parasaser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 γιατι με ρεγουλα?? γιατι θα καταρευσει ο server Ωραία. Μπορεί κάποιος να μου πει τον τρόπο που θα το κάνω; Γιατί στο mycosmos.gr ζητάει username & password. Γράφτηκα στην cosmote μπας και είναι αυτά, αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; E ή OPEN στο 5400 ή 54000(ενα απο τα δυο) (το sms ειναι δωρεαν) ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΣΙ..?ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΩΣΗ..? ναι
sarantatessera Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 E ή OPEN στο 5400 ή 54000(ενα απο τα δυο) (το sms ειναι δωρεαν) Στην αρχή έστειλα Ε στο 5400 και επειδή έβλεπα ότι δεν πήγαινε, έστειλα ΟΡΕΝ στο 54000. Τελικά πήγαν και τα δύο. Το πρώτο απαντητικό sms έλεγε: Η ΘΥΡΙΔΑ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΑΝ ΕΙΝΑΙ: ....... Έβαλα το username της COSMOTE (που γράφτηκα) και ως password τον κωδικό που μου έστειλαν. Τίποτα. Τα άλλα απαντητοικά sms που έλαβα, μάλλον έχουν να κάνουν με e-mail. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι πρέπει να κάνω τελικά;
silve Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν φίλε μου, επειδή το ενεργοποίησα και εγώ πρόσφατα, αφού έχεις πάρει τον κωδικό σου, θα μπεις στο site http://www.mycosmos.gr, στο username θα βάλεις τον αριθμό του κινητού σου και στο password τον κωδικό που σου έδωσαν. Μόλις συνδεθείς, μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις τόσο το username όσο και το password! Τα λέει όλα αναλυτικά εδώ πέρα (http://www.mycosmos.gr/mycosmos/Terms%20and%20Conditions.htm) είναι πολύ χρήσιμο θα σου χρειαστεί.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΣΙ..? ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΩΣΗ..? αν δεν ζηταει καρτα η Paypal η δεν ξερω τι πως να σε χρεωσει?? γιατι θα καταρευσει ο server α τοσο καλα.νομιζα μην ειχε καποιο limitation και μετα σου ζηταγε να πληρωσεις κτλ.αμα ειναι θεμα bandwidth server Οκ
sarantatessera Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν φίλε μου, επειδή το ενεργοποίησα και εγώ πρόσφατα, αφού έχεις πάρει τον κωδικό σου, θα μπεις στο site http://www.mycosmos.gr, στο username θα βάλεις τον αριθμό του κινητού σου και στο password τον κωδικό που σου έδωσαν. Μόλις συνδεθείς, μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις τόσο το username όσο και το password! Τα λέει όλα αναλυτικά εδώ πέρα (http://www.mycosmos.gr/mycosmos/Terms%20and%20Conditions.htm) είναι πολύ χρήσιμο θα σου χρειαστεί. Πολυ ωραία! Σ' ευχαριστώ. Μια ακόμα ερώτηση για όποιον γνωρίζει: Υπάρχει περίπτωση στα κινητά που στέλνω sms από εκεί, να τους έρχονται μηνύματα του στυλ: "ενεργοποίησε κι εσύ την ΤΑΔΕ υπηρεσία..." ή "μπες στην ιστοσελίδα ΤΑΔΕ και...", ή τέλος πάντων οποιουδήποτε είδους μηνύματα εξαιτίας του ότι τους έστειλα από εκεί;
silve Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Πολυ ωραία! Σ' ευχαριστώ. Μια ακόμα ερώτηση για όποιον γνωρίζει: Υπάρχει περίπτωση στα κινητά που στέλνω sms από εκεί, να τους έρχονται μηνύματα του στυλ: "ενεργοποίησε κι εσύ την ΤΑΔΕ υπηρεσία..." ή "μπες στην ιστοσελίδα ΤΑΔΕ και...", ή τέλος πάντων οποιουδήποτε είδους μηνύματα εξαιτίας του ότι τους έστειλα από εκεί; Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλώς όταν στέλνεις sms μέσα από το mycosmos στον άλλον πηγαίνει με τον αριθμό 54000 και μέσα στο μήνυμα, κάτω από το κείμενο που έχεις γράψει, εμφανίζει τον αριθμό του κινητού σου. (ότι και καλά το έχεις στείλει εσύ) Κάνε μια δοκιμή στο δικό σου κινητό να δεις πως λειτουργεί!
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Πολυ ωραία! Σ' ευχαριστώ. Μια ακόμα ερώτηση για όποιον γνωρίζει: Υπάρχει περίπτωση στα κινητά που στέλνω sms από εκεί, να τους έρχονται μηνύματα του στυλ: "ενεργοποίησε κι εσύ την ΤΑΔΕ υπηρεσία..." ή "μπες στην ιστοσελίδα ΤΑΔΕ και...", ή τέλος πάντων οποιουδήποτε είδους μηνύματα εξαιτίας του ότι τους έστειλα από εκεί; απο το site cosmote,forthnet.otenet οχι δεν ερχεται τιποτα απο αυτα.
sarantatessera Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Πολύ ωραία. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 απλα προσεχε γιατι σε μερικα πχ forthnet αν εισαι χρηστης forthnet αν ξεπερασεις το οριο μετα δεν σε σταματαει αλλα στα χρεωνει στον λογαριασμο κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα