stm00192 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 φιλε μου αφου ηθελε pc για gaming μπορεις να μου πεις τι καρτα γραφικων εχει αυτη η μπακατελα που πηρε; intel GMA; καλυτερη εχει και το νοκια μου το xpress-muσic... μετα οταν τον επισκευτης θα πας να ανοιξεις το πακ-μαν και θα ποιανει 80 βαθμους και θα κολλαει συνεχεια (φαντασου ο φιλος σου να ηθελε να παιξει crysis). Να σου πω το διαβασες ολο το θεμα η απλα ποσταρες ετσι για να ποσταρεις; διοτι αμα το ειχε διαβασει θα εβλεπες στο πρωτο κιολας ποστ οτι το μηχανημα προοριζεται για απλη χρηση ιντερνετ, ταινιες και office
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Να σου πω το διαβασες ολο το θεμα η απλα ποσταρες ετσι για να ποσταρεις; διοτι αμα το ειχε διαβασει θα εβλεπες στο πρωτο κιολας ποστ οτι το μηχανημα προοριζεται για απλη χρηση ιντερνετ, ταινιες και office χιλια χιλια χιλια συγνωμη. απλα ειδα ενα ποστ που ελεγε πως το πισι προοριζοταν για gaming και οταν ανοιξα το λινκ επαθα πλακα... Να σου πω το διαβασες ολο το θεμα η απλα ποσταρες ετσι για να ποσταρεις; διοτι αμα το ειχε διαβασει θα εβλεπες στο πρωτο κιολας ποστ οτι το μηχανημα προοριζεται για απλη χρηση ιντερνετ, ταινιες και office χιλια χιλια χιλια συγνωμη. απλα ειδα ενα ποστ που ελεγε πως το πισι προοριζοταν για gaming και οταν ανοιξα το λινκ επαθα πλακα...
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Συγχωρεμένος τέκνο μου.. απλά για καλο και για κακό πες το πατερ ημων καμια 200αρια φορες να είμαστε σίγουροι!!! :P
tacuma Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Παιδιά έχετε δίκιο και εγώ τα ίδια με εσάς λέω, και έχω προτείνει ανάλογες συνθέσεις σε άλλους και γενικά είμαι και κατά του πλαισίου αλλα οταν έχεις να κάνεις με 60άρη (ηλικιακά) που θέλει κάτι και το θέλει τώρα... εεε δεν μπορεις να κάνεις κάτι. Το κουτί οντως πλαστικούρα, τσιγάρο να αγγιξεις θα το λιώσει. Μονο επεξεργαστή καλό έχει το "έτοιμο" του πλαισίου όλα τα άλλα είναι μετριότατα. ΚΑΙ τώρα μπορείται να καταλάβετε γιατι το πλαίσιο έχει κέρδη και σε ποιούς απευθύνεται. (καλά το ξέραμε απλα το αναφέρω)
blickblock Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Καρμεν δεν παει ετσι.τα βαζεις ενα ενα τα κομματια Κουτι Xigmatek Asgard II CPC-T45UC-U01 Midi Tower no PSU Black ΤΙΜΗ 40.36 € επεξεργαστης AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz ΤΙΜΗ 64.78 € μητρικη Asus Socket AM3 M5A78L GLan Audio Raid ΤΙΜΗ 66.09 € μνημες Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3B1K2/4G) (Kit 2 x 2048) ΤΙΜΗ 43.75 € καρτα γραφικωνATI Radeon HD5450 512MB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (XFX) ΤΙΜΗ 29.32 € σκληρος Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB ΤΙΜΗ 52.03 € dvd LG DVD±RW GH22NS50 Dual Layer SecurDisc Technology SATA Black Bulk ΤΙΜΗ 17.18 € τροφοδοτικο Corsair Power Supply 430W ATX 24 pin CX CMPSU-430CXEU Active-PFC Retail ΤΙΜΗ 44.69 € Συνολο 358,20 Edit:κοιτα εδω που εχουμε βαλει σχεδον τα ιδια κομματια. Να με συμπαθάει ο αρχικός poster για το καπέλωμα...απλά και μόνο μια σύντομη γνώμη, μια και μέχρι τα 500€ περίπου θέλω να κινηθώ για τον υπολογιστή ενός φίλου. Αν αντικαταστήσω την κάρτα γραφικών με μια "ATI HD6850 OC 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (MSI)" (170.50€), ώστε να έχει μια δυναμική για τα παιχνίδια, θα έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο τροφοδοτικό; Τέλος, η μητρική είναι συμβατή με τους νέους Bulldozer, οπότε μια δυνατότητα περαιτέρω αναβάθμισης αν χρειαστεί υπάρχει φαντάζομαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
stm00192 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 1) Οχι με το τροφοδοτικο δεν θα έχεις πρόβλημα. 2) Κοιτα θεωρητικά το 760G θα τις υποστηριζει μερικώς τις μπουλντόζες... πράκτικα όλα εξαρτώνται απο το αν θα βγάλει κατάλληλο bios η εκαστοτε εταιρία!
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Να με συμπαθάει ο αρχικός poster για το καπέλωμα...απλά και μόνο μια σύντομη γνώμη, μια και μέχρι τα 500€ περίπου θέλω να κινηθώ για τον υπολογιστή ενός φίλου. Αν αντικαταστήσω την κάρτα γραφικών με μια "ATI HD6850 OC 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (MSI)" (170.50€), ώστε να έχει μια δυναμική για τα παιχνίδια, θα έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο τροφοδοτικό; Τέλος, η μητρική είναι συμβατή με τους νέους Bulldozer, οπότε μια δυνατότητα περαιτέρω αναβάθμισης αν χρειαστεί υπάρχει φαντάζομαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η μητρικη θεωριτικα παιρνει τους καινουργιους bulldozer.αλλα μεχρι να βγουν οι επεξεργαστες....δεν ξερουμε τιποτα.παντως ειναι Am3+ cpu support ready. Επισης εαν ειναι δυνατον...τωρα βλεπω τις καρτες γραφικων και βλεπω την 6870 να ειναι πιο φθηνη απο την 6850 ATI Radeon HD6870 DirectCU 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI Dual DP (Asus) ΤΙΜΗ 150.47 € και ειναι και καλη εκδοση.οποτε τσιμπα μια τετοια.ειναι και 20 euros πιο φθηνη απο την 6850 που λες οποτε με αυτη την διαφορα βαζεις και αυτο και εισαι πολυ καλα Corsair Power Supply 600W ATX 24 pin CX V2 ΤΙΜΗ 57.53 €
blickblock Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά...θα γίνει αμεσότατα η παραγγελία βάσει των υποδείξεων. Να 'στε καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.