Προς το περιεχόμενο

προβλημα με συσκευη dvd.

satmen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.εχω το εξης προβλημα.πριν μερικες μερες εδωσα μια ταινια dvd σε ενα φιλο

μου.(τι ηθελα και το εκανα)με τον οποιο ξαναβρεθηκαμε μετα απο 2 μερες και μου ειπα οτι το dvd το οποιο του εδωσα

του προκαλεσε ζημια στη συσκευη dvd.τι με ειπε ο φιλος μου οτι εγινε?κολησε λεει σε ενα

σημειο και δεν επαιζε.οταν πηγε να το βγαλη απτη συσκευη δεν την εβγαζε.και ετσι τη πηγε τη

συσκευη στο τεχνικο του.ο οποιος οταν εβγαλε το dvd απο μεσα ειδε το δισκο dvd και του ειπ

ε οτι αυτο προκαλεσε τη ζημεια.επειδη λεει οτι ηταν γρατζουνισμενος ο δισκος προκαλεσε καπο

ια βλαβη στο συστημα.αξιζει εδω να σημειωσω οτι του πηρε 20 ευρω επειδη εβγαλε το δισκο απο

μεσα και του ειπε οτι θα διορθωσει και τη ζημια που προκληθηκε.δηλαδη προ-πληρωθηκε.

εγω σημερα πηγα στο δικο μου τεχνικο να παρω μια γνωμη και μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωσ

η ουτε μια στο εκατομμυριο να ισχυει κατι τετοιο.το πολυ πολυ μου λεει να μην παιξει καθολου

το γρατζουνισμενο να βαλει μια αλλη ταινια και να παιξει κανονικα.αν καποιος αναμεσα σας

εχει σχετικες γνωσεις και μπορει να δωσει καμια ιδεα-συμβουλη τη γνωμη του για το θεμα

ας απαντησει.ευχαριστω εκ των προτερων.

Υ.Γ

εγω πριν του δωσω την ταινια.την δοκιμασα σε εμενα και επαιζε κανονικα παρολο που ειχε καπ

οιες γρατζουνιες. :mad:

Δημοσ.
εγω σημερα πηγα στο δικο μου τεχνικο να παρω μια γνωμη και μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να ισχυει κατι τετοιο.

Ε,μία στο εκατομμύριο υπάρχει,και περισσότερες δηλαδή,μπορεί να αποσυντονίστηκε π.χ. ο οδηγός της κεφαλής επειδή ζορίστηκε στο να διαβάσει το δισκάκι,και μιας και ζήτησε 20€ κάπου εκεί το βλέπω το πρόβλημα,αφού η επισκευή είναι γελοία.

Δημοσ.

εγω γιατι απτην πρωτη στιγμη σχηματισα τη γνωμη οτι μπορει και να τον δουλεψε?για αυτο και πηγα στο τεχνικο μου anyway.σε ευχαριστω για την γνωμη για να το λες κατι θα ξερεις

Δημοσ.

Το ποιο πιθανό είναι να τον κορόιδεψε,απλά ενδέχεται να έχει απόσυντονιστή,μπορεί να είναι και εντελώς τυχαίο γεγονός να είχε έρθει η ώρα του δηλαδή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...