fou Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Πολυ καλη προσφορα στο Zavvi με 24,95 λιρες (27,76€) με δωρεαν μεταφορικα. World of Warcraft: Cataclysm - Collector's Edition
SPANK Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Super προσφορά αλλα κατι δεν μου κάθεται καλά 30 euro collector edition και δωρεάν μεταφορικά.......
fou Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Super προσφορά αλλα κατι δεν μου κάθεται καλά 30 euro collector edition και δωρεάν μεταφορικά....... Κανει κατι τετοια κουφα το zavvi. Το εχω παραγγειλει πριν λιγο και λεει 0€ ταχυδρομικα, και ημερομηνια αποστολης αυριο. Εαν φυγει κανονικα, θα γραψω ξανα εδω.
Thrylos7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ειναι καλη τιμη σιγουρα για οποιον θελει να το ενεργοποιησει, αλλα οποιος το παιρνει συλλεκτικα να εχει υποψην του οτι δεν εχει καμια αξια... Μονο το vanilla WoW και το Burning Crusade εχουν αξια σε collector's edition γιατι βγηκαν σε πολυ λιγα κομματια... Τα wrath και αυτο τα βγααλανε σε τοσα πολλα κομματια που βρισκεις παντου ακομα και μηνες μετα την αρχικη κυκλοφορια...
fou Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μολις η χθεσινη μου παραγγελια εγινε Despatched . Το παιχνιδι υπαρχει ακομα διαθεσιμο... Ολα καλα λοιπον χωρις κοστος για τα μεταφορικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.