Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

whatever.......ειτε nokia το πουν ειτε ovi δεν πιστευω να αλαξει η ουσια που τοσα χρονια παραμενει ιδια στη nokia

χρειαζεται εντο βαθυ αλαγη.....κατι σαν lifting :P

Δημοσ.

Χρόνια τώρα!

Ναι ισχύει, αλλά πιο εύκολα ανεβαίνει το brand Nokia, παρά κάποιο με μικρότερη ιστορία (πχ ovi).

Δημοσ.

whatever.......ειτε nokia το πουν ειτε ovi δεν πιστευω να αλαξει η ουσια που τοσα χρονια παραμενει ιδια στη nokia

χρειαζεται εντο βαθυ αλαγη.....κατι σαν lifting :P

Κλείσιμο, ανακαίνιση και opening event ένα πράγμα :mrgreen:

Δημοσ.

Έτσι και αλλιώς το οvi σαν ονομασία δεν νομίζω οτι πούλησε πότε οσο υπολογίζανε οποτε καλα έκαναν και το αποσύρανε,το όνομα ΝΟΚΙΑ απο μόνο του πουλάει πιο πολύ.

Δημοσ.

Να δούμε ομως κατι περισσοτερο οπως υπηρεσιες προστιθεμενς αξιας για ολους τους κατοχους συσκευων της...

Δημοσ.

παιδιά η Nokia έβγαζε και βγάζει τα καλητερα κινητά σε ανθεκτικότιτα και αρκετά ευχρηστα. το symbian ειναι πολύ καλο για μένα και το εχω αγαπήσει! βεβαιά δεν εχει την ελεθερια που εχει το android αλλα ειναι πολυ καλο! Εχω ενα νοκια 5800 και ειναι το καλητερο κινητο που ειχα ποτε! ειχα

sony ericsson, lg, samsung και το ενα θα κολαγε το αλλο θα εσβηνε απο μπαταρια σε μιση μερα... το νοκια το εχω ενα χρονο και ειναι απλα τελειο. το μονο ελατομα που θα μπορουσα να πω ειναι οτι η οθονη του ειναι πιεσεις και οχι μαγνιτικου πεδιο!

Οποτε τα παιδια νοκια 4ever γιατι εξαλου τον πρωτο καιρο θα παιζεισ με το κινητο μετα θα το εχεις απλα για ενα τηλεφωνο και κανενα μνμ και το symbian ειναι πολυ ευχρηστο για καθημερινη βαση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...