Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να γίνω αόρατος στο interface του router..?

filip123go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τους master του insomnia...

Ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει τρόπος να μην φαίνεται το όνομα του υπολογιστή μου στο inteface του router...?

Σε οποιοδήποτε router (θα προτημούσα thomson για να μπορώ να το τσεκάρω και σπίτι) και με οποιοδήποτε λειτουργικό..!

Ευχαριστω πολύ..!

• Moderators
Δημοσ.

Το ονομα του υπολογιστη συγκεκριμενα ή γενικα ο υπολογιστης?

Για το πρωτο μπορεις απλα να το αλλαξεις, αλλα υποθετω πως δεν εννοεις κατι τετοιο ε?

Για το δευτερο, οχι δεν γινεται.

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει απλά να ξεγελάσεις τον ιδιοκτήτη του ρούτερ μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις με το όνομα του pc σου.

Δοκίμασε να βάλεις ίδιο όνομα με το ρούτερ...αν δεν είναι πολύ τσακάλι μπορεί να μην ασχοληθεί καν.

Δημοσ.

Είχαμε σχετική συζήτηση στο μάθημα "δικτυα" στην σχολή μου και μου είπε ο καθηγητής ότι αν βρω τρόπο να μην εμφανίζεται το pc ΚΑΘΟΛΟΥ στο interface να μην κάνω τον κόπο να πάω στην εξεταστική...! :P :P :P

Δημοσ.

Γενικά να γίνεται, δηλαδή απλά και αβίαστα δεν νομίζω.

Τώρα ή θα πρέπει να αλλοιώσεις το interface ή να παίξεις με το δίκτυο.

Δηλαδή να βάλεις πάνω στο ρούτερ ενα pc και πάνω στο pc να συνδέσεις το επόμενο.

Αντίστοιχα να βάλεις ένα ρούτερ πάνω στο ρούτερ και εκεί να ρίξεις το Pc.

Δημοσ.

Μπορείς να αλλοιώσεις και την mac adress σου και να την κάνεις ίδια με κάποιο ήδη συνδεμένο pc Link

Eπείσης αν βάλεις static ip στο pc νομίζω ότι δεν θα φαίνεται στο dhcp του ρουτερ

Δημοσ.

το Thomson σου δειχνει και τα Pc Που ειναι με καρφωτα ip>βεβαια αν μπεις μεσα και κανεις delete δεν ξερω τι γινεται.δηλαδη μετα απο ποση ωρα σε ξαναβγαζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...