Προς το περιεχόμενο

Προτείνετε laptop

jmallen3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ps3 οχι δεν θελω.laptop θελω και επειδη το θελω για games κυριως θελω να παρω ενα που να μην εχω προβλημα στα games για κανα 2 χρονια περιπου αν γινεται για αυτο και ψαχνω να βρω την καλυτερη περιπτωση.απο αυτα που ειπα στο απο πανω μηνυμα το acer δεν ειναι το καλυτερο σε χαρακτηριστικα?? επισης βρηκα και αυτο το vaio που εχει και 24 ατοκες δοσεις.τι λετε?κανει για τη δουλεια που το θελω??ειναι και sony που νομιζω οτι εχει πολυ καλη κατασκευη.

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι με το sony μια χαρα θα την κανεις την δουλεια σου.

Αλλα το οτι θα παιζεις παιχνιδια για τα επομενα 2 χρονια ειναι σχετικο.

Σιγουρα θα παιζεις, αλλα οχι σε φουλ γραφικα και αναλυσεις.

Δημοσ.

αρα αξιζει απο ολα οσα εχουμε πει να καταληξω στο sony λες ε?? ειμαι σε διλλημα με το acer του πλαισιου με τα 800€ και αυτο που εχει καλυτερη καρτα γραφικων απο οτι βλεπω,μεγαλυτερο σκληρο και καλυτερη καμερα.αλλα θα μου πεις το sony ειναι sony?? ειδα επισης οτι το vaio δεν εχει led οθονη! εχει διαφορα στην ποιοτητα σε σχεση με τα αλλα που εχουν led?

Δημοσ.

Ψαχνει με 17αρα οθονη.

αρα αξιζει απο ολα οσα εχουμε πει να καταληξω στο sony λες ε?? ειμαι σε διλλημα με το acer του πλαισιου με τα 800€ και αυτο που εχει καλυτερη καρτα γραφικων απο οτι βλεπω,μεγαλυτερο σκληρο και καλυτερη καμερα.αλλα θα μου πεις το sony ειναι sony?? ειδα επισης οτι το vaio δεν εχει led οθονη! εχει διαφορα στην ποιοτητα σε σχεση με τα αλλα που εχουν led?

Αν θες να παρεις acer, και να εχεις 1 χρονο εγγυηση, τοτε παρε το!

Δημοσ.

μπορεις να μου πεις ποια η διαφορα της led οθονης με αυτη του vaio??φενεται διαφορα με το ματι οσον αφορα την ποιοτητα της εικονας??

και αλλη μια απορια,καρτα γραφικων αλλαζει στα laptop μετα απο κανα 2 χρονια αν θελω να αλλαξω?

Δημοσ.

http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=11341

Το καλυτερο value4money: http://www.skroutz.gr/s/335536/Acer-Aspire-7741G-484G50Mnkk.html

Με την καλυτερη καρτα γραφικων στα χρηματα του: http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12082

Με την καλυτερη εγγυηση: http://www.skroutz.gr/s/336395/Dell-Inspiron-Q17R-i3-2310M-4GB-500GB.html

oντως πολυ καλες επιλογες φίλε :).Προκειτε να πάρει η γυναικα μου μια επιδοτηση γύρω στα 600€ επειδη είναι εκπαιδευτικος.

Σκεφτομαι να διαθεσω μέχρι 800 ευρω το πολυ, αυτα που προτεινεις ειναι τα πολυ μα πολυ καλα.

Αλλα το ερωτημα μου ειναι το εξεις, να δώσω εμπιστοσηνη σε ενα acer ή hp ή dell ή να παω σε ενα toshiba ή sony vaio στα οποία εχουν ξεκαθαρίσει όλοι ότι ειναι top απο ποιοτητα κατασκευης.βΕΒΑΙΑ δεν νομιζω να βρω τα πλεονεκτήματα που έχουν αυτα που προτεινεις αν πάω σε αυτες τις μάρκες.Βασικα εμενα μου αρέσει αυτο με την καλη vga που προτείνεις, αυτο που ψάχνω ειναι καλη καρτα γραφικων και 4 γιγα ραμ, για να παιζω και κανα game.Aλλα επειδη δεν έχω πάρει ποτε laptop η μπαταρια η εγγυηση και προπάντων η ποιοτητα κατασκευης με απασχολουν... σε αυτα λοιπον οι 2 εταιρεις sony-toshiba εχουν καλες κριτικες, τι λες για αυτα που λεω?

Δημοσ.

@Giannis400 Αν θες την καλυτερη εγγυηση της αγορας, τοτε πας στο dell.

Σε περιπτωση που παθει κατι το λαπτοπ, ερχεται σπιτι σου τεχνικος και στο φτιαχνει.

Ως προς την ποιοτητα κατασκευης, πλεον ολες οι εταιριες εχουν ριξει κατα πολυ την ποιοτητα τους.

Απο ποιο μαγαζι ειναι η επιδοτηση;

Στις ποσες ιντσες το θες το λαπτοπ;

μπορεις να μου πεις ποια η διαφορα της led οθονης με αυτη του vaio??φενεται διαφορα με το ματι οσον αφορα την ποιοτητα της εικονας??

και αλλη μια απορια,καρτα γραφικων αλλαζει στα laptop μετα απο κανα 2 χρονια αν θελω να αλλαξω?

Υποτιθεται πως οι led εχουν καλυτερη φωτεινοτητα απο τις lcd (βεβαια παιζει ρολο και το πανελ που φοραει καθε λαπτοπ).

Σχετικα με την καρτα γραφικων..Μπορει να αλλαξει (σε μερικες περιπτωσεις) αλλα ειναι το πιο δυσκολο κομματι και το πιο ακριβο.

Πολλες φορες αξιζει περισσοτερο να αγορασεις νεο λαπτοπ, απο το να αναβαθμισεις την καρτα γραφικων σου!

Δημοσ.

ποιο απο τα 2 αυτα προτεινετε?αξιζει η διαφορα τιμης που απο οτι βλεπω ειναι στην καρτα γραφικων μονο?:

Acer Aspire 7741G-484G50Mnkk

Acer Aspire 7750G-2414G64 MNSs

και θελω και μια αποψη για αυτό.το εχω βρει στα 710€ απο αγγλια.ειναι καλο για παιχνιδια?

Δημοσ.

ποιο απο τα 2 αυτα προτεινετε?αξιζει η διαφορα τιμης που απο οτι βλεπω ειναι στην καρτα γραφικων μονο?:

Acer Aspire 7741G-484G50Mnkk

Acer Aspire 7750G-2414G64 MNSs

και θελω και μια αποψη για αυτό.το εχω βρει στα 710€ απο αγγλια.ειναι καλο για παιχνιδια?

Το δεύτερο είναι το καλύτερο και η διαφορά τιμής είναι και στον επεξεργαστή . Του δεύτερου (Acer 7750G) ο επεξεργαστής είναι πολύ καλύτερος από του πρώτου και επίσεις έχει usb3 . Η διαφορά της κάρτας των γραφικών είναι μικρή , αλλά και πάλι του δεύτερου που ρωτάς είναι πιο καινούργια .

Δημοσ.

για το hp εχετε γνωμη?? τον σκεφτομαι πιο σοβαρα γιατι ειναι απο αλουμινιο(πιο στιβαρη κατασκευη) και ειναι και απο αγγλια που το πληκτρολογιο θα ειναι κανονικο και οχι οπως στο γερμανικο.

Δημοσ.

@Giannis400 Αν θες την καλυτερη εγγυηση της αγορας, τοτε πας στο dell.

Σε περιπτωση που παθει κατι το λαπτοπ, ερχεται σπιτι σου τεχνικος και στο φτιαχνει.

Ως προς την ποιοτητα κατασκευης, πλεον ολες οι εταιριες εχουν ριξει κατα πολυ την ποιοτητα τους.

Απο ποιο μαγαζι ειναι η επιδοτηση;

Στις ποσες ιντσες το θες το λαπτοπ;

Υποτιθεται πως οι led εχουν καλυτερη φωτεινοτητα απο τις lcd (βεβαια παιζει ρολο και το πανελ που φοραει καθε λαπτοπ).

Σχετικα με την καρτα γραφικων..Μπορει να αλλαξει (σε μερικες περιπτωσεις) αλλα ειναι το πιο δυσκολο κομματι και το πιο ακριβο.

Πολλες φορες αξιζει περισσοτερο να αγορασεις νεο λαπτοπ, απο το να αναβαθμισεις την καρτα γραφικων σου!

η επιδότηση δε ξερω να σου πω, νομίζω απ τα λεγόμενα της γυναίκας μου ότι σου δίνουν επιταγή και πας όπου θες και ψωνίζεις.

Για την ποιότητα κατασκευης δε νομίζω οτι ειναι όλα τα ίδια, εδω διαφωνω :rolleyes: .

Εχω δει acer & sony των 1000€ και 1300€ mac, εε το acer υπολοιποταν κατα πολυ του sony kai to mac κατι λιγο καλητερο απο το sony σε ποιοτητα κατασκευης, μη τα βάζουμε ολα το ίδιο ;)

15,6" ή 17" θελω οθόνη, εε θα πάρω ενα με σχετικη καλη κάρτα, δε θέλω να παιζω και σουπερ σε παιχνιδια στο λαπτοπ, μια μετρια προς καλη μου κανει.

αυτο με την εγγυηση του dell που λες ειναι πολυ καλο, τι πανελ λεει να εχει ενα λαπτοπ για να ειναι καλο?

Δημοσ.

Μιλας για διαφορετικες κατηγοριες χρηματων ομως.

Πχ και εμενα το dell μου για τα 600 ευρω που εδωσα μια χαρα κατασκευη εχει.

Αλλα πριν απο λιγο καιρο ειχα και ενα sony vaio των 1600ευρω. Φυσικο ειναι να εχει καλυτερο ποιοτητα κατασκευης (μεχρι και δερμα ειχε επανω).

Εσυ θες λάπτοπ μεχρι 800ευρω. Στα 800ευρω η κατασκευη απο πλαστικο ειναι αυτη που κυριαρχει. Αν ανεβεις στα 1050 πχ παιρνεις ενα λαπτοπ

με αλουμινιο..Μιλαμε οπως -οπως ξαναειπα- για διαφορετικες κατηγοριες χρηματων. Στα 800ευρω ομως, ολα πανω κατω την ιδια ποιοτητα κατασκευης θα εχουν. Γενικοτερα καθε εταιρια εχει καποια ''ποιοτικη σειρα''..Τα dell εχουν την σειρα XPS,τα Vaio την F series, τα ΗΡ τα Ρrobook και παει λεγοντας.

Σχετικα με την οθονη, για να ειναι καλη -προσωπικη αποψη- πρεπει να ειναι Ματ..οχι καθρεφτης δηλαδη.

Αλλα στα χρηματα αυτα ειναι μετρημενες στα δαχτυλα οι οθονες αυτες. Σχεδον ολες glossy ειναι.

Με καλη ποιοτητα κατασκευης πχ: http://www.skroutz.gr/s/285755/Dell-Inspiron-15R-i3-370M.html (και παιζεις και ανετα παιχνιδια).

Αλλιως μετα σε 17αρι: http://www.skroutz.gr/s/336395/Dell-Inspiron-Q17R-i3-2310M-4GB-500GB.html

Δημοσ.

μια ερωτηση μαλλον τελευταια μιας και αυριο θα παω να το παρω.αναμεσα σε αυτό το turbo-x και αυτό το acer ποιο ειναι καλυτερο?? τη μονη διαφορα που διεκρινα ειναι στο μεγεθος του σκληρου(που δεν με νοιαζει και πολυ) και στην καρτα γραφικων που ο acer εχει την AMD Radeon HD6650 και ο turbox την GeForce GT 540M.ποια ειναι καλυτερη και ποιον λετε να παρω απο τους 2?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...