professor chaos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ξέρει κανείς πότε θα βγει η ρημάδα η προκήρυξη για τα μεταπτυχιακά?τελευταία φορά μου είπανε μετά το πάσχα...
FilipposMD Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Θα βγει τελικά; Εγώ είχα μείνει στο ότι δεν θα προκηρυχθούν φέτος, γιατί δίνονται λέει πολλές υποτροφίες μέσω ΕΣΠΑ (Ηράκλειτος κτλ). Από το ΙΚΥ στο είχαν πει;
insomniaK Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 οι υποτροφίες εξωτερικού (και νομίζω για διδακτορικά) είχαν πει οτι δε θα προκηρύσσονταν. Κοτζάμ προφεσορ, τι θες την υποτροφία;
FilipposMD Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ένα μαστεράκι στο εξωτερικό να μην κάνω κι εγώ ο καημένος; Τώρα βρήκα κι εγώ που κόψανε τις υποτροφίες...
professor chaos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 μα αρχιζω να πιστευω οτι δεν θα βγει ποτε....πηρα τηλ την προηγουμενη βδομαδα κ μ πε περιμενουν έγκριση...ε ρε μας δουλευουνε.θα ξαναπάρω αύριο.ο πρήχτης
insomniaK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ένα μαστεράκι στο εξωτερικό να μην κάνω κι εγώ ο καημένος; Τώρα βρήκα κι εγώ που κόψανε τις υποτροφίες... Ντοκτορα, και να βγουν, εσύ δε θα πάρεις τίποτα, έχει και όρια ηλικίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.