xristoforos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 http://forum.oktabit.gr/content/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-pixel-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CF%82 Σε εναν φιλο ειχα εφαρμοσει το προγραμμα που λεει στο ποστ1 το παιδι. Θα σου βγουν τα ματια εξω, για τα 2 λεπτα που παιζει το βιντεο, αλλα ισως κανει δουλεια! edit: μολις ειδα οτι δεν υπαρχει πλεον το βιντεο. Το ξαναψαχνω! edit2: Δες και εδω! http://www.ergastirio.net63.net/index.php/test-pixel
jmallen3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 πληρωσα σε αυτο 2,50€ http://www.jscreenfix.com/applet.php?width=1024&height=768 και περιμενω να δω εαν θα φτιαξει.θελει 20 λεπτα να περιμενω
xristoforos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 πληρωσα σε αυτο 2,50€ http://www.jscreenfix.com/applet.php?width=1024&height=768 και περιμενω να δω εαν θα φτιαξει.θελει 20 λεπτα να περιμενω Πληρωσες; Παιζει να εισαι απο τους πολυ λιγους!!
jmallen3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 με τετοια απελπισια που εχω κανω τα παντα.αλλα τζιφος,δεν εφτιαξε παρολο που το αφησa ολο ελεγε
xristoforos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 με τετοια απελπισια που εχω κανω τα παντα.αλλα τζιφος,δεν εφτιαξε παρολο που το αφησa ολο ελεγε Την ετριψες την οθονη στο σημειο που ειναι το πιξελ; Σημειωση: Πρεπει να ειναι κλειστη η οθονη για να το κανεις αυτο. Δεν χρειαζεται να κλεισεις το λαπτοπ, βαλε το στην αδρανοποιηση.
jmallen3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Την ετριψες την οθονη στο σημειο που ειναι το πιξελ; Σημειωση: Πρεπει να ειναι κλειστη η οθονη για να το κανεις αυτο. Δεν χρειαζεται να κλεισεις το λαπτοπ, βαλε το στην αδρανοποιηση. το εκανα και αυτο αλλα τιποτα παλι να ρωτησω κατι αλλο,δεν μπορω να επιστρεψω το προιον στο πλαισιο και να παρω ενα αλλο λαπτοπ?? ρωτησα τον τεχνικο που μου ειπε πως δεν γινεται να μου το αλλαξει και μου ειπε οτι δεν μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω η να παρω κατι αλλο...αν επιστρεψω το laptop στην κατασταση που ηταν οταν το ανοιξα για πρωτη φορα δεν μπορω να το αλλαξω για να παρω αλλο?? και αν ναι πως το κανω να γινει οπως το πηρα?
jmallen3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 το UDpixel το αφησαμε 1.30 ωρα. και εφτιαξε? να ρωτησω και κατι αλλο,εαν στειλω mail στον συνηγορο του πολιτη για το πλαισιο και οτι δεν μου το αλλαζουν ενψ ηρθε προβληματικο απο την αρχη υπαρχει περιπτωση να γινει τιποτα?
Giorgos09 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 και εφτιαξε? να ρωτησω και κατι αλλο,εαν στειλω mail στον συνηγορο του πολιτη για το πλαισιο και οτι δεν μου το αλλαζουν ενψ ηρθε προβληματικο απο την αρχη υπαρχει περιπτωση να γινει τιποτα? Εαν εχεις ολες τις αρχικες συσκευασιες δωστο πισω.
jmallen3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Εαν εχεις ολες τις αρχικες συσκευασιες δωστο πισω. τις εχω ολες κανονικα οπως το πηρα φιλε αλλα γινεται να το επιστρεψω και να παρω αλλο?γιατι χθες που το ειπα αυτο στον τεχνικο στο πλαισιο μου λεει δεν γινεται
xristoforos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Εαν εχεις ολες τις αρχικες συσκευασιες δωστο πισω. Στα multirama το εχω κανει αυτο που λες. Για το Πλαισιο δεν γνωριζω αν υπαρχει σχετικος ορος επιστροφης (αφου εχει χρησιμοποιηθει).
jmallen3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Στα multirama το εχω κανει αυτο που λες. Για το Πλαισιο δεν γνωριζω αν υπαρχει σχετικος ορος επιστροφης (αφου εχει χρησιμοποιηθει). Ναι αλλά εάν τον επαναφερω στην αρχική του κατάσταση με το recovery που έχει της acer και τον βάλω στην συσκευασία του όπως ήταν πως θα το καταλάβουν; edit:πηρα τηλ τωρα και στα κεντρικα του πλαισιου και μου λενε οτι πρεπει να το παω στο μαγαζι να το δουνε και αν δεν εχει ανοιχτει καθολου η εξωτερικη συσκευασια αλλαζει και κουραφεξαλα.της λεω οτι πως θα ηξερα τι προιον ειναι αφου μου το εφεραν δωρο και θελω να το αλλαξω αφου στην εξωτερικη συσκευασια δεν γραφει τιποτα??ελεος!!!μετα απο ολα αυτα δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαρουν ουτε μισο ευρω απο μενα και ας εχω αγορασει ολους τους προηγουμενους υπολογιστες και οθονες απο εκει!
Giorgos09 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Επεστρεψε το πρωτα και βλεπουμε. Πρεπει ομως να ειναι εντος 7 ημερων απο την αγορα.
xristoforos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Επεστρεψε το πρωτα και βλεπουμε. Πρεπει ομως να ειναι εντος 7 ημερων απο την αγορα. To Doa ειναι για 7 ημερες. Η επιστροφη σφραγισμενων προιοντων στο Πλαισιο ειναι για 20 ημερολογιακες ημερες, ενω κανονικα ο νομος λεει για 30 ημερολογιακες ημερες.
jmallen3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ξαναοηγα τώρα το πρωί και πάλι δεν το δέχονται για αλλαγή γιατί λέει εχω ανοίξει το κουτι! :-@ με τις κολωεταιρειες που μπλεξαμε. Ολόκληρη φασαρία έκανα με τον ίδιο τεχνικό και συνεχώς μου έλεγε ότι το πλαίσιο είναι μεταπωλητες και δεν φέρουν καμία ευθύνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.