι να κανω?? και με την acer επικοινωνησα και λενε οτι με ενα μονο καμενο πιξελ δεν αλλαζει.
xristoforos89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 πηγα στο πλαισιο και δεν μου το αλλαζουν με τιποτα παιδες! τι να κανω?? και με την acer επικοινωνησα και λενε οτι με ενα μονο καμενο πιξελ δεν αλλαζει. Το DOA το ανεφερες; Οτι ηρθε δηλαδη εξαρχης προβληματικο;
jmallen3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ναι το ανεφερα!μεχρι και στα κεντρικα του πλαισιου μιλησα και μου ειπαν πως απο 2 πιξελ και πανω το αλλαζουν
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ε τοτε ριξε μια στην οθονη και πηγαινετους το, αλλιως μπορεις να το γδαρεις και να τους πεις πως ετσι ηρθε
jmallen3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 μα πηγα στον υπαλληλο του πλαισιου και αν και δεν το ειδε του ειπα οτι το προβλημα ειναι ενα καμενο pixel.αν γρατζουνισω την οθονη και του το ξαναπαω δεν θα υποψιαστει οτι το εκανα επιτηδες και μπορει να μην το αλλαξει καθολου?
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 μα πηγα στον υπαλληλο του πλαισιου και αν και δεν το ειδε του ειπα οτι το προβλημα ειναι ενα καμενο pixel.αν γρατζουνισω την οθονη και του το ξαναπαω δεν θα υποψιαστει οτι το εκανα επιτηδες και μπορει να μην το αλλαξει καθολου? και να το υποψιαστει δεν εχει αποδειξεις, ειναι υποχρεωμενος να το αλλαξει λογο της DOA και εννοειται οτι θα το πας σε ενα αλλο υποκαταστημα ή σε αλλο ωραριο ετσι ωστε να εχει αλλαξει ο υπάλληλος. υ.γ. εμενα μου ειχε πεσει καποτε κατω το κινητο και επειδη ηταν καινουριο (μολις το ειχα παρει) και δεν το ηθελα γρατζουνισμενο του περασα μια με το eyeliner της κοπελας μου και ειπα οτι και καλα εκανε επανεκινησεις απο μονο του και μου το αλλαξανε...
jmallen3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 το πηγα στις 3 το μεσημερι σημερα στο πλαισιο,αμα το παω μετα τις 5 λογικα δεν θα χει αλλαξει υπαλληλος??
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 το πηγα στις 3 το μεσημερι σημερα στο πλαισιο,αμα το παω μετα τις 5 λογικα δεν θα χει αλλαξει υπαλληλος?? λογικα ναι αλλα για καλο και για κακο ριξε πρωτα καμια ματια απ'εξω απο το καταστημα για μπας και δεν εχει αλλαξει... και πες οτι εχει και καποιο αλλο προβλημα (ρωτα τα παιδια εδω θα σε βοηθησουν).
jmallen3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 θα στειλω τον πατερα μου τοτε να παει οποτε και ο ιδιος αν ειναι δεν θα υπαρχει προβλημα.μπορω να τους πω οτι εχει αλλο προβλημα και να μου το αλλαξουν για να μην γρατζουνισω την οθονη??
Erashep Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μην Γρατζουνίσεις τίποτα φίλε μου εάν είναι να ακολουθήσεις τέτοια "οδό" βρές άλλη λύση . δεν πρόκειται να στο αλλάξουν μετά με την καμία . απορώ με τις συμβουλές που δίνουν μερικοί ...
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 θα στειλω τον πατερα μου τοτε να παει οποτε και ο ιδιος αν ειναι δεν θα υπαρχει προβλημα.μπορω να τους πω οτι εχει αλλο προβλημα και να μου το αλλαξουν για να μην γρατζουνισω την οθονη?? βεβαιως... αλλα μαζι με το αλλο προβλημα θα αναφερεις και το καμμενο πιξελ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.