Προς το περιεχόμενο

Καλωδιο Usb για συνδεση nokia5800 xpress music με pc

Giwrgos1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ψαχνω καλωδιο usb για να μεταφερω αρχεια απο το κινητο στο pc και αντιστροφα.

Στον Γερμανο που πηγα λενε πως δεν εχουν το αυθεντικο,αλλα ενα μουφα με 15 ευρω αλλα λεω ευχαριστω δεν θα δωσω 15 ευρω για ενα καλωδιο που μαλιστα δεν ειναι και αυθεντικο..*Το αυθεντικο θα το ειχαν σε 2 εβδομαδες στα 30 ευρω!

Εχετε υποψιν σας καποιο τετοιο καλωδιο?

*Το κινητο μου ειναι το Nokia5800 XpressMusic

Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάς στο ebay; Εχει καλώδια για όλα τα γούστα, και συγκεκριμένα είδαβιαστικά ότι σαν αυτό που ψάχνεις ξεκινάει από λιγότερο από 4-5 ευρώ χωρίς παραπάνω μεταφορικά.

Δημοσ.

Δεν εχω παραγγειλει ποτε απο e-bay και δεν ξερω καν πως γινεται η ολη διαδικασια της αποστολης

Δημοσ.

είναι πολύ απλό και ασφαλές, και βρίσκεις πολλές τέτοιες χαζομαριτσες και αξεσουάρ που τα καταστήματα είτε δεν έχουν, είτε χρεώνουν για μεταξωτές κορδέλες. Απλά χρειάζεται κάρτα, πιστωτική ή προπληρωμένη (για να είσαι ακόμη πιο ήσυχος). Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου πω εν ολίγοις τη διαδικασία.

Δημοσ.

οταν λες προπληρωμενη εννοεις paysafe ετσι?

και το αντικειμενο που παραγγελνω που ερχεται ας πουμε?

Δημοσ.

όχι, η paysafe είναι άλλη φάση. Κάνει υποτίθεται την ίδια δουλειά αλλά δεν τη χρησιμοποιώ. Δεν ξέρω καν αν μπορείς να την συνδέσεις με paypal. Οι προπληρωμές είναι κάρτες από τράπεζες, οι οποίες όμως δεν είναι πιστωτικές, τις «γεμίζεις» κάθε φορά με το ποσό που θέλεις (σαν τηλεκάρτες) και κάνεις ηλεκτρονικές και φυσικές αγορές όπως με τις πιστωτικές. Δεν μπορείς όμως να βάλεις δόσεις, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει κίνδυνος να υπέρχρεωθούν αφού το ποσό που έχουν μέσα είναι συγκεκριμένο. Επίσης δεν προϋποθέτουν τραπεζικό λογαριασμό αν δεν θέλεις, απλά σε πολλές περιπτώσεις βοηθάει.

Εν ολίγοις: πηγαίνεις σε μια τράπεζα που να διαθέτει προπληρωμένες και βγάζεις μια, ανοίγεις από το σπίτι σου έναν λογαριασμό paypal, περνάς μέσα την κάρτα. Ανοίγεις έναν λογαριασμό στο ebay, και οπότε κάνεις αγορά σου ζητάει να πληρώσεις με paypal. Μόλις επιλέξεις να πληρώσεις, κάνεις login στο paypal και αναλαμβάνει αυτό. Αυτό που αγόρασες έρχεται στην διεύθυνση που έχεις δηλώσει στο paypal, γιατί από εκεί παίρνει τα στοιχεία σου ο πωλητής (μόνο τα «ασφαλή»)

Υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες στο forum σχετικά με προπληρωμένες, ebay και paypal. Με μια αναζήτηση θα σου λυθούν τυχόν απορίες.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο καλώδιο είναι ένα από τα generic USB (το micro-B αν δεν κάνω λάθος).

Είχα πάρει από το e-shop με ελάχιστα χρήματα (νομίζω 2-3 ευρώ).

Δημοσ.

Έψαξα πριν σου γράψω για να το συμπεριλάβω στο post, αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα.

Έχει περάσει και 1,5 χρόνος και δεν έχω πρόχειρη απόδειξη...

Δημοσ.

Παρηγγειλα προς το παρον ενα που βρηκα στο GetItNow και περιμενω να δω αν κανει

ευχαριστω παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...