Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδι παρόμοιο με το cursed treasure ??

iparou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Πριν από κανένα μήνα ανακάλυψα το online παιχνιδάκι Cursed Treasure που είναι της φιλοσοφίας "tower defense"... Το βρήκα απίστευτα εθιστικό κι έχω κολλησει τρελά.. Μέρα-νύχτα παίζω και το έχω τερματίσει 2-3 φορές, τόσο αυτό όσο και το level pack που βγήκε πριν 10 μέρες...

Ήθελα να μάθω αν υπάρχει κανένα παρόμοιο παιχνιδάκι, είτε online είτε κανονικό (dvd) ? Δοκίμασα διάφορα άλλα online tower defense games αλλά κανένα δεν με ενθουσίασε.. Καμιά ιδέα ??

Thanks !

Δημοσ.

Απο αυτά που έχω δοκιμάσει:

*Δές το Defense Grid: The Awakening στο Steam (έχει και demo αν θές να δοκιμάσεις πρώτα), αρκετά φτηνό και έχει και ορισμένα map packs.

*To Plants Vs. Zombies είναι επίσης μια καλή επιλογή (αν και δέν είναι ακριβώς Tower Defense), επίσης με demo στο Steam (στη σελίδα της PopCap δέν κατάφερα να βρώ demo για κάποιο λόγο...)

*Για flash games, εκτός του Cursed Treasure που αναφέρεις, δές το GemCraft και τα λοιπά sequelsτου (πιθανόν να πρέπει να δημιουργήσεις account στη σελίδα για να αποθηκεύει progress).

Άλλα:

*Άκουσα καλά λόγια για το Sol Survivor, αν και δεν βρήκα χρόνο να το δοκιμάσω ακόμα, υπάρχει demo αν θές να δείς.

*Το Bloons TD 4 λένε οτι είναι καλό, προσωπικά το παράτησα λόγω της μουσικής devil.png.

Δημοσ.

Thanks !!

Το Plants vs Zombies το είχα λιώσει πριν από κανένα 5μηνο.. Ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και αμέτρητα ξενύχτια... Απλά κορυφαίο !!

Το Gemcraft και το Bloons TD 4 τα είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αλλά δεν ενθουσιάστηκα... Θα τσεκάρω το Defense Grid, αν και τα 3D γραφικά του ίσως με ξενερώσουν.. Θέλω κάτι πιο απλό από πλευράς γραφικών !!

Any other ideas ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...