Προς το περιεχόμενο

Καινουριο PC (400-500 ευρώ)

tacuma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν θα αγόραζα αυτο που πρότεινε ο Θάνος και η Κάρμεν περίπου αλλα τελικά δεν ήθελε να περιμένει ουτε 1 βδομάδα για να μαζευτούν τα κομμάτια και πήγε πήρε turbo-x, συγκεκριμένα αυτόν http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Sphere-E1600.htm

Περαστικα του

Δημοσ.

Λοιπόν θα αγόραζα αυτο που πρότεινε ο Θάνος και η Κάρμεν περίπου αλλα τελικά δεν ήθελε να περιμένει ουτε 1 βδομάδα για να μαζευτούν τα κομμάτια και πήγε πήρε turbo-x, συγκεκριμένα αυτόν http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Sphere-E1600.htm

Πολύ κακό πράγμα η ανυπομονησία!! Μόλις έκανε μια πάρα πολύ κακή αγορά!!

Δημοσ.

Πολύ κακό πράγμα η ανυπομονησία!! Μόλις έκανε μια πάρα πολύ κακή αγορά!!

Αληθεια γιατι το λες αυτο? Ξερεις τι parts εχει το συγκεκριμμενο? Σιγουρα τα πραγματα που προτειναν τα παιδια ειναι καλυτερα αλλα πολλες φορες η ευκολια στο παρτο και πηγαινε το στο πλαισιο παιζει το ρολο της.....

Δημοσ.

Κοίτα για μένα η καλύτερη λύση για τέτοιου ήδους χρήση ήταν αυτή που πρότεινε ο raf!!

Από εκεί και πέρα η τίμη του έτοιμου του πλαισίου είναι απλά τραγική... και αυτό κυρίως δίοτι

Τα κουτί (πλαστικούρα TURBO-X των 10Ε) , τροφοδοτικό (turbo-x της πλάκας), μνήμες (οτι φθηνότερο υπάρχει) και μητρική (συνήθως αυτή η τραγική foxconn). ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ στο πλαίσιο βάζουν της οκάς και ότι χειρότερο υπάρχει!!

Ειδικά στο θέμα τροφοδοτικού άστα να πάνε!!!

Ένα ακριβώς ίδιο custom build pc με αυτό του πλαισίου με ακριβώς τα ίδια χαλια parts θα κόστιζε αρκετά φθηνότερα.

Δημοσ.

Αληθεια γιατι το λες αυτο? Ξερεις τι parts εχει το συγκεκριμμενο? Σιγουρα τα πραγματα που προτειναν τα παιδια ειναι καλυτερα αλλα πολλες φορες η ευκολια στο παρτο και πηγαινε το στο πλαισιο παιζει το ρολο της.....

Ε εντάξει έχει εναν i3 από τους 1155 ε και ;

Μνήμη μόνο 2gb που μόνο τα windows θέλουν 1+gb

Τροφοδοτικό μάρκα με έκαψες

Κουτί επίσης το ίδιο

Γενικά όλο το κουτί αν το έπαιρνες πάλι από το πλαίσιο με τα ίδια χαρακτηρίστηκα θα σου έβγαινε και ποιο φτηνό

Η σύνθεση π.χ της καρμεν είναι πολύ ποιο δυνατή και πολύ ποιο αξιόπιστη από αυτή του πλαισίου

Δημοσ.

Γενικά όλο το κουτί αν το έπαιρνες πάλι από το πλαίσιο με τα ίδια χαρακτηρίστηκα θα σου έβγαινε και ποιο φτηνό

+1000

Και για του λόγου το αληθές δες κατω.. με άλλο κουτι (το turboX είναι πιο φθηνό) βέβαια αλλά το πιάνεις το νόημα... 120Ε φθηνότερα τα ίδια ακριβώς parts στο ίδιο μαγαζί!!!

Ουσιαστικά είναι σαν να σου χρεώνουν το λειτουργικό κοντά στα 120Ε+!!! Τραγελαφικά πράγματα!!!

post-74154-0-11697500-1306911759_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι καλα δεν το συζηταμε για την ποιοτητα, απλα μαλλον σου χρεωνουν και τα 110 που πουλαει τα windows το πλαισιο + κατι ψηλα για τα τρια χρονια εγγυηση τους που αν εχω καταλαβει δεν παιζει αν τα παρεις parts.

Δημοσ.

Ναι καλα δεν το συζηταμε για την ποιοτητα, απλα μαλλον σου χρεωνουν και τα 110 που πουλαει τα windows το πλαισιο + κατι ψηλα για τα τρια χρονια εγγυηση τους που αν εχω καταλαβει δεν παιζει αν τα παρεις parts.

Μα ετσι και αλλιως τα περισσοτερα parts. .. εχου δικη τους 3χρονη+ εγγυηση και επισης αν στο συναρμολογησουν στο πλαισιο παιρνεις ετσι και αλλιως την εγγυηση πλαισιου.... τελος παντως τωρα ολα αυτα ειναι περιτα.... ας ελπισουμε οτι θα του βγει καλο...

android.png

Δημοσ.

φιλε μου αφου ηθελε pc για gaming μπορεις να μου πεις τι καρτα γραφικων εχει αυτη η μπακατελα που πηρε; intel GMA; καλυτερη εχει και το νοκια μου το xpress-muσic... μετα οταν τον επισκευτης θα πας να ανοιξεις το πακ-μαν και θα ποιανει 80 βαθμους και θα κολλαει συνεχεια (φαντασου ο φιλος σου να ηθελε να παιξει crysis).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...