bigot Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Γεια σας. Θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο κάθε φορά που κλείνω ένα παιχνίδι να πέρνει όλα τα νέα αρχεία που έφτιαξε το παιχνίδι (αρχεία καθορισμού προφίλ, αρχεία αποθήκευσης) και να τα αποθηκεύει σε ένα φάκελο και μετά, όταν ανοίγω το παιχνίδι να τα ξαναφορτώνει... έχετε τίποτα κατά νου; καμιά ιδέα;
antonl Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ακριβώς θες. Θέλεις να κάνεις backup τα saves και τα configuration files κάθε παιχνιδιού σε συγκεκριμένη τοποθεσία σε κάποιον δίσκο σου; Όταν ξανανοίγεις το παιχνίδι, δεν είναι ανάγκη να κάνεις κάτι για να ξαναφορτωθούν αυτά...
micos000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Από την στιγμή που ξέρεις σε ποιον φάκελο αποθηκεύονται τα saves, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα αυτόματου backup ή συγχρονισμού. Το θέμα είναι να ξέρεις που είναι τα saves γιατί δεν είναι πάντα στον ίδιο φάκελο με το παιχνίδι. Μπορεί να είναι στον appdata, στα έγγραφα ή όπου αλλού θέλουν. Η επαναφορά δεν είναι απαραίτητη. Εκτός αν θέλεις να κάνεις κόλπο σε κανένα Pc σε net cafe όπου χάνονται τα πάντα μετά από επανεκκίνηση.
bigot Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 την βρήκα την λύση. βρήκα το save path και χρησιμοποιώ το Freefilesync. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας παιδιά.
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ σε παίδεψε βλέπω (9 μήνες) για να τα καταφέρεις.
bigot Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Είχα καιρό που είχα βρει την λύση φίλε μου και δουλεύει πολύ καλά. Απλά την έγραψα κιόλας γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί κάποτε κάποιος που έχει το ίδιο πρόβλημα κάνοντας αναζήτηση στο γκούγκλε να πέσει πάνω στο θέμα μου, οπότε καλό είναι να υπάρχει και η λύση γραμμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα