adi32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Υπαρχει τροπος στα gadgets των win7 να εμφανιζονται οι νεες απαντησεις στα θεματα μου ή τα νεα posts του ινσομνια ή τα νεα απο ενα αθλητικο site, τα νεα μηνύματα στο facebook κλπ ?
parsifal Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ρωτάς αν γίνεται (και πώς) να φτιάξεις από το μηδέν ένα δικό σου gadget που να κάνει κάτι από αυτά που αναφέρεις; Ή αν υπάρχει κάποιο «έξυπνο», γενικής χρήσης gadget που να του περιγράφεις (πώς άραγε; Σε φυσική γλώσσα; ) τί ακριβώς θέλεις να σου προβάλλει και να το κάνει; Αν εννοείς το πρώτο, τότε ναι, μπορείς να φτιάξεις δικά σου gadgets, υπάρχει σχετική τεκμηρίωση και tutorials στο msdn.microsoft.com για να ξεκινήσεις. Αν εννοείς το δεύτερο, το βρίσκω λίγο απίθανο.
adi32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Απλα θελω να προσθεσω feed πχ ωστε να βγαινουν τα νεα ποστ ή τα νεα απο αθλητικο site ή τα νεα στο facebook για το fb βρηκα αυτο http://www.buildagadget.com/Product.php?Code=Fb
parsifal Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Feed, σαν να λέμε "RSS feed" ή "Atom feed"; Ναι, έτσι γίνεται. Υπάρχουν gadgets που λειτουργούν ως feed readers, οπότε αν τα sites που σε ενδιαφέρουν παρέχουν feed με τις πληροφορίες που θες, τότε αρκεί να εισάγεις τη διεύθυνση του feed στο gadget και αυτό θα πρέπει να αρχίσει να προβάλλει τα αντίστοιχα feed items.
adi32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ναι ετσι πως ομως πχ θα βαλω αυτο το feed ? http://feeds.feedburner.com/grinsomnia-9 Τωρα πχ στα feed headlines μου εχει το Latest headlines του google
parsifal Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Αυτό δεν είναι το URL του feed. Κάνε κλικ εκεί που λέει "View Feed XML"...
adi32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 οκ αλλα δεν προστιθεται στα feeds του gadget στο desktop
adi32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Και αυτο και αλλα Μπαινουν στον internet explorer ?
parsifal Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Και αυτο και αλλα Χμμμ...Αν υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με όλα τα feeds που δοκιμάζεις, τότε ίσως να έχει πρόβλημα το gadget που επέλεξες. Δοκίμασε με κάποιο άλλο RSS gadget. Μπαινουν στον internet explorer ? Κάτι αντίστοιχο με τα Live Bookmarks που έχει ο Firefox; Νομίζω πως ναι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος!
adi32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δοκιμασα αυτο και παιζει http://www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/News/Atom-RSS-Feed-Reader.shtml
adi32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 θα κανετε κανα feed να δειχνει το νεο περιεχομενο στο desktop μας ?
parsifal Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ένα feed με ενημέρωσεις για κάθε νέο μήνυμα που ποστάρεται στο forum; Και να ανανεώνεται με τί ρυθμό, δηλαδή ανά πόσα λεπτά; Νομίζω θα ήταν άχρηστο σε ένα φόρουμ με τόση κίνηση όση το Insomnia: 1. Aν ο ρυθμός ανανέωσης του feed είναι πολύ μικρός (π.χ. κάθε που ποστάρεται ένα νέο μήνυμα), ενδέχεται να δημιουργηθεί σημαντικός φόρτος στον server 2. Έστω ότι επιλέγουμε ένα λογικό ρυθμό ανανέωσης για το feed (ώστε να μη δημιουργείται το πρόβλημα που περιγράφεται στο 1. Πόσα feed items μέγεθος πρέπει να έχει το feed ώστε να μην χάνονται feed items; Εκτός αν δεν εννοείς ενημέρωση για κάθε νέο post, αλλά απλά για κάθε νέο τοpic. Αυτό είναι πιο εύκολο, μπορείς να το κάνεις και μόνος σου παίρνοντας τα ήδη υπάρχοντα feeds ανά subforum και συνδυάζοντάς τα σε ένα μοναδικό feed με κάποια web υπηρεσία όπως Yahoo Pipes και άλλες...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Aν γινόταν feed μόνο στις συνδρομές/μηνύματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.