nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Παιδιά μήπως ξέρει κανεις αυτή την στιγμή που κυμαίνονται οι τιμές για εμβολιασμό γάτας? Και αν ξέρετε έναν καλο κτηνίατρο στην πάτρα γιατί έχω ακούσει διαφορα και δεν θέλω να πάω στον πρώτο που θα βρω.
kk1991 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 τα δυο πρωτα πηγαν 15 εκαστως...καποιοι περνουν και 25 απο οτι ειχα ακουσει οταν τα εψαχνα
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ωραία μια χαρά τότε.. τώρα μένει να βρω έναν καλο κτηνίατρο γιατί δεν εμπιστεύομαι .. θέλω να του κάνω και στείρωση και έχω ακούσει διαφορα για χασάπηδες κτηνιάτρους.. αν ξέρει κάποιος για Πάτρα ..
Adon1s Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 όταν λές χασάπηδες ? η στείρωση για τον κάθε κτηνίατρο είναι υπόθεση ρουτίνας
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 όταν λές χασάπηδες ? η στείρωση για τον κάθε κτηνίατρο είναι υπόθεση ρουτίνας Όταν λέω χασάπηδες εννοώ ότι έχω ακούσει από γνωστούς για περιπτώσεις που ψόφησαν τα κατοικίδια πάνω στην νάρκωση η την στείρωση δεν θυμάμαι.. απλά θέλω να είμαι σίγουρος. Επίσης άκουσα για κάποιον στην πόλη μου παλιότερα που το έπαιζε κτηνίατρος ενώ δεν ήταν και είχε πλαστό δίπλωμα , γιαυτό ρωτάω μήπως ξέρετε
kk1991 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 δε νομιζω οτι ειναι παντα θεμα γιατρου το να ψωφισουν τα ζωντανα κατα τη ναρκωση... αυτο που μας ειχε πει εμας η κτηνιατρος ειναι οτι ειναι πολυ σημαντικο να μην εχει παει ο γατος με γατα πριν τη στειρωση γιατι οι γατες του δρομου εχουν μια αρρωστια,δε θυμαμαι πως την ειπε-κατι σαν aids των γατιων-.γιατι κολλανε και αυτοι και δε μπορουν να αντεξουν την ναρκωση και σταματαει η καρδια τους....
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 A αυτό δεν το ήξερα , πάντως μου έστειλε ένα μέλος σε προσωπικό μήνυμα το όνομα ενός κτηνιάτρου στην πάτρα και θα πάω εκεί. σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.