Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Βιντεοπροβολέα από Pixmania

DimAslan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες πρόσεξα στο ενημερωτικό mail που μου έρχεται τον συγκεκριμένο προβολέα

http://www.pixmania.gr/gr/gr/04333489/art/acer/%CE%92%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%B1%CF%82-x110-3d.html

και έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και πάρα πολύ ενδιαφέρουσα τιμή...

Το μεγάλο πρόβλημα όμως και δεν ξέρω τί τους ήρθε και το άφησαν έτσι, έχει μόνο τρεις εισόδους ( VGA, Components, Composite). Αναφέρει σαν native ανάλυση τα 800 Χ 600, αλλά σηκώνει μέχρι UXGA και 1080p.

Το θέμα είναι πώς και με ποιό τρόπο θα μπορέσει να δείξει απ΄ τον υπολογιστή μου τις ταινίες σε 1080.

Τα φώτα σας... οι άλλοι που έχω δει που κάνουν καλά τη δουλειά είναι στα 850 και πάνω... (για 16:9 που θέλω...) και για τόσα λεφτά αργούμε ακόμα...

Δημοσ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HIGH DEFINITION!

τωρα το οτι σηκωνει με συμπιεση μεχρι και 1080 δεν λεει τιποτα.

Πες οτι εχεις ενα rip απο blu ray στον δισκο σου με αναλυση 1080. Ειτε στην καρτα γραφικων βαλεις εξοδο 1920χ1080 και τσιτωσεις τον προβολεα, ειτε την αφησεις 800χ600 δεν θα δεις πανω απο απο τη native του, δηλαδη 800χ600

Με λιγα λογια παλια τεχνολογια - αν σου κανει κεφι, φτηνη ειναι γιατι οχι...

Είσοδοι/έξοδοι 1 x Components, 1 x Composite, 1 x S-Video, 1 x RS232

αναλογικη εικονα θα παιξει.

*Παντως εντυπωση μου κανει που δεν εχει μια VGA/RGB για συνδεση με υπολογιστη. Στο κατω κατω λεει εμμεσως πλην σαφως οτι θα δουλεψει με nvidia 3d.

Φανταζομαι θα εχει και καταλαθος γραψανε μονο rs232 (που συνδεαμε τοτες τα modem/ποντικια προ usb)

ΥΠΟΨΙΝ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ VGA dsub ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ COMPONENT δηλαδη τα 3 χρωματιστα καλωδια - πολλοι περιορισμοι κ αναγκη για ανταπτορες μπας και βρεις λυση, αν περιμενες HDMI

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...