Προς το περιεχόμενο

Αποδικοποιητης κλικλικοκαναλων για τιβι απ τις παλιές

Mac-akas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλως σας βρήκα! Μπραβο για το φορουμ. Το χαζευω καιρο!

Ψάχνω για αποδικοποιητή για τα κλικλικοκάναλα. Έχω μια τιβι ντουλάπα απο τις παλιες και μέχρι να κάψει φλάτζα δεν την αλλάζω.

Έχετε να προτέινεται τπτ γιατι ολο κατι ακυρες μαρκες βλεπω οπου παω.

Ευχαριστώ. Ελπιζω να πόσταρα στη σωστή κατηγορια.

Δημοσ.

Δεν είμαι ειδικός αλλά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τον HD της crystal Audio που έχω. Ειδικά με την δυνατότητα αναπαραγωγής video απο usb που παίζει ότι έχω δοκιμάσει. Είναι αυτός http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/78994664-3836-4bb7-bd80-0c0d4f4ee6ed.aspx αλλά δεν ξέρω αν πωλείται ακόμη. Τον SD τον έχω δει σε κατάστημα πρόσφατα. Τώρα κάτι hundai κλπ μάλλον είναι όλοι το ίδιο με άλλη πρόσοψη...

Δημοσ.

Δεν είμαι ειδικός αλλά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τον HD της crystal Audio που έχω. Ειδικά με την δυνατότητα αναπαραγωγής video απο usb που παίζει ότι έχω δοκιμάσει. Είναι αυτός http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/78994664-3836-4bb7-bd80-0c0d4f4ee6ed.aspx αλλά δεν ξέρω αν πωλείται ακόμη. Τον SD τον έχω δει σε κατάστημα πρόσφατα. Τώρα κάτι hundai κλπ μάλλον είναι όλοι το ίδιο με άλλη πρόσοψη...

Χμ... ευχαριστω΄! Καλή εταιρία φαίνεται. Θα δω να βρω αν εχει κανεναν φθηνότερο γιατί χαι ντεφι τζαμπα θα παρω με το χαζοκούτι που εχω. Αμα βρω καναν φτηνό με σκαρτ να παίζεικανα εργάκι καλά θα είναι.

Δημοσ.

το πιο μικρό που έχω δει (και από τα φτηνά) είναι το f&u (funai) dtr2221pvr το οποίο το πήρα από τα καρφούρ,

κουμπώνει όλο όπως είναι απευθείας πάνω στο scart της tv , και έχει μέγεθος όσο ένα τηλεκοντρόλ (είναι και σπαστό για να χωράει παντού) ,

έχει και πόρτα usb για pvr (με εξωτερικό usb δίσκο ή flashdisk) .

Μόνο πρίζα για το τροφοδοτικό του θα χρειαστείς (και για τυχόν δίσκο usb με δική του τροφοδοσία).

Και αν δε μπεις στο τρυπάκι να αλλάξεις tv σφύρα μου..

Δημοσ.

το πιο μικρό που έχω δει (και από τα φτηνά) είναι το f&u (funai) dtr2221pvr το οποίο το πήρα από τα καρφούρ,

κουμπώνει όλο όπως είναι απευθείας πάνω στο scart της tv , και έχει μέγεθος όσο ένα τηλεκοντρόλ (είναι και σπαστό για να χωράει παντού) ,

έχει και πόρτα usb για pvr (με εξωτερικό usb δίσκο ή flashdisk) .

Μόνο πρίζα για το τροφοδοτικό του θα χρειαστείς (και για τυχόν δίσκο usb με δική του τροφοδοσία).

Και αν δε μπεις στο τρυπάκι να αλλάξεις tv σφύρα μου..

Aσε φίλε δεν παιζει σαλιο για τιβι. Ενα μακ εχω για πιο καλη αναλυση σε αυτα που βλεπω και αυτο απο σποντα.

Αυτον τον έχει κανεις μιας που χαζευω το σαιτ που εδωσε ο φίλος πιο πανω; Link Λεει οτι παιζει και εργα απο στικακια. Καλουλης δείχνει. Νταξει 40 ευρω τα δινω αν ειναι ετσι.

Δημοσ.

ρωτα τι παιζει με τον ηχο γιατι μερικα θελουν οπτικη ινα ή usb +ενισχυτη για ηχο στις ταινιες

Δημοσ.

Γνώμη μου πάρε αυτόν. Link Κάνει το πολύ 10 ευρώ πάνω από τα κινέζια. Είναι το νέο μοντέλο SD που σου είπα στο πρώτο post.

Δημοσ.

Γιατί αυτός δεν είναι Κινεζικος ? Πιστεύεται τις διαφημήσεις της CA ? -Για κοιτάχτε το Made in (σε πολλα δεν γράφει καν)

O FU είναι πιο έυκολος σε χρήση και εχει και 3 έτη εγγύηση

Δημοσ.

Γιατί αυτός δεν είναι Κινεζικος ? Πιστεύεται τις διαφημήσεις της CA ? -Για κοιτάχτε το Made in (σε πολλα δεν γράφει καν)

O FU είναι πιο έυκολος σε χρήση και εχει και 3 έτη εγγύηση

Συγκρίνεις τον FU με τον CA. Δηλαδή συγκρίνεις το Fiat με τη Ferrari. Και τα δύο ιταλικά είναι και το fiat θα έχει και 5-6 χρόνια εγγύηση... Επειδή τυχαίνει να έχω έναν FU ένα Hundai και ένα CA (ο CA είναι HD) δεν τίθεται θέμα σύγκρισης δυνατοτήτων. Ο CA είναι δέκτης και media player με σοβαρές δυνατότητες, οι άλλοι είναι δέκτες με τσίγκο...

Φυσικά τα παραπάνω είναι καθαρά δική μου άποψη...

Δημοσ.

τα περισσοτερα μηχανηματα κυκλοφορουν στο ebay no label ή με ασχετα ονοματα.

αυτα που κανουν οι gr εταιρειες ειναι το support και την μεταφραση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...