Προς το περιεχόμενο

Προτείνετε laptop

jmallen3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας φιλος μου ειπε πως τα acer εχουν πολυ κακη ποιοτητα κατασκευης και ζεσταινονται πολυ γρηγορα και ευκολα.ισχυει ρε παιδια αυτο?λετε να εχω προβλημα με αυτό που παρηγγειλα?

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενας φιλος μου ειπε πως τα acer εχουν πολυ κακη ποιοτητα κατασκευης και ζεσταινονται πολυ γρηγορα και ευκολα.ισχυει ρε παιδια αυτο?λετε να εχω προβλημα με αυτό που παρηγγειλα?

Ειναι αναλογως το μοντελο. Συνηθως ζεσταινονται, δεν εχουν και το καλυτερο συστημα ψυξης δηλαδη.

Επισης η σειρα timeline της acer εχει πολυ στιβαρη κατασκευη.

Για το συγκεκριμενο που παρηγγειλες δεν γνωριζω.

Δημοσ.

εαν παρω μια βαση με ανεμιστηρακι δηλαδη δεν θα υπαρχει προβλημα με το να θερμενεται?η δεν κανει τιποτα?

Δημοσ.

εαν παρω μια βαση με ανεμιστηρακι δηλαδη δεν θα υπαρχει προβλημα με το να θερμενεται?η δεν κανει τιποτα?

Υπαρχουν βασεις που κανουν πολυ καλη δουλεια, και αλλες που απλα..υπαρχουν!

Ας προτεινει καποιο αλλο παιδι που γνωριζει καλυτερα!

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση ακομα.παρηγγειλα οπως ειπα το laptop απο το amazon.de το οποιο εχει ημερομηνια αποστολης σε 2-3 εβδομαδες απο τωρα οπως αναφερει στο site,επομενως δεν εχω βαλει τα λεφτα στην χρεωστικη μου.ωστοσο μου εστειλε ενα mail το αμαζον και δεν καταλαβαινω τι θελει...το mail λεει αυτο:

>Greetings from Amazon.de.

Please note that your order is currently on hold pending the
verification of your billing information. We will be happy to proceed
with your order as soon as we receive a recent credit card statement
for the credit card you referenced for this order.

At your earliest convenience, please fax us a statement which displays
the billing name and address for the card. Our fax number is:

0941 788 78 240 (from Germany)
+49 941 788 78 240 (international)

Alternatively, you can ask the issuing bank of your credit card to
contact us with verification of these details.

You will not be able to access your account online until this
verification procedure has been completed. However, it is not
necessary to open a new account or place a new order; we will complete
the processing of outstanding orders once your billing information has
been verified.

Thank you for your patience with our security measures. Please don't
hesitate to contact us by email at [email protected]
should you have any questions.

τι θελει να κανω? μηπως πηγαν να παρουν τα λεφτα απο τωρα και επειδη δεν τα ειχα το λενε?τι να κανω?

Δημοσ.

αξιζει η αγορα του hp απο ελλαδα στα 700€ μαζι με οτι συνεπαγεται στην εγγυηση σε τυχον προβληματα που θα προκυψουν η να συνεχισω με την αγορα του acer?? σε συγκριση μπορει καποιος να μου πει σε τι υστερει το ενα απο το αλλο?αν εχετε να προτεινετε και καποιο αλλο με 17αρα οθονη+πανω για gaming μεχρι 700€ ακουω... :-D :-D

Δημοσ.

δηλαδη αμα βαλω τα χρηματα θα προχωρησει κανονικα? γιατι καταλαβα οτι θελουν να τους στειλω ενα αντιγραφο απο προηγουμενη αγορα με την καρτα που χρησιμοποιω...δεν ισχειει αυτο?

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση ακομα.παρηγγειλα οπως ειπα το laptop απο το amazon.de το οποιο εχει ημερομηνια αποστολης σε 2-3 εβδομαδες απο τωρα οπως αναφερει στο site,επομενως δεν εχω βαλει τα λεφτα στην χρεωστικη μου.ωστοσο μου εστειλε ενα mail το αμαζον και δεν καταλαβαινω τι θελει...το mail λεει αυτο:

>Greetings from Amazon.de.

Please note that your order is currently on hold pending the
verification of your billing information. We will be happy to proceed
with your order as soon as we receive a recent credit card statement
for the credit card you referenced for this order.
+49 941 788 78 240 (international)
Thank you for your patience with our security measures. Please don't
hesitate to contact us by email at [email protected]
should you have any questions.

τι θελει να κανω? μηπως πηγαν να παρουν τα λεφτα απο τωρα και επειδη δεν τα ειχα το λενε?τι να κανω?

H καρτα ειναι στο ιδιο ονομα /διευ8υνση ? Η ειναι συγγενη σου με αλλο ονομα Η' διευθυνση?

Στο αγγλικο παντως τα βγαζουν τα $$$ οταν φυγει απ τις αποθηκες τους.

Οσο για την επιλογη διαβασε εδω http://neogaf.net/forum/showthread.php?t=386622 μπας κ παρεις καμμια ιδεα.

ΗP αυτο εχει λιγο καλυτερη καρτα & υπαρχει & αμεσα

http://www.amazon.co.uk/Pavilion-DV7-4150ea-Notebook-i5-460M-Bluetooth/dp/tech-data/B00440D93C/ref=de_a_smtd

Αν ζητησουν & εκει statement κατι συμβαινει με τη καρτα σου, (μηπως ληγει συντομα)?

Για cooler στο πλαισιο μπορεις να τα δεις/δοκιμασεις & να τα αλλαξεις Η' παρε ενα φτηνο απο ebay & βλεπεις.

Δημοσ.

Η καρτα ειναι στο ιδιο ονομα μονο που στην καρτα σαν μικρο ονομα εχει το ioannis ενω στο amazon στο λογαριασμο που εχω κανει εγγραφη εχω βαλει giannis.μηπως φταιει αυτο??πως μπορω να το διορθωσω αν φταιει αυτο οντως?

Δημοσ.

Ισως, αλλα μαλλον το επι8ετο μετραει.

αλλαζει απο το account , αλλα ρωτα & αυτον που πηρε λαπτοπ απ το γερμανικο αν του ζητησαν χαρτια

http://www.insomnia.gr/user/86444-geornirv/.

ισως ζητανε απο ολους λογω μεγαλου ποσου οι γερμανοι.

εδω μας λενε κλεφτες & απατεωνες φατσα καρτα...

λεφτα ειχες μεσα? ισως & αυτοι το παραγγελνουν & πηγαν να βγαλουν τα λεφτα να στο φερουν.

Δημοσ.

H καρτα ειναι στο ιδιο ονομα /διευ8υνση ? Η ειναι συγγενη σου με αλλο ονομα Η' διευθυνση?

Στο αγγλικο παντως τα βγαζουν τα $$$ οταν φυγει απ τις αποθηκες τους.

Οσο για την επιλογη διαβασε εδω http://neogaf.net/forum/showthread.php?t=386622 μπας κ παρεις καμμια ιδεα.

ΗP αυτο εχει λιγο καλυτερη καρτα & υπαρχει & αμεσα

http://www.amazon.co.uk/Pavilion-DV7-4150ea-Notebook-i5-460M-Bluetooth/dp/tech-data/B00440D93C/ref=de_a_smtd

Αν ζητησουν & εκει statement κατι συμβαινει με τη καρτα σου, (μηπως ληγει συντομα)?

Για cooler στο πλαισιο μπορεις να τα δεις/δοκιμασεις & να τα αλλαξεις Η' παρε ενα φτηνο απο ebay & βλεπεις.

η καρτα δεν εχει προβλημα,αργει να ληξει ακομα(2 χρονια) και πραγματοποιω κανονικα αγορες απο αλλα site.για τον hp ειπες οτι εχει καλυτερη καρτα γραφικων απο τον acer?ποσο κανει αυτος στο λινκ που μου εδειξες σε ευρω?

Δημοσ.

710.διαφορα εχει με το ελληνικο HP oχι τον acer.

το acer εχει καλυτερη καρτα & cpu.

το ΗP ειναι ... HP, αλουμινιο κλπ.

για τη καρτα ρωτα τον geornirv, η στους ιδιους.

γιατι δε στελνεις το χαρτι που ζητανε?

η βαλε λεφτα & ρωτα τους αν χρειαζεται ακομα το statement

. μπορει & για το giannis αλλα ρωτα τους ιδιους.

ειναι electron?

υπαρχει μια κομπινα με τις electron ισως τους

την κανανε διαφορα σαινια δικοι μας & φοβουνται.

Δημοσ.

να τους το στειλω αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο χαρτι θελουν και που το βρισκω??τους εχω ρωτησει 50 φορες και μου λενε το ιδιο.η καρτα visa electron ειναι ναι.δεν ξερω τι να κανω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...